medicalpark bahçelievler

tugbaemrah

hoşgeldin hayatıma oğlumm ve küçük miniğim
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
5.616
103
363
arkadaşlar merhaba ilk bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim şimdi tekrar bebeiş düşünüyorum ve kendime doktor bulmak istiyorum medicalpark ta Emine Ergül varmış iyi oldugu söleniyor konuyla ilgili bilgi rica ediyorum yada bu taraflarda önerebilceğiniz doktor varmı ???
şimdiden bilgi veren herkeze çok teşekkürler

11. haftamızdan itibaren kendisine gidiyorum ve doğumuda o yapıcak inşallah.. ben kendisinden çok memnunum, tavsiye ederim..

11. haftamızdan itibaren kendisine gidiyorum ve doğumuda o yapıcak inşallah.. ben kendisinden çok memnunum, tavsiye ederim..

içim biraz rahatladı çok saolll :)) peki ücretleri falan nasıl benim özel sigortam var ...

ben bir kez gittim kendisine, ilk ve son oldu, bekarken prolaktin hormonu yüksekliği sebebiyle hipofiz bezi mr ı çektirtti bana, ve mikroadenom çıktı, ne demek olduğunu bilmiyorum tabi nedir bu dedim, beyninde ur var dedi bana yekten, şaka gibi, hastanede 1 saat ağladım benim beynimde ur var diye, halbuki biçok insanda olabilen, kontrol edilmesi gereken , selim huylu bir oluşummuş,, tavrı çok çok kötüydü, ne zaman aklıma gelse hiç iyi anmam kendisini..

arkadaşlar merhaba öncelikle yazmakta geciktim doktora gittim Emine hnm a beni gerçekten çok güler yüzle karşıladı :)) muaynem harika geçti smear ve biçok kan tahlili yaptırdım haftaya sonuçlarımı götürücem. çıkarken inşallah bi dahaki görüşmemiz bebeğin için olur dedi ve bittiğim andır :)) ben çok memnun kaldım her sordugum soruya sıkılmadan cvp verdi karar sizin ben emine hnma devam etmeyi düşünüyorum hastane çok temiz ve çok güzel ilgileniyorlar.

6 haftalık hamileyim ilk kontrol için emine ergüle gittim tanıdığımda ona muayene oluyor..çok sıcakkanlı biri değil çok aceleci belki hamileliğim daha çok yeni diye söyleyecek pek bişi yoktu ama o kadar hızlı hareket ediyor ve hızlı konuşuyor ki siz bile sorucağınız soruyu unutuyorsunuz daha tam anlayamadım bir kaç kez daha gidicem memnun kalmazsam ısınamazsam güvenimi kazanamazsa bırakıcam..bakalım

içim biraz rahatladı çok saolll :)) peki ücretleri falan nasıl benim özel sigortam var ...

canım benim bi arkadaşım da özel bi bankada çalışıyor ve özelsigortası var
bahçelievler medical park'a gitti ama hangi doktor olduğunu bilmiyorum
doğumu özel sigortasından yararlanarak yaptırdı ve çok pişman oldu
keşke başka bi hastanede yapsaydım diye
zorunlu sezaryen oldu doğumum 5000 lirayı buldu demişti geçen yıl:53::53::53:

6 haftalık hamileyim ilk kontrol için emine ergüle gittim tanıdığımda ona muayene oluyor..çok sıcakkanlı biri değil çok aceleci belki hamileliğim daha çok yeni diye söyleyecek pek bişi yoktu ama o kadar hızlı hareket ediyor ve hızlı konuşuyor ki siz bile sorucağınız soruyu unutuyorsunuz daha tam anlayamadım bir kaç kez daha gidicem memnun kalmazsam ısınamazsam güvenimi kazanamazsa bırakıcam..bakalım
cnm bana çok gülr yüzlü davrandı hr sordugumu cevapladı ama hamileliğin ilk aylarında sölenicek gerçekten bişi yok belki öledir banada bişi dememişti doktor ... bana smaer alırken bile çubugu gösterdi biraz kanaman olabilir dedi herşeyi detayıyla anlattı veçıkarken inşallah bundan sonraki görüşmemeiz bebişiçin olur dedi ve beni çok mutlu etti :))
canım benim bi arkadaşım da özel bi bankada çalışıyor ve özelsigortası var
bahçelievler medical park'a gitti ama hangi doktor olduğunu bilmiyorum
doğumu özel sigortasından yararlanarak yaptırdı ve çok pişman oldu
keşke başka bi hastanede yapsaydım diye
zorunlu sezaryen oldu doğumum 5000 lirayı buldu demişti geçen yıl:53::53::53:

