• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası

JETFINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
61
0
36
Kocaeli
Az kullanılmış deyemiyeceğim çünkü çalışmaya başladığımda en fazla kullandığım cihaz yaklaşık 3-4 ay kullandım, bu nedenlede fiyatını oldukça düşük belirledim , 150 tlye aldığım pompayı 55 tl'ye satıyorum iş görür durumdadır. ( Steril edilmiş olarak gönderilecektir, kargo ücreti bana ait)

$Resim 679.webp

ne kadar güzel abartısız fiyat yazanlara bayılıyorum :42: aynısını mağazda görmüştüm 186 liraydı görünce aklıma o geldi.keşke şuan çalışıyor olsaydım mutlaka alırdım kaçırmazdım.birkaç yıl önce bir tanıdığım kullanıyordu çok kullanışlı demişti.benimde gögüs uçlarım yok özellikle acil ihtiyaç bölümüne yazmıştım ama doğuma kadar inşallah sıra gelir...

.....................................................................................

Son düzenleme:
ben almak istiyorum pompayı!lütfen size nasıl ulaşabilirim?özel mesaj atamıyorum

satılmadıysa düşünüyorum fakat samimiyetine dayanarak bişey sormak istiyorum ben kraft aldım pilli ve elekt. 1 hafta sonra bozuldu sürekli motoruna süt kaçıyor tazikli süt geldiğinde ,tamire yolladım daha beter oldu geldi 2 ay oldu tekrar bozuldu motora süt kaçma olayı varmı seninkinde mini pompalarda oluyor diye duydum 160 tl ye aldım acıyorum verdiğim paraya 80 tl ye bile satan yerler var kraftı

[SUB][/SUB]
satılmadıysa düşünüyorum fakat samimiyetine dayanarak bişey sormak istiyorum ben kraft aldım pilli ve elekt. 1 hafta sonra bozuldu sürekli motoruna süt kaçıyor tazikli süt geldiğinde ,tamire yolladım daha beter oldu geldi 2 ay oldu tekrar bozuldu motora süt kaçma olayı varmı seninkinde mini pompalarda oluyor diye duydum 160 tl ye aldım acıyorum verdiğim paraya 80 tl ye bile satan yerler var kraftı[/QUOT

motoruna süt kaçma olayı hiç yaşamadım, kullanımında herhangibir sorun yok, diğer markalarınkini bilmiyorum ama Madela fena bir marka değil, iş yerinde öğle tatilinde kullanıyordum 20 dakikada işim bitiyordu, dediğim gibi diğer markaları bilmem ama elimdeki cihaz en azından iş görür durumdadır, baştada dediğim gibi sıfır değildir , zaten çalışmaya başlayınca maximum 5-6 ay kullanıyorsunuz

Back
X