Medicalpark'a giden var mııııı?

Sezii

Süpriz Yumurtam Benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
719
0
96
İstanbul
Ben ilk defa bu hafta gittim dr.um suat beyden çok memnun oldum ama hastaneyi övende var sövende var o yüzden kafam karıştı??
bilen varmı ?

Ben ilk defa bu hafta gittim dr.um suat beyden çok memnun oldum ama hastaneyi övende var sövende var o yüzden kafam karıştı??
bilen varmı ?

ben hep göztepe'ye gidiyorum ve diğerlerinden daha iyi olduğunu duymuştum. son gidişimde biraz bozulmuş görsemde genelde memnunum esasında. ama dr. önemli bence. hastanedeki doktorların genelinden memnun kaldık ailece fakat bi prof. çok ciddi bi sorunda yanlış teşhis koymuştu geçen sene...kısacası hastaneyi değil belki önce doktoru araştırmak daha mantıklı. Geçmiş olsun!

merhaba arkadaşım doktorumdan şimdilik memnunum ilk dr.um çok ilgisizdi hatta hiperaktifti hadi hadi yat hadi hadi güle güle :)
medical ücretlerde sonradan çok artı çıkarıyor diyorlar ben fiyat aldım doğum için çok acil durumlar haricinde artı olmuyor dedi oradaki görüştüğüm görevli ama forumlarda 2000tl diye gittik 3000le çıktık diyorlar onu yaptık bunu yaptık falan diye o insanı tedirgin ediyor
aslında dert paradan çok kazıklanmak :)

Son düzenleme:
canım paket harici hiç bişi çıkmıyo için rahat olsun ayrıca suphan bey mükemmek bir dr dur ben şuanda 2 bebeğimi bekliyorum 2. gebeliğim ikiz olarak başladı birini malesef kaybettim ve çok zor olmasıan rahmen önce allaha sonra suphan beye borçluyum bebeğim duruyo hala benimle değişme derim suphan beyi

canım paket harici hiç bişi çıkmıyo için rahat olsun ayrıca suphan bey mükemmek bir dr dur ben şuanda 2 bebeğimi bekliyorum 2. gebeliğim ikiz olarak başladı birini malesef kaybettim ve çok zor olmasıan rahmen önce allaha sonra suphan beye borçluyum bebeğim duruyo hala benimle değişme derim suphan beyi

Canım benim çok geçmiş olsun Allah diğer bebeğini sana bağışlamış uzun sağlıklı ömürler versin
bende suat beyden memnun kaldım hastane tereddüt ettiriyordu ama içime su serptin diyebilirim teşekkür ederim bilgilerin için..

bende 1 bucuk senedir medical park suat beye gıdıyorum..hamıle kalmadan baslamıstım hamılelığımdede devam ettim 5 ay önce doğum yaptım..doktorumdan cok memnunum hastanedende memnun kaldım..doğum paket fiyatı neyse onu odedık hatta önceden sormustuk ındırım bıle yaptırttık .. tek sıkıntı muayesi cok yoğun kalabalık oluyor gercı cok nadır randevu saatınden gec gırdık oda acıl hasta doğum falan oluyordu bıde suat bey baska drların hastalarınada catı muayenesı ve detaylı ultrason yapıyor tabı oyle olunca muayene ıcın bekleyen oluyordu bana denk gelmedı ..bekledık ama 10 dk falan yani..doğumdada bebek hemsırelerı benle ılgılenen hemsıreler ebeler cok alakalıydı..kafamdakı tek soru ben normal doğum ıstıyordum ama dra gore mecburen sezeryan oldum..sunı sancı verdıler suyumu patlattılar guya normal dğm için uğrastılar evet ama yınede aklımda soru ısaretı kaldı yani..tabı ılk doğum olunca bıraz tecrubesız oluyorsun bıde odurumda dra guvenmek zorunda kalıyorsun..

bende 1 bucuk senedir medical park suat beye gıdıyorum..hamıle kalmadan baslamıstım hamılelığımdede devam ettim 5 ay önce doğum yaptım..doktorumdan cok memnunum hastanedende memnun kaldım..doğum paket fiyatı neyse onu odedık hatta önceden sormustuk ındırım bıle yaptırttık .. tek sıkıntı muayesi cok yoğun kalabalık oluyor gercı cok nadır randevu saatınden gec gırdık oda acıl hasta doğum falan oluyordu bıde suat bey baska drların hastalarınada catı muayenesı ve detaylı ultrason yapıyor tabı oyle olunca muayene ıcın bekleyen oluyordu bana denk gelmedı ..bekledık ama 10 dk falan yani..doğumdada bebek hemsırelerı benle ılgılenen hemsıreler ebeler cok alakalıydı..kafamdakı tek soru ben normal doğum ıstıyordum ama dra gore mecburen sezeryan oldum..sunı sancı verdıler suyumu patlattılar guya normal dğm için uğrastılar evet ama yınede aklımda soru ısaretı kaldı yani..tabı ılk doğum olunca bıraz tecrubesız oluyorsun bıde odurumda dra guvenmek zorunda kalıyorsun..

ya şimdiye kadar hep aynı şeyleri duyup okuyorum genelde son anda sezeryan oluyor ama ne yapabilirizki dr. dedikten sonra insan illada olmaz diyemiyor ki çocuğunu tehlikeye atmak istemiyor sende en normalini yapmışsın sağlıkla kucağına almışsın bebeğini allah uzun ömürler versin
ben çok pozitiflik aldım suat beyden hastane hakkında sizlerin dedikleriylede içim rahatladı çok sağolun
bişey soracaktım arkadaşım indirim yapıyorlarmı yani pazarlık oluyor mu bu işlerde de ?birde doğum günümü anlaşılıyor para ödeme konusunda önceden mi?

