Medical park başar önal

malloryy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
1
0
1
İstanbul
Merhaba aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim ama dr konusunda çok kararsızım. Medical park başar önal hakkında bilgisi olan var mı acaba???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Malory,
Bende 7 haftalık hamileyim. Geçen çarşamba gittim Başar Bey'e ilk defa. Sakin efendi biri. Kanım ısındı sanırım. Onunla devam etmeyi düşünüyorum.

Sen ne yaptın acaba? Gittin mi? Memnun kaldın mı? Ne durumdasın merak ettim. :KK66:

Merhaba benim doktorum Başar beydi , çok fazla konuşkan birisi değil öncelikle onu söylemeliyim ama doğumda bir sıkıntı yaşamadım . Normal doğumu tercih ediyor. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

mrk ben 7 haftalık hamileyim göztepe medical parka gitmeye karar werdim fakat drlar hakkında çok kararsızım ilk muayenelere memorıala gıttım bilgi hnm war mukemmel bı dr ama doğum fıyatları çok uçuk geldi dewam edemycem bu sebeple gerçekten emin olabileceğim bir dr arıyorum ilk testleri wermem gerekiyor ama ben henüz yaptramadım dr net değil diye lutfen yardımcı olurmusunuz?tşk..

Merhaba aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim ama dr konusunda çok kararsızım. Medical park başar önal hakkında bilgisi olan var mı acaba?

başar önal a güvenebilirsin.çok iyi bir doktordur.ben hamileliğim boyunca başka bir doktarla gebeliğimi takip etmiştim.çok efendi,sakin ilgili bir doktordur.ikinci bebeğim olursa yine başar beye gideceğim.şimdi medikal park göztepe de.

Merhaba
Ben de Basar bey e gidiyorum 9 haftaligiz biz de. Bi tavsiyeyle gitmedim acikcasi ama yeterli bilgi vermiyor soru sormadan bisey anlatmiyor. Ne yasayacagimi bilmedigim icin ne soracagimi da cok bilmiyorum. Hos usuyorum dedigimde de demir eksikligi olabilir kan testi yapalim dedi fakat yazdigi testlerde rutin testler yoktu sadece enfeksiyon hst karsi bagisiklik var mi yok mu diye yapilan testleri yazmis. Ben de saglik ocaginda yaptirdim rutin testleri. Ilk gebeligim oldugu icin tedirginim. Degistirmeyi dusunuyorum dr arayisi icerisindeyim.

Merhaba,

Bende 14. Haftadayim ve Başar Onal'a gidiyor (d)um. Kendisi efendi ve sakin, ona birsey diyemem. ancak kesinlikle ilgisiz. en son ikili test sonuçlarını konuşurken sürekli başka birinin adıyla hitap etti. bana isim olarak ne diye hitap ettiği zerre umrumda değil ama ben doğru test sonuçlarını mi konuştuk ondan bile emin değilim. Mail adresime sonuçları isteyip söyledikleri ile karşılaştırmak zorunda kaldım. (o kişinin test sonuçlarını açmış olma ihtimali ortada )

Beslenme onerileri, hamilelik ile ilgili ek bilgilendirme sıfır. Eğer sağlık ocağında sizinle daha çok ilgileniyorsa doğru olmayan birseyler var demektir. Fermantenin bahsettiği tetkik durumunu bende yaşadım.

Velhasıl, haftasonları bana muayene icin ayrılan 15 dakika içinde daralıp sürekli arkadaşlarıma danismaktansa değiştirdim ve rahatladım. ilk hamileliginiz değilse deneyiminiz varsa belki kabul edilebilir. Ben kesinlikle önerMiyorum. Fermanteyi görünce bende yazayım dedim. Hatta sırf bunun için üye oldum.

Doktorunuz da içinize sinmeyen birşeyler var ise daha iyisini arayın. Hem kendi canımı hem bebeği emanet ediyorsam mutlaka güven olmali

Son düzenleme:
Evet haklisin D dici7
Ben de zaten degistiricem sigorta suremin dolmasini bekliyorum. Sen suan kime gidiyosun? Ilgili ve sen sormadan anlatan normal dogum yanlisi bi dr olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar

Evet haklisin D dici7
Ben de zaten degistiricem sigorta suremin dolmasini bekliyorum. Sen suan kime gidiyosun? Ilgili ve sen sormadan anlatan normal dogum yanlisi bi dr olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar
Günaydın,

Ben Altunizade de Dr. Dilek Yağmur a gidiyorum şimdi. Biraz randevularda sarkma olabiliyor, onun da nedeni içeride ki hastasına birşeyler daha anlatıyor olması. Normal doğum taraflisi, sezaryen sonrası 2. Doğumunu normal yapmak isteyen bile çok hastası olduğunu biliyorum. Ilk muayene 1 saat kadar sürdü ve beslenmeden, bebeğe herşeyle ilgili sorularima cevap buldum.

Bir de caddede Ilknur Aköz var. O da fazlasıyla ilgilenen bir doktormus. Ona ben gitmiyorum ama çok fazla tavsiye aldım. Eğer Dilek Hanım olmasa idi Ilknur Hanım i deneyecektim.

Bu arada her iki doktor icin de fiyatlar Medical ile ayni yada daha düşük. Onu da kontrol ettim.

Hayırlısı olsun diyelim. Içine sinen bir doktor bulursun umarım.

Back
X