Bebek İkinci El Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası

JETFINE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
61
0
36
Kocaeli
Az kullanılmış deyemiyeceğim çünkü çalışmaya başladığımda en fazla kullandığım cihaz yaklaşık 3-4 ay kullandım, bu nedenlede fiyatını oldukça düşük belirledim , 150 tlye aldığım pompayı 55 tl'ye satıyorum iş görür durumdadır. ( Steril edilmiş olarak gönderilecektir, kargo ücreti bana ait)

ne kadar güzel abartısız fiyat yazanlara bayılıyorum aynısını mağazda görmüştüm 186 liraydı görünce aklıma o geldi.keşke şuan çalışıyor olsaydım mutlaka alırdım kaçırmazdım.birkaç yıl önce bir tanıdığım kullanıyordu çok kullanışlı demişti.benimde gögüs uçlarım yok özellikle acil ihtiyaç bölümüne yazmıştım ama doğuma kadar inşallah sıra gelir...

.....................................................................................

Son düzenleme:
ben almak istiyorum pompayı!lütfen size nasıl ulaşabilirim?özel mesaj atamıyorum

satılmadıysa düşünüyorum fakat samimiyetine dayanarak bişey sormak istiyorum ben kraft aldım pilli ve elekt. 1 hafta sonra bozuldu sürekli motoruna süt kaçıyor tazikli süt geldiğinde ,tamire yolladım daha beter oldu geldi 2 ay oldu tekrar bozuldu motora süt kaçma olayı varmı seninkinde mini pompalarda oluyor diye duydum 160 tl ye aldım acıyorum verdiğim paraya 80 tl ye bile satan yerler var kraftı

[SUB][/SUB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…