Ben de merakla bekliyorum, çünkü hiç ayrıntılı yorum yokMerakla yorumları bekliyor olacağım
İns yazarlar tecrübesi olan arkadaşlar
Medipolu neden sevmediniz
Merhabalar, gebeliğimin henüz çok başındayım. Allah nasip eder de herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Şuan Medical Park Pendik ve Medipol Pendik'te 2 farklı doktora gidiyorum. Medipolü hastane olarak pek sevemiyorum kadın doğum konusunda, Medical hakkında ise doktorumdan emin olamıyorum yoğun olduğu için çok ilgili olamayabiliyor ama bilgisine kendisine sakinliğine güveniyorum. Medical Park Pendik'te normal doğum yapmış olan var mı acaba? Bazı doktorlar bebeğin başı görünene dek gelmiyormuş, bu durumda ebeleri nasıldır? Memnun kalan kalmayan var mı acaba?
Nilüfer İmamoğlu Durmuş ile ilerliyoruz şuandaMEdikal park da hangi doktor ile ilerliyorsunuz ?
Benim bi arkadaşım eşleri sancı odasına aldıklarını ama doğuma almadıklarını söylemişti yakın zamanda doğum yaptı orada. Ama ben doğumda eşim girebilsin istiyorum o yüzden daha çok Medical'e kaydım. Nilüfer hanım dünya tatlısıdır ama acil durum yaşadım, ilaçla ilgili danıştığım mesajımı pek önemsemedi belki de yoğundu olabilir. Cumartesi kontrolüm var, aklımda kalan tüm soruları soracağım içimde şüphe kalırsa belki doktorumu değiştiririm...Bende konuyu takipteyim, pendik medipoldeki doktorumu seviyordum aslında ama sancı odasına bile eşleri almadıklarını duyunca devam etmemeye karar verdim. Nilüfer imamoğlu durmuş’a gittim geçen çok sevdim doktoru, sanırım onunla ilerleyeceğim bende
Evet doğum konusunda bende senin gibi düşünüyorum. Medipolü birkaç hafta önce aradım telefonda sancı odasına almadıklarını söylemişlerdi, tekrar danışmakta fayda var o halde.Benim bi arkadaşım eşleri sancı odasına aldıklarını ama doğuma almadıklarını söylemişti yakın zamanda doğum yaptı orada. Ama ben doğumda eşim girebilsin istiyorum o yüzden daha çok Medical'e kaydım. Nilüfer hanım dünya tatlısıdır ama acil durum yaşadım, ilaçla ilgili danıştığım mesajımı pek önemsemedi belki de yoğundu olabilir. Cumartesi kontrolüm var, aklımda kalan tüm soruları soracağım içimde şüphe kalırsa belki doktorumu değiştiririm...
Merhaba ben pendik medikalpark hastanesinde doğum yaptım doktorum halide yükseldi pandemi olmasına rağmen hem sancı odasına hemde doğuma eşimi aldılar ebeleri doktorları çok iyi memnun kalarak ayrıldım. Özellikle doğumdan sonrada hemşireler çok ilgilendilerMerhabalar, gebeliğimin henüz çok başındayım. Allah nasip eder de herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Şuan Medical Park Pendik ve Medipol Pendik'te 2 farklı doktora gidiyorum. Medipolü hastane olarak pek sevemiyorum kadın doğum konusunda, Medical hakkında ise doktorumdan emin olamıyorum yoğun olduğu için çok ilgili olamayabiliyor ama bilgisine kendisine sakinliğine güveniyorum. Medical Park Pendik'te normal doğum yapmış olan var mı acaba? Bazı doktorlar bebeğin başı görünene dek gelmiyormuş, bu durumda ebeleri nasıldır? Memnun kalan kalmayan var mı acaba?
