Mecburum ama cok agir.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Eski konularimi biliyorsunuz.bekledigim kurumsal firma kriz nedeniyle eleman almiyoruz dedi.bir ay onlarin yuzunden bekledim.simdi yeniyilda bir fabrikaya tanidik aracligiyla alinicam ins...ama tam ne zaman bilemiyorm.
Sorun su ki gecici bir ise girdim.kiz yurdunda gece sorumlusu...ilk gecem bu gun.halen burdayim.aksam 6 sabah 7 calisma saatleri.is yorucu dgl ama cok uzun ve uykusuzluk mahvediyor.aksam burda olmak icin saat 4 de hazirlaniyorm.5 de otobuse biniyorm 6 da is yerindeyim...ne yapmaliyim bilemyrm....mecburum da.

Allah kolaylik versin canım..yeni yilda insallah hersey daha güzel olacak. Simdilik biraz idare et . Biliyorum burdan söylemesi kolay ama birkac gunde alışırsın diye düşünüyorum. Sen güçlü bir kadınsın[/QUOTE
Tesekurler canim.yeni geldim eve.

Aklımdaydin sabah kızıma kahvaltı hazırlarken.Su an bir işinin olmasına çok sevindim.Umarim bundan sonraki hayatında nasibin bol olur ,mutlu olacağın bir işin olur.Evet işin oldukça uzun ama anladığım kadarıyla bedenen ağır bir iş değil.Bence bu daha önemli.Ayni saati fabrikada ayakta calisarak geçiren de var.Ustelik mesaiden çıkınca resmi daireler açıldığı için dışarda bir prosedürun /işin varsa halledip öyle evine girebilirsin.Umarim yemek veriyorlardir.Orada yemek çıkıyorsa evde yemek pisirmene de gerek olmaz.Ben iflah olmaz bir iyimserim sanirim:KK51:

Geçici olarak girdiğiniz için size farklı bir tecrübe olacaktır öyle düşünün.
Ayrıca işinizin artılarını düşünerek hareket edin katlanmak daha kolay olacaktır.
Pozitif açıdan bakın bulunduğunuz konuma.

Allah kolaylığını da versin insallah
Gündüz dinlenip uykunuzu alabiliyor musunuz çocuğunuz kreşteyken dinlenebildiğiniz kadar dinlenin
Kolaylıklar dilerim...

Gunduzlerı uyuyacaksın ama saatlerın hakketten cok uzunmuş. Yanı eve 8 de varsan.Hemen uyusan 2 de kalksan sana kalan vakıt 2 saat

Eski konularimi biliyorsunuz.bekledigim kurumsal firma kriz nedeniyle eleman almiyoruz dedi.bir ay onlarin yuzunden bekledim.simdi yeniyilda bir fabrikaya tanidik aracligiyla alinicam ins...ama tam ne zaman bilemiyorm.
Sorun su ki gecici bir ise girdim.kiz yurdunda gece sorumlusu...ilk gecem bu gun.halen burdayim.aksam 6 sabah 7 calisma saatleri.is yorucu dgl ama cok uzun ve uykusuzluk mahvediyor.aksam burda olmak icin saat 4 de hazirlaniyorm.5 de otobuse biniyorm 6 da is yerindeyim...ne yapmaliyim bilemyrm....mecburum da.
Alisacaksiniz calisacaksiniz zamanla zor gelmeyecek

Allah yardımcınız olsun Nice
konularınızı biliyorum az çok
öğlen rahat dinlenme imkanın varsa napacaksın idare edeceksin
şimdi şikayetlenme negatif bakma zamanı değil
geçici iş nasıl olsa öyle düşünelim birde
iyi yönlerinden bakmaya çalışalım
Sevgiler

Idare etmekten başka çare yok .piyasada iş yok dolayısıyla iş seçme şansımızda yok.vücudun zamanla alışır merak etme işin zevkli yanlarini görmeye çalış en azından .gece yogunluk olmaz bi kahve bi kitap alıp zaman geçirebilirsin .genç insanların oldugu bi ortamdasın guzel ve pozitif enerji alabilirsin ayrica saat 3 ve 5 arasi herkes uykuda olur bir iki saat kestirsen kimse anlamaz merak etme

Back
X