Maske Tarifleri Mayonez cok sasirdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nalanW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
N

nalanW

Ziyaretçi
:1shok:
Kizlar simdi tv`de mayonesin yapimi ve nerden geldigi gibi bir program yayinlaniyordu ve orda gördümki mayones daha neler yapabiliyormus...

1.Cilt icin iltihap öldürücü ve sivilcelere karsi...Icindeki zaytinyagindan dolayi cok faydali..Yüzünüze mayones sürüp 10-15 dakika sonra yüzünüzü yikicaksiniz ve yüzünüz yumusacik olup pembe bir renk alicak

2.Saclara parlaklik kazandirmak icin...Saclariniza mayonesi sürüp yirmi dakika bekleyin sonra saclarinizi yikayin,saclariniz piril piril parlicak

3.haliya yapisip kalan sakizlar...Üsütüne mayones sürün ve iyice ovun en son temiz su ve biraz deterjan ile silin sakizdan eser kalmicak

4.tahta mobilyalari parlatmak icin...mobilyalariniza mayonez sürün biraz bekletin ve bir bez yardimiyla parlatin...

Ben cok sasirdim ama su sac ve yüz icin olanini denicem :dance:

a.smayonezi pardon hazır mayonezi sakın yüzünüze kullanmayın ben içinde yumurta var diye yüzüme kullandım aşırı bir yanma oldu 10 dk sonra yüzümü yıkadım kıpkırmızı yanık gibi kızarmıştı yüzüm hazır mayonezlerin içinde dayansın diye koruyucu madde oluyor o kimyasal maddeler cilde zararlı cildinize güzel ve çok çabuk etkili olacak bakım yapmak istiyorsanız biraz yumurta sarısının içine bademyağı veya susam yağı veya zeytinyağı karıştırın yüzünüzün tamamına sürün 20 dk sonra önce ılık su ile yıkayın sonra soğuk su ile peçete ile kurulayın işte size sağlıklı bakımlı bir cilt özellikle kuru cilt için a.s

Saçıma denedim ben ama pek işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…