mayo sıkıntım :((

merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz :(

Bikini giyiyorsan alti etekli olanlari tercih et fakat etegi kloş olsun. Dumduz daracik deil yada tam firfirli degil.. benimde ufak basenim vE cok iyi kapatıyor ust kismim ince oldugu icnde bikini tercih ediorm.. seninde oyleyse tavsiye ederm cnm

üst ayrı alt ayrı dene..
Bende aldım bi tane
üst straplez ayrı bir parça
altda çamaşırı ve eteği var çokda şık duruyo..
ayrıca mayoda aldım paslaşarak giyerim artık..:1:

merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz :(

Aynı sıkıntı bende de vardı ama çözümünü buldum. Eğer tek parça mayo alacaksam mutlaka alt ve üstün farklı renkli olmasına bakıyorum. Özellikle verev bir şekilde altla üstün rengi farklı olursa bir de alt tarafı koyu üst tarafı açık renk olursa kalçalar daha küçük görünüyor. Bikinide de aynı taktiği uyguluyorum. Alt parça koyu renkli üst parça açık renkli olsun. Bir de mümkün mertebe üst parça daha detaylı olsun. Ne bileyim desenli olsun, püskülleri olsun, fırfırları olsun, metal süsleri olsun. Dikkat çekecek birşeyi olsun yeterli. Aynada kendine bakarken bile kalçaların dikkatini çekmeyecek emin ol. Sakın altı etekli bikinileri tercih etme. Kalçamı saklar diye düşünüyorsun ama tam tersi daha büyük görünüyor.

Bacak ve kalça kısımları kapalı olan yüzücü mayoları var, bence onlardan almayı düşünebilirsin. Koyu renk alırsan basen bölgen gölgelenecektir.

$karo-tek-parca-bayan-yuzucu-mayosu-sortlu-pipo-mb122800_2817506_r1.webp

Bu tür bir şey düşünebilirsin mesela...

Son düzenleme:

Ayni dertten muzdaribiz ben de magaxa magaza dolasiyorum hep etekli mayo gosteriyorlar ben de pek hoslanmiyorum mayokini dusunuyorym ben de

Canim etekli ya da alt kismi sort gibi olan mofelleri tercih edebilirsin. Renk olarak da mitlaka koyu renk tercih et enine cizgilerden ve iri desenlerden kaçın.Boyuna cizgili ve kuplu korseli bir model olabilir ince gosterir ve su simdi moda olan yanlari koyu ortasi farkli renk kesimler var zayiflatici hileli onlardan bak. Hatta ben bakicam simdi bulursam yüklerim buraya.Sen o magazadaki aptal saticilara bakma. Biraz fazlan var diye mayo giyemicek misin Allah askina. Altina bi de pareo attin mi tamamdir
sağol canım evet etek yada şort tercih ederim zaten çoğunlukla şorttan yanayim :) boyuna cizgilerin zayıf gösterdiğini duymuştum evet bunu aklımdan çıkarmasam iyi olur :) kıza aşırı sinir olmuşum o gün evet her gelene böyle yapıyorsa zor yani işi bir gün ters biri çıkar mutlaka görür sonra :)

üst ayrı alt ayrı dene..
Bende aldım bi tane
üst straplez ayrı bir parça
altda çamaşırı ve eteği var çokda şık duruyo..
ayrıca mayoda aldım paslaşarak giyerim artık..:1:

tankiniler çok hoşuma gitti aslında üstü ayrı altı ayrı dediğin gibi canım :)

Bikini giyiyorsan alti etekli olanlari tercih et fakat etegi kloş olsun. Dumduz daracik deil yada tam firfirli degil.. benimde ufak basenim vE cok iyi kapatıyor ust kismim ince oldugu icnde bikini tercih ediorm.. seninde oyleyse tavsiye ederm cnm

daha önce normal mayo giyiyordum bikinize hiç yonelmedim canım bu aralarda iyice saldim kendimi basen aldı başını gitti :)

Bacak ve kalça kısımları kapalı olan yüzücü mayoları var, bence onlardan almayı düşünebilirsin. Koyu renk alırsan basen bölgen gölgelenecektir.

Eki Görüntüle 1178209

Bu tür bir şey düşünebilirsin mesela...

guzellermis evet ama beden konuşunda sıkıntı olur mu kaça kadar var acaba bedenleri bilgin var mi canım ?

Ayni dertten muzdaribiz ben de magaxa magaza dolasiyorum hep etekli mayo gosteriyorlar ben de pek hoslanmiyorum mayokini dusunuyorym ben de

mayokiniler güzel evet ama ben o tarz düşünmüyorum ya etekli olmalı yada şortlu bence kapansin yani :)

Back
X