Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22/01/2010 tarihi saat 13.55 de dünyalar güzeli meleğimi 9 aylık zorlu bir hamilelikten sonra Op. Dr. Can Şener vermiştir. Can bey benim sadece doktorum değil bu dokuz aylık süreçte aynı zamanda piskoloğum ve doğum koçum olmuştur. Kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Türkiyenin en pahalı ve otel zihniyeti ile kurulmuş özel hastanesinde, bebeğim 4 haftalıkken kalp sesi duyulmaıdğı için öldüğü belirtilip aslında yaşayan bebeğimin alınması tavsiyesi nedeniyle internetten derin araştırmalar sonucu Can Bey i tercih ettim.
14 Ocak 2010 da bebeğimi Can Bey dünyaya getirdi. Doğum öncesi süreçte verdiği güvenle, hamilelik dönemini mükemmel şekilde atlattım. Doğuma Medicalpark hastanesinde girdim ve normal doğum yaptım. Çok kolay bir doğum süreci geçirdim. Ancak bunun nedeni öncelikle Can Bey ve hastanenin doğum bölümü ekibiydi. Can Bey mükemmel bir doktor. Hastane de çok profesyonel bir mantıkla çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Ne yazıkki ben buradaki arkadaşlarla aynı fikirde değilim. Bu doktor ne yazıkki sürekli muyenehanesine yönlendiriyor. Ve medical park hastanesinde yalnış test yapıldığı için neredeyse bana amniyosentez yapacaktı. Yalnışınıda kabul etmeyen bir doktor.
muayenehanesine sadece doppler için çağırıyor.o da zaten hastanedeki fiyatla aynı.bence tek negatif özelliği sezeryan ağırlıklı çalışması.ben şuan hamileyim ve kendisinin hastasıyım.normal doğum istiyorum.tamam dedi ama bakalım zaman ne gösterecek..