Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım almadım. Bebeğimiz olmadıCanım araştırırken bu markayı yorumunu gordum. AlDin mi bu marka arabayı?
Sağol canım.Rabbim en kısa zamanda gönlünüze gore versin canim. Kusura bakma.
Sağol canım bilgilendirdiğin için.Sakın almayın ben 3 tekerlekli olanı aldım ana kucagıyla takım kumaşı terleten cinsten ayrıca arabanın emniyet kemerleri evde denedim bebek hareket ettikçe kaç kere açıldı güvenli değil ayrıca çift yönlü değil buda rüzgarlı ya da güneşli havalarda arabanın yönünü değiştiremiyorum
Bir arkadaş kullanmış ve memnun kalmamıştı.Konunun üzerinden baya geçmiş ama ben de bu arabayı almayı düşünüyorum 4 tekerlekli olanı iyi gibi. Kullanan var mı acaba?
Siz hangi marka aldınız tavsiye eder misinizBir arkadaş kullanmış ve memnun kalmamıştı.
Benim henüz Çocuğum olmadı ama chicco litle way ve e bebekte satılan Joie markLı arabalardan yakınımdaki kişilerde var ve memnunlarSiz hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz
Chicco nun bu modelini bi arkadas kullanıyor oda memnun değil yüzeyin sert olduğunu ve çocuğun rahat oturamadigini düşünüyordu bu tip ürünleri netten değilde görerek mağazadan almanızı tavsiye ederim ya da mağaza da inceleyip nette almanızı ben şimdiki aklım olsa kaliteli bir travel sistem alırdım tabi maddiyatiniz elveriyorsa tavsiye ederimBenim henüz Çocuğum olmadı ama chicco litle way ve e bebekte satılan Joie markLı arabalardan yakınımdaki kişilerde var ve memnunlar
Valla arkadaşım piyasada çok bebek arabası var ama kaliteliler çok Pahalı. 3000 - 5000 tl veren arkadaşlar var. Ama bana o kadar parayı bebek Arabasına vermek mantıklı gelmiyor. Hem uygun hem kaliteli bir ürün almak en mantıklısı bence. Elbetteki uygun olanlar da kalite açısından 3000 tl liklerden düşük oluyorChicco nun bu modelini bi arkadas kullanıyor oda memnun değil yüzeyin sert olduğunu ve çocuğun rahat oturamadigini düşünüyordu bu tip ürünleri netten değilde görerek mağazadan almanızı tavsiye ederim ya da mağaza da inceleyip nette almanızı ben şimdiki aklım olsa kaliteli bir travel sistem alırdım tabi maddiyatiniz elveriyorsa tavsiye ederim
Güle güle kullanın. Fiyatı nedirDün chicco mağazasına gittik simplicity travel sistem Bebek arabasını aldık. Çok kaliteli ve kullanışlı bir araba tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. 1200den 937₺ ye düşmüştü. Araba fiyatları artacakmış yılbaşından sonra. Bütün mağazalarda aynı şeyi söylediler biz de alalım dedik.Güle güle kullanın. Fiyatı nedir