anladım cnmm doğumu sormadım ama okadar pahalıysa orda yapamam kontrollere gider doğumu başka yerde yaparım olmazsa tşk ler verdiğin bilgi için :))

inşallah sağ salim yavrunu kucağına almışsındır.
ben özel doktora gidiorum ama doğumu medical parkta yaparız dedi. senin doğum gerçekleşti mi ? hastane şartları, personel, odalar nasıl iyi mi ? çıkışta toplam ne kadar ödediniz? bana hepsi dahil normal 2500 serzeryan 3000 dedi.

4 yıl önce medikal parktan arkama bakmadan kaçtım. 2 dr. değiştirdim ve her gittiğimde farklı ücret ödedim.çok kalabalıktı saatlerce bekliyordum ve hamileliğimin 4.ayında bıraktım .avrasya Hospitale geçtim.gayette memnun kaldım.ablam bebeğini kaybetti ve kirtaj oldu emine hanımda ve sıkıntı yaşadı ikinci bir operasyon geçirmek zorunda kaldı.diğer hamileliğinde oda Hizmer hastanesine geçiş yaptı. Allah düşürmesin ama bir daha gitmem Medical Parka ve özellikle bahçelievlere.

medical park bahçelievlerde doğum düşünüyorum kızlar dün doğum ücretlerini öğrendim bilgilenmek isteyenler için yazayım dedim. SGK anlaşması olmayanlara sezeryan 5000 lira, sezeryan SGK anlaşması olanlara 2900 lira, SGK anlaşması olanlara normal doğum 2500 lira. doğum paketi içinde normal doğumda bir gün hastanede yatış, sezeryanda 2 gün hastanede yatış ile bebeğin ve annenin gerekli tetkikleri filan da oluyor. ayrıca doktorunuz doğum öncesinden hastanede yatmanızı isterse yani doğum öncesi gözetim altında olmanız gerekirse bunun da geceliği SGK anlaşmalılara 450 lira imiş. benim evim gültepede ama ben burayı istiyorum bize uzak olsa da, arkadaşlarım önerdi ayrıca yoğun bakım ünitesi ve hastane temizliği bakımından tam istediğim gibi bir yer. en kısa zamanda randevu alıcam ama kimden randevu alıcam kararsızım açıkçası..

Son düzenleme:
medical park bahçelievlerde doğum düşünüyorum kızlar dün doğum ücretlerini öğrendim bilgilenmek isteyenler için yazayım dedim. SGK anlaşması olmayanlara sezeryan 5000 lira, sezeryan SGK anlaşması olanlara 2900 lira, SGK anlaşması olanlara normal doğum 2500 lira. doğum paketi içinde normal doğumda bir gün hastanede yatış, sezeryanda 2 gün hastanede yatış ile bebeğin ve annenin gerekli tetkikleri filan da oluyor. ayrıca doktorunuz doğum öncesinden hastanede yatmanızı isterse yani doğum öncesi gözetim altında olmanız gerekirse bunun da geceliği SGK anlaşmalılara 450 lira imiş. benim evim gültepede ama ben burayı istiyorum bize uzak olsa da, arkadaşlarım önerdi ayrıca yoğun bakım ünitesi ve hastane temizliği bakımından tam istediğim gibi bir yer. en kısa zamanda randevu alıcam ama kimden randevu alıcam kararsızım açıkçası..

merhaba ben orada Emine Ergül e gidiyorum çok memnunum kendisinden benimözel sağlığım b seneyi kapsamadığında her ay 100 tl muayene ücreti veremeyeceğimden artık gidemiyorum ama çok güzel bi hastane öneririm :))

cevabın için teşekkür ederim tuğba evet Emine hn.ı baya methediyorlar forumda biraz daha araştırıcam son kararımı vericem birkaç gün içinde inş.

Back
X