- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
Kizlaaar. Mayis 4 adet tarihim. Yumurtlamam yeni gecti. Insallah hamileyimdir. Bu 5. Ayimiz. Varmi mayısta haber bekleyenlerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimBen de mayistan umutlu olanlardanim,Allah isteyen herkese saglikla versin bebegini insallah
6 ay oluyor tatlım düşünelı dr bı problem yok dedı klomen verdı ve 16 nısanda catlatma ıgnesını vurdu sımdıden belırtıler var ama ne bılyım kokruyorum ıste yıne olmazsa her ay umutlanıp sonra boş çıkması sımdıden yıprattı benı ınsallah bu ay olur tatlımBende cok umutluyum ama korkuyorum olmamasindansenin kac ay oldu canim
BAT ne zman cnm senınBen de mayistan umutlu olanlardanim,Allah isteyen herkese saglikla versin bebegini insallah
Insallah canim . Ne gbi belirtilerin var. Bende bisi yok hic6 ay oluyor tatlım düşünelı dr bı problem yok dedı klomen verdı ve 16 nısanda catlatma ıgnesını vurdu sımdıden belırtıler var ama ne bılyım kokruyorum ıste yıne olmazsa her ay umutlanıp sonra boş çıkması sımdıden yıprattı benı ınsallah bu ay olur tatlım
Amin canim. Paylasalim buradanBen de mayısı heyecanla bekliyorum, 7 mayıs benim de. Heyecanlıyım, biraz da tedirginim. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Güzel haberler veririz birbirimize.
Benim durum biraz karisik, adetimin 16. Gunu yumurtlama tarihimdi ancak yumurta takibinde 17,5 luk yumurtayi gorunce dr 11. Gun catlatma ignesi verdi,13.gun de asilamam oldu. Yani normalde bat 5 mayis ama bu durumda one çekilir mi bilmiyorumBAT ne zman cnm senın
aynı durum bende de oldu cnm bende normalde adetın 17.- 18. gunu yumrutlarım ama ıgne ıle 14. gunu yumurtladımBenim durum biraz karisik, adetimin 16. Gunu yumurtlama tarihimdi ancak yumurta takibinde 17,5 luk yumurtayi gorunce dr 11. Gun catlatma ignesi verdi,13.gun de asilamam oldu. Yani normalde bat 5 mayis ama bu durumda one çekilir mi bilmiyorum
Canim senin tarih one cekilebilirBenim durum biraz karisik, adetimin 16. Gunu yumurtlama tarihimdi ancak yumurta takibinde 17,5 luk yumurtayi gorunce dr 11. Gun catlatma ignesi verdi,13.gun de asilamam oldu. Yani normalde bat 5 mayis ama bu durumda one çekilir mi bilmiyorum
Benim de aynen öyle. Kasık kısmı ve belimde adet olacakmışım gibi ya da yakınmış gibi ağrı var. Daha önce böyle olmamıştı. İnşallah bebiş belirtisidir.cnm benım gogus ucu kenarı genısledı, gece hıc uyanıp lavaboya gıtmeyen ben her gece kalkmaya basladım (3 gundur ) akıntım hala devam edıyor ara ara cok acık kahverengı leke tarzı ve karnım adet olacakmısım gıbı agırıyor bel agrısı ıle berabaer
Şöyle bisey de olabilir,birden cok yumurta olusmussa,catlatma ignesi ile buyuk olan catlamistir,digerleri de normal yumurtlama zamaninda catlamis olabilir,ama bat nasil olacak onu bilmiyorumaynı durum bende de oldu cnm bende normalde adetın 17.- 18. gunu yumrutlarım ama ıgne ıle 14. gunu yumurtladımbenımde bat 4 mayıs ama adetımın 17. gunu yumurtlama testı yaptım yıne pozıtıfıtı acaba dedım aynı ayda 2 defamı yumurtladım ben
inşallah cnm benım ya ısteyen herkese versin Rabbim.Bir de benim ovulasyon geçen haftaydı o zamandan beri kasık ağrım ara ara devam ediyo sanki adetim yakınmış gibi. Kendimi dinlemeyim diyorum da olmuyor bu bebiş belirtisi olabilir mi?
Benim de aynen öyle. Kasık kısmı ve belimde adet olacakmışım gibi ya da yakınmış gibi ağrı var. Daha önce böyle olmamıştı. İnşallah bebiş belirtisidir.
Yaa oyle mi diyosun,bilmiyorumki kafam cok karisik,cok korkuyorum olumsuz sonuc almaktan ama meraktan da olmezsem iyi yaniCanim senin tarih one cekilebilir