medical park gebze

svgzbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
140
7
68
arkadaslar esim ford otosanda calısıyor ve medıcal park kart diye kart vermısler.gebzede oturuyoruz ve burda medıcal yenı acıldı.bende eger bu kart ıse yarıyorsa orda dogum yaparım dıye dusundum.bu hastane ve kartla ılgılı bılgısı olan arkadaslar yardım ederse cok sevınırım.

daha cok yenı acılmış hastane cevremde kımse daha bılmıo bıle inş iyidir.

yasgo kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar günaydın 2,5 aylık hamileyim 8 eylülde gebze medicalparkta amanullah beyden randevu aldım bu hastaneye giden varmı test ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan ve doktorlarla ilgili bilgisi olan ,bu hastaneye giden arkadaşlar yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum,

bende 2,5 aylıkken oraya başladım 3. hastanemdi. Burcu Hanıma gidiyorum internette araştırdım 'Allah Razı Olsun diyen o kadar çok hastası var ki ' gerçekten öyle.. ben doktorumdan memnunum ama hastane çalışanları için aynı şeyi söyleyemicem kendim tecrübe etmedim ama iyi duyumlar almadım. yarın randevum var konuşacam burcu hanımla duyduklarımı paylaşıcam duruma göre doğuma karar vercem artık.

Fiyatlarda ssk için normal 600 küsür
sezeryan 800 küsür diye biliyorum.

benim özel sağlık sandık anlaşmam var ve doğum ücretleri ssk ya göre çok fazla o da bi dezavantaj benim için... dr. hariç hiç bi konuda referans veremem canım..
-------------------------------------------------------------------------------
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...k-ucret-doktor-yorumlariniz.html#post26207375

bende gebzede oturuyorum.medical park hakkında çok bilgim yok ama orada burhan şekere gitmemenizi şiddetle öneririm.benim öykümü okursanız nedenini belki daha iyi anlarsınız.onun yüzünden 5 aylık bebeğimi kaybettim.şimdi 2 . gebeliğim ve kaynarca medicine hospitale gidiyorum.

Back
X