Medical Park Dr.Başar Önal Hakkında Bilgi

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Selam Kızlar,
Hamileyim ve cumartesi günü ilk defa doktora gideceğim.
Bu zamana kadar düzenli bir jinekologum olmadığından doktor arayışındayım.
Medical Parktan Dr.Başar Bey'e randevu aldım.Daha önceden bu doktora gitmiş olan veya halen devam eden var mı ? Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz, gittiğiniz doktorlar kimler ?
 
arkadaşım 5 yıllık dr um selimiye hastanesindeydi yeni geçti medikalparka kesinlikle memnun kalacaksın tavsiye ederim ben tüp bebek işleminden sonra yine hamilelik takiplerimi ona yaptıracagım
 
Son düzenleme:
Ben dr. Başar önalın 12 yıllık hastasıyım..kendisiyle selimiye hastanesinde beraber çalışma fırsatım da olmuştur..ilk hamileliğim dış gebelikle sonuçlanmıştı. Hemen farketmişti ve kötü bir şey olmadan müdahale etmiştir..dalında çok iyi bir uzmandır..başarılı, beyefendi ve ilgili bir doktordur..iki oğlumun takibini ve doğumunu da kendisi yapmıştır..oğularım 11 ve 6 yaşında..gönül rahatlığıyla kendisine gidebilirsiniz..kendisine selimiye hastanesinden aslı ile mesajlaştığınızı da söyleyebilirsiniz..aynı zamanda sevgi ve selamlarımı da iletirseniz sevinirim..bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim..
 
kesinlikle tavsiye ederim 4,5 ay önce bir kızım oldu dr basa bey'di.Efendi,kibar,saygılı dır.Ayrıca her zaman normal doğumu ilk tercihidir.benim,kuzenimin ve arkadşımın dr.Ben sezeryanla doğum yaptım dikişler bile süper :)))))))))
 
Eski bir konu olmakla beraber diğer arkadaşlara ışık tutması açısından cvp vermek istedim. Başar Bey benim Selimiye hastanesinden doktorum çok ama çok memnunum. İnsanı korkuya sevketmeyen, para için gereksiz tetkikler istemeyen biri. Şimdi tüp denemelerim olduğu için ondan uzaktayım ama hamile kalırsam belki yollarımız gene kesişir diyorum.
 
Merhaba,
konu çok eskide kalmış ancak ben yine de yazmak istedim. Başar Bey, 2015 yılından beri doktorumdur, Göztepe Medical Park'ta iken tanıştık. Kendisi son derece kibar, her zaman sakin ve pozitif, insana moral aşılayan bir doktordur. Ayrıca teşhislerinde de son derece iyidir. Şu anda hamileliğimin 32. haftasındayım ve en başından beri Başar Bey ile devam ediyoruz. Hamileliğimin 3. ayında hastane değiştirdi, şu anda Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde hizmet veriyor. Ben de tabii ki onu bırakmak istemedim, hastanemi değiştirdim.
Hiç bir zaman peşin hükümlü değildir ancak her zaman için ihtiyatlı davranır. Ben herkese tavsiye ederim.
Umarım istediğimiz gibi oğlumu sağlıkla ve sorunsuz bir normal doğum ile kucağıma alabilirim.
 
Back
X