MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

adet gunumuz aynı cnm benımde 4 mayıs 16 nısanda çatlatma ıgnemı vuruldum beklıyorum ama cok umutluyum :)

Bende cok umutluyum ama korkuyorum olmamasindansenin kac ay oldu canim
6 ay oluyor tatlım düşünelı dr bı problem yok dedı klomen verdı ve 16 nısanda catlatma ıgnesını vurdu sımdıden belırtıler var ama ne bılyım kokruyorum ıste yıne olmazsa her ay umutlanıp sonra boş çıkması sımdıden yıprattı benı ınsallah bu ay olur tatlım

6 ay oluyor tatlım düşünelı dr bı problem yok dedı klomen verdı ve 16 nısanda catlatma ıgnesını vurdu sımdıden belırtıler var ama ne bılyım kokruyorum ıste yıne olmazsa her ay umutlanıp sonra boş çıkması sımdıden yıprattı benı ınsallah bu ay olur tatlım
Insallah canim . Ne gbi belirtilerin var. Bende bisi yok hic

cnm benım gogus ucu kenarı genısledı, gece hıc uyanıp lavaboya gıtmeyen ben her gece kalkmaya basladım (3 gundur ) akıntım hala devam edıyor ara ara cok acık kahverengı leke tarzı ve karnım adet olacakmısım gıbı agırıyor bel agrısı ıle berabaer

Benim durum biraz karisik, adetimin 16. Gunu yumurtlama tarihimdi ancak yumurta takibinde 17,5 luk yumurtayi gorunce dr 11. Gun catlatma ignesi verdi,13.gun de asilamam oldu. Yani normalde bat 5 mayis ama bu durumda one çekilir mi bilmiyorum
aynı durum bende de oldu cnm bende normalde adetın 17.- 18. gunu yumrutlarım ama ıgne ıle 14. gunu yumurtladım :D benımde bat 4 mayıs ama adetımın 17. gunu yumurtlama testı yaptım yıne pozıtıfıtı acaba dedım aynı ayda 2 defamı yumurtladım ben

Bir de benim ovulasyon geçen haftaydı o zamandan beri kasık ağrım ara ara devam ediyo sanki adetim yakınmış gibi. Kendimi dinlemeyim diyorum da olmuyor bu bebiş belirtisi olabilir mi?
cnm benım gogus ucu kenarı genısledı, gece hıc uyanıp lavaboya gıtmeyen ben her gece kalkmaya basladım (3 gundur ) akıntım hala devam edıyor ara ara cok acık kahverengı leke tarzı ve karnım adet olacakmısım gıbı agırıyor bel agrısı ıle berabaer
Benim de aynen öyle. Kasık kısmı ve belimde adet olacakmışım gibi ya da yakınmış gibi ağrı var. Daha önce böyle olmamıştı. İnşallah bebiş belirtisidir.

aynı durum bende de oldu cnm bende normalde adetın 17.- 18. gunu yumrutlarım ama ıgne ıle 14. gunu yumurtladım :KK70: benımde bat 4 mayıs ama adetımın 17. gunu yumurtlama testı yaptım yıne pozıtıfıtı acaba dedım aynı ayda 2 defamı yumurtladım ben
Şöyle bisey de olabilir,birden cok yumurta olusmussa,catlatma ignesi ile buyuk olan catlamistir,digerleri de normal yumurtlama zamaninda catlamis olabilir,ama bat nasil olacak onu bilmiyorum

Bir de benim ovulasyon geçen haftaydı o zamandan beri kasık ağrım ara ara devam ediyo sanki adetim yakınmış gibi. Kendimi dinlemeyim diyorum da olmuyor bu bebiş belirtisi olabilir mi?

Benim de aynen öyle. Kasık kısmı ve belimde adet olacakmışım gibi ya da yakınmış gibi ağrı var. Daha önce böyle olmamıştı. İnşallah bebiş belirtisidir.
inşallah cnm benım ya ısteyen herkese versin Rabbim.

Back
X