Medical park göztepede doğum yapanlar

minik78

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
316
İstanbul
istanbul medical park göztepe hastanesinde doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız? hastaneden memnun kaldınız mı?

geçen yıl baharda epidrual sezeryanla orada doğum yaptım girişimizden taburcu olana dek hiç sorun yaşamadık herşeyden de olduka memnun kaldım
memnuniyet göreceli bir kavram tabi beklentiler ve bakış açısı da mühim ama ben önceilkle doktorumdan cok memnundum müthiş güven veren bir insandı o yüzden baştan pozitiftim yani ama hastane de oldukça temiz özenli bilhassa hemşire ekibi gerek bebek hemşireleri olsun gerekse bizlere bakan hemşireler hepsi güleryüzlü itinalıydı odalar temiz ferah ameliythane ekibi anestezi ekibi de basarılı rahatlatan hatta esprilerle güldüren bi ekipti şansıma.her anlamda memnun kaldım kısacası iki gece yatıyorsun sezeryan olunca taburcu oldgumu günün gecesi tekrar yatısımız oldu bebegım sarılık olunca moralmen cok kötü olmama ragmen oldukca desteklerini gördüm yalan yok hatta cocuk doktorumuzun sınırda olmasına ragmen önemlı görmedgı sarılık degernı bız daha taburcu olurken bebek hemsıresı uyarmıstı nıye cıkarıyorlar kı dıye bız anlamamastk ılk cocuk malum sonra yatıs tekrar verılınce aynı hemsıre geldı tesellı ettı cıkarması hataydı falan dedı dıkkatlıler de yanı..ha ama ıcımde hep suphedır nıye takıpte tutmadılar da cıkardılar sonra tekrar yatırdılar cocugum sarılık oldu ekstra tedavı masrafları falan malum özel hastanelerde hep böyle efsanler anlatılıyor bılerek sarılık degerının yukselmesıne ızın verebılenler de oluyormus hanı ısık tedavısı de alsn dıye ama gunahları boynuna artk bılemıycem dogum kısmından memnundum özetle:)

2010 yılında bu hastanede doğum yaptım doktorum mehtap hn.dı.doktorumdan çok memnundum ve 34 eklemsiden dolayı 34 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım.hastanenin yoğunbakımıyla ilgili yaşadığımız sıkıntılardan dolayı taburcu olduğum gün acıbadem hastanesine nakil yaptık bebeğimi.şu anda 10 haftalık hamileyim ve devlet hastanesine gidiyorum.yine aynı sıkıntıları yaşarım korkusu taşıdığım için medical park ı listemin sonuna aldım.yoğun bakım harici bütün hizmetleri çok iyiydi.eğer sorunsuz bir gebelik geçiriyorsanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir hastane.kolay bir doğum dilerim.

Back
X