mecburen yalan söylemem lazım ama nasıl

miss_seytan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
85
3
96
Konya
sevgilim aylardır günü birlik bi gezi yapmanın hayalini kuruyor. arabayla antalyaya gidip döncez. ama ben içten içe hiç istemiyorum bunun için de burda saymaya gerek duymadığım birsürü sebebim var. ancak o da o kadar heveslendiki hayır da diyemiyorum ilk defa bu kadar heyecanlı heyecanlı plan yaparken görüyorum yani onu. ne desem, nasıl yapsam nasıl bi bahane bulsam da gitmesem bi akıl verin lütfeen gelmem diyemem çok üzgünüm:43:

ya bir şey diycem, ilk defa bu kadar heyecanlı demişsiniz, sürprizi olmasın antalyada ;) evlilik teklifi gibi mesela, sonra teklif gitmesin elden:1:

gitmek istemediğine göre vardır bir bildiğin.
ama bu güvensizlikle olmaz .

gün belliyse eğer, uzaktan akrabamız falan gelcekmiş de
ne bileyim,,,çalışıyorum de, o gün aniden bir karın sancın tutsun.:27:

bahanelerle uğraşıcanıza açık açık sebeblerınızı sayın bence sevgiliniz sizi iyi tanıyan bır ınsansa bahane olduğunu anlar zaten ne gerek varr bişiler uydurmaya :ssz::ssz:

gitmek istemediğine göre vardır bir bildiğin.
ama bu güvensizlikle olmaz .

gün belliyse eğer, uzaktan akrabamız falan gelcekmiş de
ne bileyim,,,çalışıyorum de, o gün aniden bir karın sancın tutsun.:27:

benim de aklıma geldide bunlar inanmazsa diye korkuyorum bi de hiç böyle bi yalan söylemedim ona içim içimi yiyo

ya kasımın ortasında vizeler başlıycak bi yandan, araba yolculuğu sevmiyom sonra başımıza bişey gelirse yollarda falan diye korkuyom ne biliyim içimden gelmiyo hiç
anladım vizeleri geç bir günden birşey olmaz da yollarda başımıza birşey gelirse diye ben de korkardım yerinde olsam.aslında yalan bulunur ama başka bir zaman yine ayarlayabilir.doğrusunu söylemeden pek kurtulamıycaksın gibi.

anladım vizeleri geç bir günden birşey olmaz da yollarda başımıza birşey gelirse diye ben de korkardım yerinde olsam.aslında yalan bulunur ama başka bir zaman yine ayarlayabilir.doğrusunu söylemeden pek kurtulamıycaksın gibi.

işte çok kararsızım kapana kısılmış gibi hissettim bi an kendimi

işte üzülcek çok üzülcek bu seferde

ay nıye üzülsün çocukmu buyaa hem sana sormadan nasıl plan yapıyor vize falan dıyorsun ee bunlar cıddı şeylerr bunları göz önünde bulundursaymışş planlarkenn ee bahane bulsanda gıtmıyceksınız gene üzülcek en azından doğru sölede için rahat etsinn ben yıne üzülüncek bişi göremıyorum uygun bi zamanda gıdersınızz gittiğinizdende keyıf alırsınız böylece söleyebılırsın mesela şimdi gitsem aklım kalcak gıttımdende kayıf almıycam dıyebılrısınız :6::6::6::6::6::6::6::6:

Günübirlik demişsiniz de şimdi sabahın altısında basıp gaza Antalya'ya gitseniz molasız öğlen 13:00 de ordasınız;
Selam Antalya biz geldik ceeeee hadi hoşçakal Antalya mı diyeceksiniz?

Bence uzun bir seyahatin günübirlik olmasının gereksizliğini savunun,daha yakın ve kısa mesafeli bir yerlere gidelim diyerek atlatın.

Uzak bi yerden antalyaya gidecekseniz bunun gereksiz olacağını söyleyin. Yollarda heba oluruz yaza doğru gideriz havalar da bozmuş antalyada de :1:

Üzülecek diye kendinizi üzmeyin..bYalan söyleyerek bugünü yarına ertelemiş olursunuz..Doğruları söylemek yalan söylemekten çok daha iyi bir çözümdür.

bence bu senin sevgiline güvenin ve sevginin boyutuyla ilgili bi durum. yani ben şöyle düşünüyorum, şimdi sevgilim bana dese ki, gel günübirlik şehir dışına gezi yapalım. benim değil o ay, ertesi güne bile vize sınavlarım olsa bi dk düşünmem hemen giderim. siz vizeler olsun, yolda başımıza bişe gelir korkusu olsun, bunlar yüzünden endişe duyuyorsunuz. ama diyorum ya bu sizin sevgilinize pek güvenmediğinizi gösteriyor. şahsen %100 güvendiğiniz, çoook sevdiğiniz biri olsa, içinizde bu endişeler olmazdı.
ama madem bu endişeler var içinde, o zmn gitme. vicdan azabı da duymana gerek yok. söyle bi yalan gitsin.

Back
X