Salata Tarifi Mayonezli tavuk salatasi

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
yapimi basit ama lezzetli

herhangi bir ön hazirlik gerekmiyor

tavugun gögüs kismi
1 adet havuc
5-6 adet taze sogan
2 adet salatalik
yogurt mayonez

tavuklar bir tencerde haslanir, ardindan didilir
sogan , havuc ve salatalik oldukca kücük dogranir
bir kapta tavuklar ve karisim tuz ve arzu edilen baharatla karistirlir
yogurt ve mayonezde ilave edilip karistirilir
afiyet olsun

Son düzenleme:
resimleri büyütmek icin üzerine tiklayin

bu sekliyle soguk sandiviclere yakisiyor..ama itiraf etmeliyim sayet bir yemek yanina servis yapicaksaniz sade tavuk yogurt ve mayanezi daha guzel oluyor..yada misir bezelye ve haslanmis havuc olabilir.. bu sekliyle ben sicak yemeklerin yaninda pek begenmedimakannehir

ben bunu biliyorum canım ara sıra yapıyorum da ama dediğin gibi sandviçlerin içine falan güzel oluyor yemek yanı pek tercih edilmiyor..
eline sağlıkk..

evet malesef aslinda aklima gelmisti salataliktan ama merakima yenilip yaptim misafirlerime..yemekliydi.. biraz hosuma gitmedi orda ikram etmek ama olsun ogrenmis oldum

çay saatleri için de güzel oluyor. böreğini bana bana yemek çok lezzetli oluyor. salatalık katmamıştım hiç. eline sağlık. bir de böyle yapak bakalım.

.bende çok yaparım severek yiyoruz.ben kornişon turşu koyuyorum salatalık yerine bence daha güzel oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
çay saatleri için de güzel oluyor. böreğini bana bana yemek çok lezzetli oluyor. salatalık katmamıştım hiç. eline sağlık. bir de böyle yapak bakalım.

havuçlar haşlanmıyor mu?

.bende çok yaparım severek yiyoruz.ben kornişon turşu koyuyorum salatalık yerine bence daha güzel oluyor

aciklamalarimdada yazdim bu sekilde bende ilk denedim ve baya soguk bir salata ..normal sicak yemeklerin yaninda ben begenmedim ama cay saatleri icin ideal

garfield eger böyle soguk salata gibi yapmiycaksan salatalik koymadan ozaman havuc haslanabilir yada hic konmiyada bilir..asagida yazmistim

simay, biberle aram hic yok ama acimi bu biber?

bayılırım bana mayonez demeyin demeyin rejım yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…