B bsp Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 420 0 296 51 İstanbul 11 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bsp #1 arkadaşlar merhaba bahçelievler medial parka tüp bebek için giden varmı?tedavileri nasıl oraya gidip memnun olan varmı?bana doktorum tavsiye etti ama bilmediğim için acabada kaldım bana yardım edermisiniz?
arkadaşlar merhaba bahçelievler medial parka tüp bebek için giden varmı?tedavileri nasıl oraya gidip memnun olan varmı?bana doktorum tavsiye etti ama bilmediğim için acabada kaldım bana yardım edermisiniz?
TheSecret Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 215 1 46 Adana 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bsp #2 ben başlıyorum canım.
Hymarry SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 7.046 40 158 15 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bsp #3 ben de medikal park bahçelievlerde bebeklerime kavuştum, herkese tavsiye edebilirim, maddi ve manevi yönden çok memnun edici olduğunu tecrübe ettim..
ben de medikal park bahçelievlerde bebeklerime kavuştum, herkese tavsiye edebilirim, maddi ve manevi yönden çok memnun edici olduğunu tecrübe ettim..
dekopa Hergün yeni bir umut... Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 1.162 3 116 İstanbul 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bsp #4 Merhab arkadaşlar ben İlk tüp bebek tedavimi Medical Park Fatihte yaptırdım ve hiç memnun kalmadım. Bilginiz olsun .
Merhab arkadaşlar ben İlk tüp bebek tedavimi Medical Park Fatihte yaptırdım ve hiç memnun kalmadım. Bilginiz olsun .