medical park göztepe-hsg filmi

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Kızlar şimdi medical park ı aradım göztepe kliniği. ordaki yetkili teknisyenle konuştum.hsg filmi için fiyat olarak 180ytl dediler +196ytl anestezi fiyatı verdiler.
yani illaki anestesilimi olmam gerekiyor diye sorduğumda evet aksi çok zor olur dediler. çok aklım karıştı şimdi benim yaa. ayrıca merak ednler için soylüyorum spermiyogram testinede 100ytl dediler. ama niye hsg bukadar pahalı yawww. göztepede hsg çektiren varmı aranızda nasıl geçti?????:çok üzgünüm:

mrb.hsg filimini biz çekıyoruz.anestezi isteyen hastalarımızda oluyor tabiki sizin ağrı duyunuza göre değişiyor..sadece adet sancısı gibi bir ağrı duyabilirsiniiz.bazı hastalarımız ağrıyı fazla bazıları ise fazla hissetmiyor.ben size okmeydanı memorial hastanesini tavisiye ederim ordakı cihazlar çok iyi.yinede siz bilirisiniz geçmiş olsun hoşçakalın..

merhaba
öncelikle dertli başımı anlayıpta cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.ama ben pendik tarafında oturuyorum acaba bu taraflardan tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır?

Canim oncelikle gecmis olsun.Bende hsg cektirdim evet cok kolay degil ama benim gibi evliliginin ancak besinci yilinda jinekolojik muayene olabilmis biri cektirdiyse durumunu bilmiyorum ama sende cektirebilirsin herhalde.Neden boyle soyledigime gelince senin yazdiklarindan anladigim kadariyla direk arti anestezi, diger turlu zor olur dediklerine gore bu biraz para isini insanin aklina getiriyor yani isin ticari boyutunu bence filmde herseyden once dr un cok nazik,yulusak olmasi onemli ustelik benim filmimi ceken dr kesinlikle nazik ve yumusak biri degildi.Insallah sende iyi bir dra denk gelirsin canim sonucta 20 dakikalik bi islem sonra hersey bitiyor.Kolay gelir insallah.Gecmis olsun.

canım cok sağol. ya okadar okudum ki bu konuyu, işte standartı yok herkeste farklı oluyormuş. kimileri hiç hissetmezken kimileri acıdan bayılıyormuşklava:
ahh aahhhh bende eşimle yaklasık 7 senelik cinsel hayatımız var bir senelik evliyiz.
inan bende ilk defa jinekoloğa gittim. ve acayip utandım 27 yasında ilk defa doktora gitmekten
sen çektirdikten sonra oldumu canım gebelik?

selin merhaba...kaça çektiriliyor memorial da

evet kızlar ya çok pahalı bir işlem ne yazıkkı , çektirenler kaça çektirdiniz nolur yazın.

ben sisli de echomar diye bir goruntuleme merkezi var subat yada mart ayıydı sanırım bu sene orda cektirdim aneztezisiz ama. anezteziye gerek olan bir islem asla deil. bes dk lık birsey.
300 ytl idi normal fiyatı.
dr um sislide oldugundan bu yerle anlasması oldugundan dr la anlasmalı rakam olarak 200 ytl odedim. ama fiyatlar bucivarlarda genelde rahim filmi çok ucuz bir islem değil

merhaba, ben medmar a sordum 485 YTL dedi...o odadan nefes almadan nasil ciktigimi hatirlamiyorum bile...ben de eve bi tane alacam, ucuza cekerim kk uyelerine

kızlar ümraniye erden hastanesinde 200ytl miş. bi topicte okudum . bayan çektirmiş ve yazmış 200ytl inanamadım yaw
bi arayıp sorun isterseniz

Bende hemen solim maltepe radyo dent de çektirdim ilaç dahil anestezisiz 120 ytl verdim en uygun benimki galiba sperm sayımı içinde 30 ytl verdim... film çekildikten 3 ay snra hamile kalddım şu an hamileyim... bence anestezisiz çektir.. 5 dk dayan zaten fazla acı duymuyosun hatta 5 dk bile sürmüyor.. geçmiş olsun..

canım benımde cekılmem gerekıyordu medıcalpark goztepede ama drum gıttı cekılmedım. o zmanlar anestezıye gerek yok agrı kesıcı alıcaksın bır saat onceden hıc duymazsın bıle demıstı ama gıdınce cektıremedım

canım ben yaklaşık 2 ay önce medicalpark göztepede hsg çektirdim.anestezisiz çektirdim. ve hiç canım yanmadı. ama benim doktorum kendisi yapmıştı hatta gişede parayı öderken kız anestezili dimi dedi hayır diyince allah kolaylık versin dedi. çok korkmuştum. ama bişeycikler olmadı allaha şükür.
bence öğrenmen gereken şu doktormu girecek asistanlarmı. doktorum çünkü asistanların acıttığını söylemişti. ona göre kararını ver bence. inşallah bişey çıkmaz sevgiyle kal...

Arkadaşlar,
hsg mi;
koşuyolu medipolde 3 ay nce 109YTL ye çektirdim.
SSK lı fiyatı.
Leyla ALTUNTAŞ çekti.
inanın öyle anasteziye falan gerek yok.
dayanılabilecek bir acı bence, ne gerek var vücuda anastesi almaya...

Acıbadem de 400YTL ydi.
kendi doktorum çekecekti, çektirmedim.
SSK bile çeker demişti.

senin adına çok sevindim.bebeklerini sağlıkla büyüt inş.bende yeni çekildim hsg anestezili.bende yumurtlama problemi var,klomenle yumurta gelişmedi.pko yani
sendeki sorun neydi merak ettim,bi de hsg den ne kadar sonra hamile kaldın.tedaviyle mi oldu bebeklerin.tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…