Medicalpark doğum

ayniyildizinaltinda

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
56
10
288
Merhaba, medicalparkta doğum yapacağım. Kafama takılan bir nokta var. Doğum ücreti dışında başka bir ücret çıkma ihtimali var mı? Örneğin ekstra tahlil yapmak vs gibi öyle şeyler oluyor mu?

Merhaba, medicalparkta doğum yapacağım. Kafama takılan bir nokta var. Doğum ücreti dışında başka bir ücret çıkma ihtimali var mı? Örneğin ekstra tahlil yapmak vs gibi öyle şeyler oluyor mu?

Bende merak ediyorum bunu yazayim konu uste çıksın :)
Medicalparkta doğum yapacaksanız en mantıklısı doğum paketi yaptırmak. Tahlilleri testleri kapsıyor ücret ödemiyorsunuz. Ufacık bir tahlilleri bile aşırı pahalı çünkü. Ben paket yaptırdım.

Ben de medicalpark Tokattayim ama henüz paket ücretini sormadim. 9 unda kontrolüm var o zaman sorarim. Her şube de il de farklı mi fiyatlar acaba. Sezaryen olacağım.

Medicalpark ataşehirden temmuz başında 80bin TL’ye doğum paketi aldık. Bizden bir hafta 96bin TL’ye çıktı. İçinde detaylı ultrason ve fetal dna hariç bütün testler var.

ben medicalparkta doğum yaptım. ondan önce 26.haftaya kadar farklı sehirde olduğum için doğum pakedi almadım. 26.haftadan sonra medicaldeki doktorumla devam ettik. ben sadece muayene ücretlerini ödedim cünkü doktorum eski doktorumdu. kan tahlillerini asmde vermemi istedi her ay. asmde tahliller çıkınca whatsapptan doktoruma atıyordum.

doğum için de ekstra bi ödeme çıkarmadılar. bebeğimin tüm kontrolleri ücretsiz yapıldı. sonrasında 10-15 gün biz sürejli cocuk doktorumuza gittik hiçbirinde ücret ödemedik. sadece bebekten istenen kan tahlillerine para verdik.

aynı sekilde ben de doğumdan sonra 4.gün kadın doğum muayenesine gittim ve ücret ödemedim.

ekstra hiçbir ücret yansıtılmadı. sadece doğum parasını verdik. bir de ek olarak doğumda doktorum da çalışan herkes de inanılmaz ilgiliydi. hepsinin tek derdi beni rahat ettirmekti. her yer çok temizdi vs. banyo buram buram çamaşır suyu kokuyordu 😂 kahvaltı güzeldi sabah, kocaman masa hazırladılar öyle kücük tabilot değil 😂

hala söylerim benden bi milyon da isteseler yine olsa yüne medicalde doğururum 😂

Back
X