Doğuma Hazırlık Median Hastanesi Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sedefsedef1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
4
3
1
31
Arkadaşlar mesajımı dikkate alıp cevap verirseniz çok sevinirim.
12 Haftalık hamileyim hamilelik başlangıcımdan beri Kocasinanda bulunan Median Hastanesine Dr. Jale Demir’e gidiyorum. İnternette ne hastane ve doğum bölümü hakkında ne de doktor hakkında yorum var lütfen çevrenizde giden ya da içinizden giden varsa cevapsız bırakmayın bu konuyu.

Merhaba, size bir şey sormak istiyorum bende hamileyim jale hanimi iyi diye duydum hala Jale hanima mi gidiyorsunuz muayeneye?

İlk gebeliğimde Jale hanım' a gittim. O zamanlar Göztepe de bir hastanedeydi. Sonra mediana geldi bende onunla geldim. Çok ilgili ve çok tatlı bir doktordu. Doğumu onda gerçekleştirdim. Bu gebeliğimde yine kendisine gitme kararı aldım ve 3 yada 4 muayene kendisine gittim. Ama o eski Jale hanım'ı göremedim karşımda. En son muayenem abartmıyorum 45 sn. falan sürdü. Yatmam ile kalkmam bir oldu. Bir daha kendisine gitmeme kararı aldım ve gitmiyorum. Parseller- Safa hastanesinde Gülseren hn. var ona gidiyorum. Şuanlık kendisinden memnunum. Çok tatlı ve işinin ehli bir doktor. Yaşça da büyük olduğundan tecrübesine güveniyorum.

Back
X