Hayatımda gördüğüm en kötünkadın dogum doktoru.hastane evıme 3 dk mesafede dıye bu doktoru tercıh ettım ve 1bucuk -3bucuk ay arasındakı kontrollerimde beraberdık. Ukala tavırları, paragözlüğü ve empatiden yoksun halleri ile 4bucuk aylıkken acıbademdenk kendı jinekologuma geri dondum. Acıbadem evıme 40dk mesafede oldugu ıcın ve daha pahalı oldugu ıcın tercıh etmemıstım ama bu doktordan sonra kendı doktorumu mumla arar oldum. Bızı her 15 gunde bır cagırıp hıcbırsey soylemedı kendısı, rısklı bır gebelıgım yoktu normalde ayda bır bakarlar ama hadı dıyelım hoca cok titiz daha sık takıp etmek ıstıyor dıyelım kontrol suremız 10gun oldugu ıcın 15 yerıne 10. Gun gelebılır mıyız dedım ve bana ukala bırsekılde olmaz, bız ı bes gunluk farkı da onemsıyoruz, 15. Gun gelın dedıysek bır bıldıgımız var herhalde dedı. Dedıgım gıbı hıcbır test yapılmayacaktı bençbegın cınsıyetını bıle tahmın ettıgını ama emın olmadgı ıcın soylemedıgını bıldırdı. 15gun sonra gelın ozaman emın olurun soylerım dedı. Sırf bırdaha muayene olaşım da ayda ıkı muayene yapsın 210 + 210 tl para kazansın bıZden de baskanderdı yok. Ha bırde ıkılı testte bı meyve suyu ıc hemen gel dedı bebek hareket etmıyordu. Acım bı kahvaltı yapalım ıkı saat sonra geleyım mı dedım, olmaz hemen meyve suyun bıtsın gel dedi. Bende hemen ıctım geldım ve benden aonra ılk muayene olmak uZere gelen hastalarıyla gorustu. Benım tekrar ıcerıyle cagrılmam 1 bucuk saati gecti. Bende tekrar ıcerıdeyken sordum ıcerıye hastaları neye göre cagırıyorsunuz dedım bıze hemen gelın dedınız, baska zaman olmaz dedınız ama 1 bucuk saatten fazladır kapıdayım dedım. Verdıgı cevao bakın bız doktor olarak hastanın duurmu, acılıyetı, randevu durumuna gore bakarak bılınclı olarak cagırıyoruz herkesı dedi. Bu konuda tereddur etmenızı anlayamadım dedi. Bende hem 10 gunu kabul etmeyıp 15 gunde ısrarcı olmanızı ve benı kosa kosa meyve suyunu ıcın buraya getırdıkten aonra 1bucuk saat kapıda bekletmenızı anlamayanıyırum dedim ve tabından ayrıldım cagrı merkezıne de sıkayet ettım bırdaha ne gıderım, ne cevremdekılere tavsıye ederım. Oradan cıktıgım gıbı acıbademdekı doktoruma gıttım ve hemen cınsıyetı söyledi, sonrakı kontrolleri de ayda bır olarak fiksledik. Emıne hn ın muayenesınde hersey yolunda sıyerek bır ıkı dk konusmamız olurdu benım doktorcugum yarım saat bebegın ultrasondakı goruntusune dair bılgı verıyor. Hayatımda gördüğüm en kaba hinekolog kım dersenız emıne hanımdır. Hala gitmek isteyen varsa buyursun ben ınsanlık görevımı yaptım