mrb.hsg filimini biz çekıyoruz.anestezi isteyen hastalarımızda oluyor tabiki sizin ağrı duyunuza göre değişiyor..sadece adet sancısı gibi bir ağrı duyabilirsiniiz.bazı hastalarımız ağrıyı fazla bazıları ise fazla hissetmiyor.ben size okmeydanı memorial hastanesini tavisiye ederim ordakı cihazlar çok iyi.yinede siz bilirisiniz geçmiş olsun hoşçakalın..
Canim oncelikle gecmis olsun.Bende hsg cektirdim evet cok kolay degil ama benim gibi evliliginin ancak besinci yilinda jinekolojik muayene olabilmis biri cektirdiyse durumunu bilmiyorum ama sende cektirebilirsin herhalde.Neden boyle soyledigime gelince senin yazdiklarindan anladigim kadariyla direk arti anestezi, diger turlu zor olur dediklerine gore bu biraz para isini insanin aklina getiriyor yani isin ticari boyutunu bence filmde herseyden once dr un cok nazik,yulusak olmasi onemli ustelik benim filmimi ceken dr kesinlikle nazik ve yumusak biri degildi.Insallah sende iyi bir dra denk gelirsin canim sonucta 20 dakikalik bi islem sonra hersey bitiyor.Kolay gelir insallah.Gecmis olsun.
mrb.hsg filimini biz çekıyoruz.anestezi isteyen hastalarımızda oluyor tabiki sizin ağrı duyunuza göre değişiyor..sadece adet sancısı gibi bir ağrı duyabilirsiniiz.bazı hastalarımız ağrıyı fazla bazıları ise fazla hissetmiyor.ben size okmeydanı memorial hastanesini tavisiye ederim ordakı cihazlar çok iyi.yinede siz bilirisiniz geçmiş olsun hoşçakalın..
Kızlar şimdi medical park ı aradım göztepe kliniği. ordaki yetkili teknisyenle konuştum.hsg filmi için fiyat olarak 180ytl dediler +196ytl anestezi fiyatı verdiler.
yani illaki anestesilimi olmam gerekiyor diye sorduğumda evet aksi çok zor olur dediler. çok aklım karıştı şimdi benim yaa. ayrıca merak ednler için soylüyorum spermiyogram testinede 100ytl dediler. ama niye hsg bukadar pahalı yawww. göztepede hsg çektiren varmı aranızda nasıl geçti?????:çok üzgünüm:
canım ben yaklaşık 2 ay önce medicalpark göztepede hsg çektirdim.anestezisiz çektirdim. ve hiç canım yanmadı. ama benim doktorum kendisi yapmıştı hatta gişede parayı öderken kız anestezili dimi dedi hayır diyince allah kolaylık versin dedi. çok korkmuştum. ama bişeycikler olmadı allaha şükür.
bence öğrenmen gereken şu doktormu girecek asistanlarmı. doktorum çünkü asistanların acıttığını söylemişti. ona göre kararını ver bence. inşallah bişey çıkmaz sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?