Merhaba,
Bende 14. Haftadayim ve Başar Onal'a gidiyor (d)um. Kendisi efendi ve sakin, ona birsey diyemem. ancak kesinlikle ilgisiz. en son ikili test sonuçlarını konuşurken sürekli başka birinin adıyla hitap etti. bana isim olarak ne diye hitap ettiği zerre umrumda değil ama ben doğru test sonuçlarını mi konuştuk ondan bile emin değilim. Mail adresime sonuçları isteyip söyledikleri ile karşılaştırmak zorunda kaldım. (o kişinin test sonuçlarını açmış olma ihtimali ortada )
Beslenme onerileri, hamilelik ile ilgili ek bilgilendirme sıfır. Eğer sağlık ocağında sizinle daha çok ilgileniyorsa doğru olmayan birseyler var demektir. Fermantenin bahsettiği tetkik durumunu bende yaşadım.
Velhasıl, haftasonları bana muayene icin ayrılan 15 dakika içinde daralıp sürekli arkadaşlarıma danismaktansa değiştirdim ve rahatladım. ilk hamileliginiz değilse deneyiminiz varsa belki kabul edilebilir. Ben kesinlikle önerMiyorum. Fermanteyi görünce bende yazayım dedim. Hatta sırf bunun için üye oldum.
Doktorunuz da içinize sinmeyen birşeyler var ise daha iyisini arayın. Hem kendi canımı hem bebeği emanet ediyorsam mutlaka güven olmali