Ben baska forumlarda iyi yorumlar okumadim yani tercih etmeyecegim galiba. Medical parkta takibim ama basja birisini bulmam lazim perinatolog olarak. Siz yaptirdinizmi
Merhaba, tesadüfen konuyu gördüm. Medicalpark Florya Ali Gedikbaşı’na gidebilirsiniz, kendisi çok ilgili bir doktor yorumlarıda internette mevcut. Sağlıklı doğumlarınız olsun
Merhaba, tesadüfen konuyu gördüm. Medicalpark Florya Ali Gedikbaşı’na gidebilirsiniz, kendisi çok ilgili bir doktor yorumlarıda internette mevcut. Sağlıklı doğumlarınız olsun
Merhaba evet Ali beyi de duydum bir de Ali Ekiz var o da medicalpark gaziosmanpasadaymis. Medical parktan sasmicaz galiba
Direk kendisine mi randevu aliyoruz gitmemiz gereken haftayi gunu ayarlama acisindan nasil oluyor acaba bilginiz var mi
Merhaba evet Ali beyi de duydum bir de Ali Ekiz var o da medicalpark gaziosmanpasadaymis. Medical parktan sasmicaz galiba
Direk kendisine mi randevu aliyoruz gitmemiz gereken haftayi gunu ayarlama acisindan nasil oluyor acaba bilginiz var mi
Medicalpark mobil uygulamasından yada telefon ile direkt kendisine randevu alabiliyorsunuz. Kendisi aynı zamanda perinatolog zaten ve riskli gebelik uzmanı. Ben ikili test için gitmiştim, fakat bebeğimin kalbi durmuş o yüzden testi yaptıramadım. Ama baya araştırmıştım, herkes çok memnundu. Bende ilgisinden ve yaklaşımından memnun kaldım.