Tüp Bebek Merkezleri Medıcal park bahçelievler

Canım ben bu merkezde canım doktorum Latif Küpelioğlu'nda tedavimi oldum.Kendisiyle ve ekibiyle tedavimin başından ,yavrularımı kucağıma aldığım güne dek çok güzel bir ilişki yaşadık.O benim için en doğrusudur.Bana harika bir gebelik yaşattı.Teşhisleri, tedavisi doğru son derece pozitif,canayakın bir doktordur.Hastaneden de ekipten de çok memnundum.Sana tavsiyemdir mutlaka bir ön görüşme yap canım..Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kavuş inş. yavruna,yavrularına...

Canim ben 18 aralikta tedavime basladim. Cok sukur suan gebelik olustu 12.gun hcg degerim 470 cikti.27 ocak persembe gunu ultrason randevum var cok heyecanliyim acaba keseolustumu kesevarsa icinde bebek varmi diye... Bu arada goguslerimde buyume haric hicbir belirtim yok birde arada bir lekelenmem oluyor.. Suana kadar latif beyden ve tedavisinden cok memnun kaldim. Insallah hep oyle devam eder. Allah sanada bebislerinle birlikte saglikli mutlu huzurlu uzun bir omur versin.

Çok sevindim canımSağlıkla kucağına alırsın inş... bhcg değerin yüksek çıkmış,çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum.Şimdi ki durumun nedir merak ettim?

Çok sevindim canımSağlıkla kucağına alırsın inş... bhcg değerin yüksek çıkmış,çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum.Şimdi ki durumun nedir merak ettim?

Cok tesekkur ederim cnm , amin insallah
suan 9+3 teyim tek embriyo transferiydi vebebegimiz tek
cok sukur kese+ kalp atislarini gorduk duyduk
dr umdan dedigin gibi cok memnun kaldim arada kanamalarim oldu bol bol istirahat ettim suan 12 haftami bekliyorum
serkan koc muaene edecekmis 2 li test icin
allah cumle isteyenlere nasip etsin
senin bebisin ne kadar oldu arkadasim?

Allah yavrunuda seni de korusun inş..Benim 12.gün değerim 256'ydı.Ve üçüz gebesiydim.Değerin benimkinden yüksek olunca çoğul olacağını düşünmüştüm canım..evet Serkan Bey yapıyor o tür testleri..Sen yemene,içmene,huzuruna,dinlenmene dikkat et.Benim bebişlerim senin leblebinin yanında kocamaaaaaaaaaaanlar artık.Biz 14 aylık olduk teyzesi..sende sağlıkla bu günlere gel inş.Allah'a emanet olun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…