mecburen gün sayarak geçen günler

bu arada insanlarla iyi olmak zorunda değilsin ben de mesafeliyim kimseyle pek bir aram yoktur ama gayet kafam rahat.
Mesafeli olunca da mesafelisin diye kuyunu kolay kaziyorlar.Samimi olduklarina daha hosgorululer.Samimi olmak da icimden gelmiyor sogudugumdan.Nolacak bilmem.

Tam da düşündüklerim. Gurbette kardes olursun diye düşünüyordum.O sevgiyi verdim ama öyle bir pişman etti ki. Artık insan uzaklaştıyor insanlardan. Dünyanın sonu iyiye gitmiyor. Kabullenip kendi kendine yetmek ve mesafeli olmaktan başka çare yok gibi .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işallah.
Amin

İnşallah iyi insanlarla karsilasir gercek dostlugu bulursunuz

Ben kendi cevreme bakiyorumda 10 yıllik arkadaslarımı taniyamamisim hep kendimden taviz vere vere bir konuda fikrimi soylememe dahi tahammulleri kalmamis

İnsan oturup iki satır muhabbet etmek mutlulugunu derdini paylasacak kimse ariyorda iste herkes artik kendi derdinde

Hani gurbetteyin diyorsun ya inan kendi memleketimdeyim ama artik mesafelerin hicbir onemi yok insanlar en yakınındakilere dahi o kadar uzak olmus ki

En basitinden insanlar birbirilerini gormeye gittiklerinde dahi kimselerin elinden telefon düşmüyor bedenler yakında herkesin aklıda fikride baska yerlerde beraber olmak için biraraya gelinen ortamlarda dahi sohbet muhabbet kalmadı
Seninle aynı durumdan muzdaribim halini anliyorum Allah yardımcib olsun

Canım sabret napıcaksın en azından bı işin var atanamayan o ladar ogrtmn varken bıraz sukret hayat bu bır yerı duzeltsen baska yerı bzulur hıc bır sey dort dortluk olmyor bu dertlerını unutturacak dert vermesın Allah...

Aynı durumdaydim. Dişini sıkıp 3 seneyi tamamladıktan sonra ailenin memleketine tayin iste. Ben öyle yaptım şimdi kafam rahat.

Mesleki anlamda tavsiyem; öğrencilerle çok yüz göz olma. Derse iyi hazırlanarak gir ve evrakların tam olsun ki idareyle takisma.

Ailene kaç km uzaktasin bilmiyorum ama ayda bir kez haftasonu ailenin yanına git. Kafa dagitmis olursun.

Son olarak bizler öğretmen olarak topluma her davranisimizla örnek olmalıyız diye düşünüyorum. Bu bakımdan yazı yazarken buraya daha özenli yazmanızı isterdim

Back
X