McDonald's'ta skandal! Kahveden çıkan ölü fare

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Fast food zinciri skandallarına bir yenisi daha eklendi. Kanadalı bir adamın McDonald's'tan aldığı kahvenin içinden ölmüş fare çıktı.
Sitene Ekle
mcdonald-s-ta-skandal--4875460.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
milliyet.com.tr
Kanadalı Ron Morais CBC'ye yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi kahvemden son yudumu almak için kapağı çıkardığımda kötü bir sürprizle karşılaştım. Kahvenin içinde ölü bir fare de vardı" dedi.

Business Insider'da yer alan habere göre, Kanada McDonald's'tan yapılan açıklamda ise "Müşterimize ulaştık. Ürün üzerinde inceleme yapıyor ve olayı araştırmaya devam ediyoruz" açıklaması yapıldı.

Bu da saçmalıkta son nokta olmuş.Tazminat koparırım diye mi yaptı acaba ?
Kahve zaten kahve makinesinden veriliyor,incecik bir musluk.
Bardakta vardı desen,bardaklar içiçe duruyor.
Adam içerken içine zıplamış olması bile daha yüksek ihtimal.

cipsten fare çıktıktan sonra hazır olan şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum

Pek olası görünmüyor. Yani umarım yalandır :( ya ben Mcdonalds'ı çok seviyordum

Komplodur belki; sonuçta kahveyi doldurdukları cihazın ucu musluk gibi, nasıl düşsün fare oradan... ben Burger king seviyorum; üstüne tanımam

sevilir mi canım ya, geçende de yanlış hatırlamıyorsam horoz kafası çıkmıştı pane harcıyla kızartılmış:KK53::KK53:

Gıda A.Ş. belgeselini şiddetle tavsiye ederim
Horoz kafasımı :kk77: Yenebilir belki. Şaka bi tarafa aslında dışarda hiçbirşey yememek lazım.

Ben de pek inanamadim acikcasi. Mcdonalds iscisi ust uste gecirilmis kaplardan birini aliyor, icindekini hic farketmeden ve agirligi hissetmeden cesmeden akan hazir kahveyi icine dolduruyor, kapagini kapatip musteriye veriyor. Lotodan para cikmasi kadar zor bir tesadufler zinciri... Odul avcisinin birinin isidir, tazminati cok yuksek bir olay ne de olsa..

senin yediğin paketten mi çıktı canım
yediğim paket değildi kocam anlattı.hastanede bi kadının paketinden çıkmış kadın bayılmış ben emzirme odasındaydım kocam tost almaya gitmişti o esnada görmüş

McDonalds'tan yenen yemek içilen içecek nefis olsa ne faydası var ki?
Gerçekten zararlı ürünler. Özellikle çocuklarınızı fastfood zincirlerinden çekin arkadaşlar.:KK69:

çalışan atmış olabilir mi kasten, istifa edenlere baksınlar bence:KK53::KK53:

amcada kapasite var, biraz daha gayret ederse başarabilir, inanıyorum.

Iyyhh. Acikcasi su mc Donald s Burger King falan hic guvenmiyorum böyle yerlere. Zaten oldim olasi da sevmem. Insan etiymis eti dd demislerdi..
Her sey beklenir. Ayrica o kaplar o kadar da temiz değil arkadaslar. Gercek olduğuna inanıyorum

yediğim paket değildi kocam anlattı.hastanede bi kadının paketinden çıkmış kadın bayılmış ben emzirme odasındaydım kocam tost almaya gitmişti o esnada görmüş
Hangi markaymış peki ? :KK17:

Mcdonald's , burfer king vb. yerlerden yiyecek bir kaç senedir bir şeyi almıyorum ama yine de doğru olmamasını umut ediyorum . İğrenç :KK20:

Karseşim mc donalsda çalişiyor ve nasil titiz davrqndiklarini anlatiyorda imkansiz tazminat için yapmiştir.depolari bile o kadar temiz ki.bu bardaklar orda üst üste duruyır fare içinde dursa bardak oturmaz ğzerine farkedikir eee kucucuk kahve makinasi mualugundanda fare çikamiycagına göre.yalan

Back
X