Son düzenleme:
bız doğumdan once fiyat almıştık ozamanda hastane arastırıyoruz baska hastanelerden ındırımlı fıyat aldık ındırım konusunda bıseyler yapılabılırmı dıye sorduk..fiyatlandırmadan bı bey bıze kendılerının yuzde10 ındırım hakkı olduğunu onu yapabileceğini daha fazlası ıcın doğum zamanı gorusebileceğimizi söyledi..hastaneden cıkarken eşim bıdaha sormamıs sadece yuzde10 yapmıslar..o telasla kalabalıkla falan aklına gelmemiş..belkı dahada yaptırılabilir..

hastanenın doğum paketleri var..normal doğum ozaman 1600tl zorunlu sezeryan 2100tl isteğe bağlı 2300tl falandı epıduralde ıstersen ayrıca 550tlydi galba..paketlere normaldoğumda1 gece sezeryanda 2 gece cocuğun muayenesi ilk bakımları oda suslemesi falan dahıl oluyor..

:26::68:hanımlar merak ettiğim bi konu var sanırım istanbuldaki medicalparktan bahsediyosunuz ben bursadayım ve burdaki medicalparka gidiyorum niye o kadar çok pahalı ki çok merak ediyorum burdaki fiyat normal 500 sezeryan 550 hatta arada bi kampanya oluyo bu 2. gebeliğim ilk bebeğimde zorunlu sezeryan oldum 550 dediler her ihtimale karşı fazlasıyla para aldık yanımıza yatış işlemlerini yaptırdığımızda 250 tl istediler şok olduk meğer kampanyaya denk gelmiiz inşallah temmuz ayıda kampanyalı olur öbür bebişimde indirimli gelir bize:66: ama niye acaba orda çok pahalı nedenini biliyomusunuz

:26::68:hanımlar merak ettiğim bi konu var sanırım istanbuldaki medicalparktan bahsediyosunuz ben bursadayım ve burdaki medicalparka gidiyorum niye o kadar çok pahalı ki çok merak ediyorum burdaki fiyat normal 500 sezeryan 550 hatta arada bi kampanya oluyo bu 2. gebeliğim ilk bebeğimde zorunlu sezeryan oldum 550 dediler her ihtimale karşı fazlasıyla para aldık yanımıza yatış işlemlerini yaptırdığımızda 250 tl istediler şok olduk meğer kampanyaya denk gelmiiz inşallah temmuz ayıda kampanyalı olur öbür bebişimde indirimli gelir bize:66: ama niye acaba orda çok pahalı nedenini biliyomusunuz

merhaba sen bursadasın hadi şehir farkı var diyeceğim burada istanbulun bir yerindeki medikalda muayene 20 bakşa yerde 50 burada 70 garip bir sistem muhitine müşteri potansiyeline göremi değişiyor bilmiyorum valla arkadaşım sen şanslıymışsın

hastanenın doğum paketleri var..normal doğum ozaman 1600tl zorunlu sezeryan 2100tl isteğe bağlı 2300tl falandı epıduralde ıstersen ayrıca 550tlydi galba..paketlere normaldoğumda1 gece sezeryanda 2 gece cocuğun muayenesi ilk bakımları oda suslemesi falan dahıl oluyor..

teşekkür ederim şimdi tabi biraz daha pahalanmış ne yapalım sağlık olsun pazarlık işini eşime bırakıyorum zaten :)

canım bende göztepe medical parkta yaptım doğumumu hemşireler ebeler gayet iyiydi sancı odası tek kiilik çok rahat ettim ben ama benim doktorum başka hastanenin doktoruydu dışardan geldi 1600 verdik biz ama ben doğal doğum yaptım suni sancısız kesiksiz doğurttu sağolsun doktorum.ayrıca doğumhane çok konforluydu çatal çok güzeldi hiç kalkasım gelmedi okadar yani:1:

canım bende göztepe medical parkta yaptım doğumumu hemşireler ebeler gayet iyiydi sancı odası tek kiilik çok rahat ettim ben ama benim doktorum başka hastanenin doktoruydu dışardan geldi 1600 verdik biz ama ben doğal doğum yaptım suni sancısız kesiksiz doğurttu sağolsun doktorum.ayrıca doğumhane çok konforluydu çatal çok güzeldi hiç kalkasım gelmedi okadar yani:1:

hayırlı olsun allah uzun ömürler versin canım:nazar:

teşekkür ederim şimdi tabi biraz daha pahalanmış ne yapalım sağlık olsun pazarlık işini eşime bırakıyorum zaten :)

şimdi ne kadar olmuş bilgin varmi canım? Ben az önce aradım ama sadece muayene fiatini alabildim normal doğum sezaryon dogum fiatini alamadim

bende bursa mediklparka gidiyorum.doktorum arzu acar ünsal.ilk kontrolümü jimerde yaptırdım.ama doktordan memnun kalmadığm için bidaha jimere gitmedim.medikalpark bursada fiyatlar iyi bence.özel odada kalırsan 750 tl ödüyorsun normal yada sezeryan farketmiyo.jimerde normal doğum 2000 sezeryan 2500 demişlerdi

şimdi ne kadar olmuş bilgin varmi canım? Ben az önce aradım ama sadece muayene fiatini alabildim normal doğum sezaryon dogum fiatini alamadim

yanlış hatırlamıyorsam normal 1.900 sezeryan 2.250 isteğe bağlı 2.850 herşey dahil
yazmıştım ama kağıdı bulamadım

acaba doktorun kim canım? normal doğum yaptıran doktor arıyorum da..

Bende Antalya Medical Park Sanem Hanım ı düşünüyorum doğum için. Tecrübe eden var mı? Tavsiye ye ihtiyacım var.

Back
X