- 20 Ocak 2015
- 56
- 10
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
Merhaba, medicalparkta doğum yapacağım. Kafama takılan bir nokta var. Doğum ücreti dışında başka bir ücret çıkma ihtimali var mı? Örneğin ekstra tahlil yapmak vs gibi öyle şeyler oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum bunu yazayim konu uste çıksın :)Merhaba, medicalparkta doğum yapacağım. Kafama takılan bir nokta var. Doğum ücreti dışında başka bir ücret çıkma ihtimali var mı? Örneğin ekstra tahlil yapmak vs gibi öyle şeyler oluyor mu?
Merhaba, medicalparkta doğum yapacağım. Kafama takılan bir nokta var. Doğum ücreti dışında başka bir ücret çıkma ihtimali var mı? Örneğin ekstra tahlil yapmak vs gibi öyle şeyler oluyor mu?
Medicalparkta doğum yapacaksanız en mantıklısı doğum paketi yaptırmak. Tahlilleri testleri kapsıyor ücret ödemiyorsunuz. Ufacık bir tahlilleri bile aşırı pahalı çünkü. Ben paket yaptırdım.Bende merak ediyorum bunu yazayim konu uste çıksın :)
Ücretleri nedir acab bu tür paketlerinMedicalparkta doğum yapacaksanız en mantıklısı doğum paketi yaptırmak. Tahlilleri testleri kapsıyor ücret ödemiyorsunuz. Ufacık bir tahlilleri bile aşırı pahalı çünkü. Ben paket yaptırdım.
Merhaba Kocaeli medikalpark bana doğum paketi olarak 95 bin tl fiyat verdiÜcretleri nedir acab bu tür paketlerin
Ücreti gebelik ayınıza göre değişiyor aslında. Ben 4 ay önce 2 aylık hamileyken 99 bin verdimÜcretleri nedir acab bu tür paketlerin
Evet doktora göre bile fiyat değişiyor.Ben de medicalpark Tokattayim ama henüz paket ücretini sormadim. 9 unda kontrolüm var o zaman sorarim. Her şube de il de farklı mi fiyatlar acaba. Sezaryen olacağım.
Sendikalı olduğumuz için indirimli olacaktır muayene ücretinde indirim uygulaniyor çünkü.Evet doktora göre bile fiyat değişiyor.
O konuda bilgim yok maalesefSendikalı olduğumuz için indirimli olacaktır muayene ücretinde indirim uygulaniyor çünkü.
Kaç paraya yaptınız acabaMedicalparkta doğum yapacaksanız en mantıklısı doğum paketi yaptırmak. Tahlilleri testleri kapsıyor ücret ödemiyorsunuz. Ufacık bir tahlilleri bile aşırı pahalı çünkü. Ben paket yaptırdım.
4 ay önce 99 bin vermiştim. Güncel fiyatlarını bilmiyorum ama doktora göre fiyat değişiyorKaç paraya yaptınız acaba