Tüp Bebek Merkezleri Medical Park Göztepe Op.Dr.Serdar KOÇ

selam kızlar ben bu serdar beyin sitesine iki kere soru sormuştum geçen gün msnme bi ileti gönderdi ben sildikçe bu yazdı sa nasılsınız falan diye..
merek ettim artık konuştum ve serdar bey olduğunu dedi, ilk önce inanmadım ve ne yalan diyeyim tersledim :(( buna rağman az önce bana nasılsınız vs gibi şeyler yazdı..
konu ile alkalı değil ama acaba sizlede böyle konuşuyormu yanii ben onun hastası değilim sadece soru sordum siesine, acaba biri benimi ekiyo dicem ama neden onun adını kullansınki, siz hiç böyle bişeyle karşılaştınızmı???

arkadaşım bir de şimdi takvime baktım,
bu mesak-jı yazdığın ve şuan da da mesaj yazdı dediğin gün haftaiçi çarşamba gününe,saat ise Serdar Beyin muayenehanesinde hasta baktığı saate denk geliyor,
yani sana o esnada mesaj atabilmesi çalışma saatleri açısından da uygun değil,
çok mantıksız,
açıkçası insanlar birilerini dolandırabilmek için öyle şeyler bulabiliyorlar ki insanın aklı almıyor,dikkat etmeni tavsiye ederim arkadaşım..

serdar beyde tüp bebek deneyen arkadaşlar sonucunuz ne oldu. bende 2. tüp bebeği deneyeceğim ama bir türlü karar veremiyorum nereye yaptıracağıma. serdar beyi de önerdiler. onda deneyen arkadaşlar olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

serdar beyde tüp bebek deneyen arkadaşlar sonucunuz ne oldu. bende 2. tüp bebeği deneyeceğim ama bir türlü karar veremiyorum nereye yaptıracağıma. serdar beyi de önerdiler. onda deneyen arkadaşlar olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

canım arkadaşım 2 haziranda başlayan yolculugum 2 temmuzda negatifle sonuçlandı malesefki ilk tüp denememdi 1 tane embriyo konuldu. bana dersen ki nasıl dr die yaa çok çok samimi demem çok çok uzakta demem konuşmaları seni rahatlatıyomu evet mesela benim transferden sonra jelim bitmişti eşimi yolladım ilaçı yaxdırsın die eşim demiş işte şu hastanızın eşiyim ( ki eşimle beraber zaten gittik hep :) ilaçı btti onu yazdırmam gerek tamma hemşire arkadaşa gidin yazsın eşim bozuldu eve geldi bunasıl bişey ya dedi insan sorar nasıl bi sorunu varmı daha dün transfer yapmışsın bu insana die ogün çok kızmıştı ama yine nisan mayıs gibi tekrar deneyecem serdar beye gidecem ben bırda kötülemiyorum onu ama adam yapısı bu heralde :(:(:(

he buarada gidecek olan arkadaşlar serdar bey bahçelievler medicalparka geçti göztepede degil artık

merhaba bende Serdar beyin hastasıyım ilk tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı maalesef.Serdar beyin insanı rahatlatan bir yanı var ama hastası çok olduğu için pek hastalara vakit ayıramıyor .beni çok bilgilendirmedi.progestanımın yüksek çıkmasına rağmen transfer yaptı.sonuç negatif çıkınca bana yaptığı açıklamada yumurta sayın fazla olduğu için transfer ettim az olsaydı etmeyecektim şeklindeydi.çok kızgınım para için yaptığına inanıyorum bir ay sonra mecburen tekrar gideceğim(yumurtaları dondurduk).doktor tavsiyesi ile gittim ama memnun kalmadım.

Merhabalar aranızda yakın tarihte serdar beyin hastası olan var mı? Kendisine instagramdan denk geldim. Çok olumlu şeyler görünce sormak istedim.

Ben bugun başladım serdar bey e tüp bebek yapacağız allah izin verirse.bilgilendirme yaparım muhakkak

Gittin mi serdar beye durum ne oldu peki aradan 10 yıl geçmiş tabi de inşallah buradasındır.

Ne oldu canım haber vermedin nasıl geçti. İnşallah pozitif sonuç aldın. Haber bekliyoruz. 🤗

Kızlar serdar beyin başarı oranı ıyı yorum almak istiyorsanız gül morkoç facebok gruba girin orda bir cok pozıtıf alan kişileri bulursunuz. Benım ilk denemem serdar kocta tedavı görüyorum aşırı ilgili aşırı alakalı. Samımı naif kibar. Başarılı bir doktor. İğnelere başladıktan sonra telefonla bı kafa karışıklığı olunca hep aradım. Bilgi aldım. Yumurta toplamamda elimi tutup bana destek oldu sürekli sonrasında mesajlarıma sorularıma cevap verdi sıkılmadan. Gayet ılgılı. 18 yumurta toplandı Rahım dınlendırme yapacak 2. Adetımi bekliyorum transfer olmadım daha. Ama kendisini cok seviyorum canım doktorum o benım..

Arkadaşlar Medicalpark Göztepe Tüp bebk Sorumlusu Serdar Beyin hastası olan veya bu hastanede Tüp bebek yaptırmış olan arkadaşlar varmı? Varsa bildiklerini paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekkürler
M Erhaba Serdar hoca da tüp bebek yaptırdınız mı bende yeni başladım kendisine

Kızlar serdar beyin başarı oranı ıyı yorum almak istiyorsanız gül morkoç facebok gruba girin orda bir cok pozıtıf alan kişileri bulursunuz. Benım ilk denemem serdar kocta tedavı görüyorum aşırı ilgili aşırı alakalı. Samımı naif kibar. Başarılı bir doktor. İğnelere başladıktan sonra telefonla bı kafa karışıklığı olunca hep aradım. Bilgi aldım. Yumurta toplamamda elimi tutup bana destek oldu sürekli sonrasında mesajlarıma sorularıma cevap verdi sıkılmadan. Gayet ılgılı. 18 yumurta toplandı Rahım dınlendırme yapacak 2. Adetımi bekliyorum transfer olmadım daha. Ama kendisini cok seviyorum canım doktorum o benım..
Merhaba cnm bende takip ediyorum Gül ablayı tedaviye bende başladım sen transfer oldun mı merak ettim ins bebeğin seninledir 🤲🏽♥️

Back
X