Mays 2009 ilk tup bebek denemesn yapanlar

merhaba kıslar benımde ılk denemem olucak suanda ıgnelerımı kullanıyorum pkoyum
ıhsallah hayırlı haberler alırz hepımız

canim cogul gebelikmi :)

canım şuanda tek gibi görünüyor. kaydirigubbakcemile2 ama küçük de olsa ikiz de olma ihtimali var. bakalım. ilk denememdi, maya'da gerçekleştirildi. herşey çok güzel ve yolunda gitti. Ohss riskim vardı ama çok rahat geçirdim. çok şükür. darısı başınısa kızlar. sizlerin de güzel haberlrini alalım en kısa sürede. hihoyyyt

tebrıkler canım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAH
BENDE PKOYUM CANIM SEN ıĞNE OLARAK NE KULLANDIN

önce lucrin sonra puregon canım. teşekkür ederim. darısı başına inşallah en kısa sürede. pcoların şansı çok yüksek,i eşinde bir problem yoksa, çok kolaylıkla gebe kalabilirsin. ekstra bir sorun çıkmazsa inşallah. benim eşimin morfoloji de düşüktü. buna rağmen 5 tane 1. kalite embriyomuz oldu. yani dondurma çocukalrımız da var kasada kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 heheheee ne guzel
ıhsallah tutar canım eşimin sperm sayısı ıyı sadece harekette sorun var bıraz okadar
bende merıonal kullanıyorum iğne olarak

ay arkadaslar ben gonal kullanmistim sonrada baska bi igne daha kullandim catlamamasi icin :) en son catlatma ignesi olmustum :))) simdi hevesle 1 hazirani bekliyorum zaman gecmiyooooo....
babytwincim canim sen de sonuna kadar insallah saglikla gotur hamileligini :) belirtilerin nelerdi canim anlat biraz biz de yararlanalim :)

ayvis gebelik testi yaptım negatif cıktıya ama ona pek inanmıyorum. cok az zaman kaldı pazartesiye içimden bi ses olmadı diyo

canım ıdrarda hemen cıkmaz zaten... bugun bırgul hanımla konustum, test yapma sakın dedı
sonuc dogru olmaz dedı... canını sıkma sakın bekle bıraz daha.. uzulme sakın tamammı

canim herkesde belirtilar fakli... bende de agri var ama siddetli diil.... hadi arkadasim az kaldi sakin test yapma 12. gunu bekle tamammi :)

canim herkesde belirtilar fakli... bende de agri var ama siddetli diil.... hadi arkadasim az kaldi sakin test yapma 12. gunu bekle tamammi :)

valla dayanamadım ben bida test yaptım dün ikinci cizgi epey belirgin cıktı ama bu testler güvenirlirmi bilmiyorum daha önceki aylarda yaptıgımda hep tek cizgi cıkmıstı

canlarım bende ilk tüp bebeğimi yaptım tüpcü geldi tüpçüüüüüüüdelikafaduldensu an beklemedeyim tarnsferimin 3 ncü günü insallah hakkımızda hayırlısı olur insallah rabbim herkesin muradını versinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kacıncı gunundu...bence pozıtıffff canımm
7. gün yaptım negatif cizgisi cıktı 2. cizgi cıkmayınca testi cöpe attım sonra dün sitede yazıları okurken bi arkadasın 2. cizgi 15 dk sonra cıkmıs onu okudum bisey dürttü beni gittim cçpten aldım testi 2 test yapmıstım ikisinide inceledim 2. cizgi silik esimede gösterdim bayagı belli oluyo dedi sonra biz gece dayanamayıp nöbetci eczane aradık test aldık bida denedim bu sefer daha belirgin cok umutsuzdum umut oldu bana tamda ice sitrese girdigim bi anda ben simdi bu teste güvensemmi tam bilmiyorum ama genelde dogru cıkıyo testler pazarteside kan tahlilim var zaten ins olumlu sonucu burdan haykırırım... Allah ım isteyen herkese istedigi gibi hayırlı evlatlar nasip et

canlarım bende ilk tüp bebeğimi yaptım tüpcü geldi tüpçüüüüüüüdelikafaduldensu an beklemedeyim tarnsferimin 3 ncü günü insallah hakkımızda hayırlısı olur insallah rabbim herkesin muradını versinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen tüpcü geldi diyince kardesimin esprisi geldi aklıma transfer öncesi heyecan yapıyorum korkuyorum diye diyodiki bana abla ne var sanki alt tarafı bi tüp taktırcaksın

sevecennn tebrık ederım senııııı bence kesın hamılesınnnnıkı cızgı bosuna cıkmaz :))))))))

Back
X