• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi medical park bahçelievler de micro tese yaptırıp başarılı olan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canim ben de konuna baktim biseler bulurum diye cunku benim esimde tese olacak ama benim pek bilgim yokk ama burayada henuz bise yazilmamis.... boool sanslarr canum

canım benimde eşim mikro tese olacak.bizde subatta başlıcaz sanırım umut tüp bbek emre bakırcıoğlu na yaptırıcaz.ben oraya çokkk uzak oturuyorum.kararsızım beylikdüzü medican yamı gitsek tüp bebek için çok kafam karısık .emre beyde bu konuda çok iyi olduğunu duydum.sanırım o olacak.ama bilmiyorum.zor bir süreç umarım hepimiz için olumlu sonuçlanır.allah yardımcımız olsun

slm kızlar ...benim eşimde azosperm.ve oda mikrotese olucak.bu yüzden bizde bu işi doğru yapıcak dr ve hastane arayışı içindeyiz.çarşamba günü bizde b.evler medicalparktan randevu aldık ön görüşme ve ameliyat için konuşcaz.biçok kişiden o hastanenin iyi ve başarılı olduğunu duymuştum.gidip gördükten sonra daha iyi anlarız umarım.hepimize allah kolaylık versin..

Back
X