medical park b.evler

tubadinc83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
50
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık gebeyim şimdiye kadar özel çapaya gidiyordum ama dr gece ce hafta sonu doğum olursa ben gelmiyorum dedi bende değiştirmek zorunda kaldım .medical park b.evlere gidecem ama doktorlar hakkıda bilgi yok bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim öncelik bayan dr.

merhaba öncelıkle bende 3 ayıma kadar medıcal park bahcelıevlere gıttım ama malesef ilgisizlıkten eticaya gectım ama sen kadın doktor sart dedığın ıcın bılemem canım benım doktorum ali paşa oskay ve harıka bır doktor

bebek için tedaviye başladım,2 aydır Nevin Numanoğlu'na gidiyorum...aklıma takılan herşeyi soruyorum,çok detaylı bir şekilde cevaplıyor..gayet memnun kaldım.

merhaba öncelıkle bende 3 ayıma kadar medıcal park bahcelıevlere gıttım ama malesef ilgisizlıkten eticaya gectım ama sen kadın doktor sart dedığın ıcın bılemem canım benım doktorum ali paşa oskay ve harıka bır doktor

merhabalar.bende 27 haftalık hamileyim.eticaya gitmeyi düşünüyorum.ama doğum fiyatları belli değil onların.doktor karar veriyormuş ücrete bana biraz saçma geldi özel hastane için.özel hastanelerde doğum paket fiyatları belli olmalı değilmi...

merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık gebeyim şimdiye kadar özel çapaya gidiyordum ama dr gece ce hafta sonu doğum olursa ben gelmiyorum dedi bende değiştirmek zorunda kaldım .medical park b.evlere gidecem ama doktorlar hakkıda bilgi yok bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim öncelik bayan dr.

merhaba.BENİM ARKADAŞIMIN TANIDĞI MEDİCAL PAR B.EVLERDE DOĞUM YAPMIŞ.BANADA TAVSİYE ETMİŞTİ.ÇOK MEMMUN KALMIŞLAR.

Back
X