Merhabalar, ben de Pendik Medicalparkta doğum yapmayı düşünüyorum da hastane anne sütü yetmediği durumda mama veriyor mu acaba?Merhaba ben pendik medikalpark hastanesinde doğum yaptım doktorum halide yükseldi pandemi olmasına rağmen hem sancı odasına hemde doğuma eşimi aldılar ebeleri doktorları çok iyi memnun kalarak ayrıldım. Özellikle doğumdan sonrada hemşireler çok ilgilendiler
Cevabınız için çok sağolun. 36. Haftadayım, yarın doktorumu değiştirmek üzere Halide Yüksel'e randevum var. Biraz geç kaldım ama son haftalarımda içim rahat etmedi bir de Halide Hanım ile tanışmak istedim. Bu haftadan sonra kabul eder mi etmez mi endişelerim var ama umarım ben de sizin gibi memnun olarak tamamlarım bu güzel süreçleriMerhaba ben pendik medikalpark hastanesinde doğum yaptım doktorum halide yükseldi pandemi olmasına rağmen hem sancı odasına hemde doğuma eşimi aldılar ebeleri doktorları çok iyi memnun kalarak ayrıldım. Özellikle doğumdan sonrada hemşireler çok ilgilendiler
Bende Pendik’te oturuyorum fakat farklı bi özel hastaneye gidiyorum oranın doğum paketleri vs bilgi alırsanız paylaşırmısınız bide doktorla ilgili izlenimleriniziCevabınız için çok sağolun. 36. Haftadayım, yarın doktorumu değiştirmek üzere Halide Yüksel'e randevum var. Biraz geç kaldım ama son haftalarımda içim rahat etmedi bir de Halide Hanım ile tanışmak istedim. Bu haftadan sonra kabul eder mi etmez mi endişelerim var ama umarım ben de sizin gibi memnun olarak tamamlarım bu güzel süreçleri
neden değiştirmek istiyorsunuz ?Cevabınız için çok sağolun. 36. Haftadayım, yarın doktorumu değiştirmek üzere Halide Yüksel'e randevum var. Biraz geç kaldım ama son haftalarımda içim rahat etmedi bir de Halide Hanım ile tanışmak istedim. Bu haftadan sonra kabul eder mi etmez mi endişelerim var ama umarım ben de sizin gibi memnun olarak tamamlarım bu güzel süreçleri
İyi günler eşim medikalparkta çalıştığı iÇin ilk beş ay kontrollerimi herşeyimi orda yaptırdım. Ama şimdi iş değişikliği oldu ve fiyatlar pahalı geldi. Ben gebzedekine gidiyordum. Pendik medikal park ve medipolün fiyatları nedir acaba? Bilgi aldınız mı hiç doğum ve muayeneler için? Şu an yana yakıla hastaneleri arıyorum. Devletten randevu almak imkansız 2 haftadır uğraşıyorum. Şu an aklıma yatan Pendik yüzyıl var.Merhabalar, gebeliğimin henüz çok başındayım. Allah nasip eder de herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Şuan Medical Park Pendik ve Medipol Pendik'te 2 farklı doktora gidiyorum. Medipolü hastane olarak pek sevemiyorum kadın doğum konusunda, Medical hakkında ise doktorumdan emin olamıyorum yoğun olduğu için çok ilgili olamayabiliyor ama bilgisine kendisine sakinliğine güveniyorum. Medical Park Pendik'te normal doğum yapmış olan var mı acaba? Bazı doktorlar bebeğin başı görünene dek gelmiyormuş, bu durumda ebeleri nasıldır? Memnun kalan kalmayan var mı acaba?
İyi günler eşim medikalparkta çalıştığı iÇin ilk beş ay kontrollerimi herşeyimi orda yaptırdım. Ama şimdi iş değişikliği oldu ve fiyatlar pahalı geldi. Ben gebzedekine gidiyordum. Pendik medikal park ve medipolün fiyatları nedir acaba? Bilgi aldınız mı hiç doğum ve muayeneler için? Şu an yana yakıla hastaneleri arıyorum. Devletten randevu almak imkansız 2 haftadır uğraşıyorum. Şu an aklıma yatan Pendik yüzyıl var.
Halide Hanımdan memnun kaldınız mı?Merhaba ben pendik medikalpark hastanesinde doğum yaptım doktorum halide yükseldi pandemi olmasına rağmen hem sancı odasına hemde doğuma eşimi aldılar ebeleri doktorları çok iyi memnun kalarak ayrıldım. Özellikle doğumdan sonrada hemşireler çok ilgilendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?