Mazoshest'in Diyet Günlüğü

mazoshest

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
572
906
103
37
25 mayısta forumdaki "5 günde 5 kilo verdiren diyet" i kafaya koydum fakat haşlanmışkabak yedikten sonra yani 2. günde bıraktım. daha sonra yine fast food şeklinde beslenerek 1 hafta sonra falan ailemin yanına gidince isveç diyetine başladım. 13 gün yapılması gerekiyormuş ben 6 gün yaptım ve 63,5 kilodan 60 e düştüm. hayatta susamayan bir insan olarak zorla 2 litresuyumu da içtim. fakat 6.gününde düğüne gittiğimden düğün öncesi sonrası yemeği derken yemediğim bir şey kalmadı. ha bi de 5.gün akşamı 6 kurabiye ve bir dilim ıslak kek yemiştim neyse daha sonra ailemin yanından eskişehire dönünce 5 gün boyunca sabah activia yoğurt akşamına da burger king jumbo boy whopper menu yedim. kendimi kaybetmiş gibiydim sabah az yemeye niyetlenip akşam o patateslerle ranch sosu hayal ediyordum kilom 62 oldu bu arada tabi. aklım başıma geç gelerekten tam 6 gün önce diyet yapmaya karar verdim. isveçi tekrar uygulamak zararlı olduğu için sadece isveç diyetinden sabahları türk kahvesi bölümünü aldım. çünkü gerçekten inanılmaz tok tutuyor bi de yağları yakıyormuş, özellikle aç karna. ve benim midem çok hassastr çıkarmaya çok meyilliyimdir ki su içince bile midem bulanır, türk kahvesinde böyle bişey olmuyor. neyse
sabah 10 gibi türk kahvesi içiyorum,
öğle 2 de kellogs k kırmızı meyveler yiyorum tam yağlı sütle ya da haşlanmış 2 yumurta ya da activia yoğurt,
akşam 6-7 de diyet ekmeğe hamburger köftesi domates marulla beraber tost ya da müsli yiyorum

öğle ve akşam öğünlerini keyfime göre değiştiriyorum. bugün dediğim gibi altıncı gün tam olarak 62 den 60 a düştüm. fakat bugün,

sabah türk kahvesi
öğle k kırmızı meyveler
akşam burger king whopper junior menü yedim kalorisine baktım maksimum 700 kaloriymiş biraz rahatladım o zaman yediklerim 1000 kalori bile etmio çünkü

neyse ben şu an yine yeniden fast food yememeye karar verdim, aynen devam edicem.

bu arada boyum 1,70kilom şuan 60,1 (gerçiburger king olayından sonra sabah kaçla başlarım bilemiyorum )
HEDEF 55

Herkese istediği kiloya ulaşmasını canıgönülden diliyorum. allah sabır versin :)

inşallah hedefine ulaşırsın başarılar :)

Çok teşekkürler :)

Bu sabah tartıldım 60.2 olmuşum ucuz atlattım burger king olayını 0.1 le.

saat 10 da kahvemi içtim oturuyorum inanın saat 2de öğle yemeğimi yemek için kendimi zorlamasam kesinlikle acıkmıyorum :)

Bu arada saat 10.00 kahvaltı
14.00 öğle
18.00 akşam şeklinde yemek sindirim sistemimi düzenledi ve canımbunların dışında bir saatte yemek çekmiyor artk. diyeti bozduğum zamanlarda bile bu saatleri değiştirmedim. bu çok çok çok önemli.

bir de bu saatlerin mi, yedikleriminmi etkisinden bilmem ben saat 1 e kadar uyuyan bi insandım. diyet için falan asla uyanamam erkenden(ki devamsızlıktan üni uzatan biriyim) ama bu şekilde yedikten sonra gittikçe daha erken uyanmaya başladım. 11.00, 10.30, 10.00 derken şimdi 9.30 da uyanıyorum ve bu beni çokmutlu ediyor kpss ye hazırlanan biri olarak :)

Kahvalti 1 fincan turk kahvesi ( orta)
Ogle Diyet ekmekli hamburger( ketcapli mayonezli tuzlu falan) ustune 1 dilim kakaolu kek
Aksam. K kirmizi meyveler(tam yagli sut ile) ustune 3 dilim karpuz

Vee bugun bitti dicem ama aksama biraz alkol alicam :)

Tam tamina 59,5 ciktim simdi! Gozlerime inanamiyorum! 60.2den 59,5 a nasil geldim bi gunde bilmiyorum. Suyu biraz az icmistm ondan mi acaba? Hem de gece 12 de 2 kadeh kirmizi sarap yaninda peynir cerez yemistim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…