Hamile kalmadan öncede buraya konu acarak ıyı bır doktor aradıgımı soylemıstım. Suan medıcalpark Goztepede Gokmen Iyıgun'e gıdıyorum. Tecrubelerınız varsa onlarıda aktarırımısınız. Hastane hakkında lutfen giden kişiler carsa yorumlrını rıca ederım. anadolu yakasındayım
Bende medical park a mehtap hn. A gidiyorum ikinci gebeligimin takibini o yapti ama malesef 21+2 de rahim agzi yetmezliginden kaybettim ama hastane tam tesekkullu cok iyi, doktorda iyi cepten bile ulasabiliyorsunuz tek sorun sesi az cikar ve her zaman yogundr biraz beklersiniz
Bende medical park a mehtap hn. A gidiyorum ikinci gebeligimin takibini o yapti ama malesef 21+2 de rahim agzi yetmezliginden kaybettim ama hastane tam tesekkullu cok iyi, doktorda iyi cepten bile ulasabiliyorsunuz tek sorun sesi az cikar ve her zaman yogundr biraz beklersiniz
Her doktor hamileliğin 12-16 haftaları arasına denk gelen dönemlerinde rahim ağzı boyunu da ölçer..Mehtap hanım hiç bakmış mıydı? Öncesinde fark edilmiş olsa dikiş atılabilirdi.
Bende ilk hamileliğimin ilk zamanları Mehtap hanıma gidiyordum. Sonra Gökmen beye geçtim. Bir gece ağrım olunca kontrolde Gökmen bey bana rahim ağzı bouyu kontrol edilmiş miydi diye sordu? Yooo diyerek cevapladım bir baktı ki rahim ağzı boyu çok kısa ve yatarak geçirdim hamieliğimi..