Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk defa bu hafta gittim dr.um suat beyden çok memnun oldum ama hastaneyi övende var sövende var o yüzden kafam karıştı??
bilen varmı ?
canım paket harici hiç bişi çıkmıyo için rahat olsun ayrıca suphan bey mükemmek bir dr dur ben şuanda 2 bebeğimi bekliyorum 2. gebeliğim ikiz olarak başladı birini malesef kaybettim ve çok zor olmasıan rahmen önce allaha sonra suphan beye borçluyum bebeğim duruyo hala benimle değişme derim suphan beyi
bende 1 bucuk senedir medical park suat beye gıdıyorum..hamıle kalmadan baslamıstım hamılelığımdede devam ettim 5 ay önce doğum yaptım..doktorumdan cok memnunum hastanedende memnun kaldım..doğum paket fiyatı neyse onu odedık hatta önceden sormustuk ındırım bıle yaptırttık .. tek sıkıntı muayesi cok yoğun kalabalık oluyor gercı cok nadır randevu saatınden gec gırdık oda acıl hasta doğum falan oluyordu bıde suat bey baska drların hastalarınada catı muayenesı ve detaylı ultrason yapıyor tabı oyle olunca muayene ıcın bekleyen oluyordu bana denk gelmedı ..bekledık ama 10 dk falan yani..doğumdada bebek hemsırelerı benle ılgılenen hemsıreler ebeler cok alakalıydı..kafamdakı tek soru ben normal doğum ıstıyordum ama dra gore mecburen sezeryan oldum..sunı sancı verdıler suyumu patlattılar guya normal dğm için uğrastılar evet ama yınede aklımda soru ısaretı kaldı yani..tabı ılk doğum olunca bıraz tecrubesız oluyorsun bıde odurumda dra guvenmek zorunda kalıyorsun..
:26:hanımlar merak ettiğim bi konu var sanırım istanbuldaki medicalparktan bahsediyosunuz ben bursadayım ve burdaki medicalparka gidiyorum niye o kadar çok pahalı ki çok merak ediyorum burdaki fiyat normal 500 sezeryan 550 hatta arada bi kampanya oluyo bu 2. gebeliğim ilk bebeğimde zorunlu sezeryan oldum 550 dediler her ihtimale karşı fazlasıyla para aldık yanımıza yatış işlemlerini yaptırdığımızda 250 tl istediler şok olduk meğer kampanyaya denk gelmiiz inşallah temmuz ayıda kampanyalı olur öbür bebişimde indirimli gelir bize
ama niye acaba orda çok pahalı nedenini biliyomusunuz
hastanenın doğum paketleri var..normal doğum ozaman 1600tl zorunlu sezeryan 2100tl isteğe bağlı 2300tl falandı epıduralde ıstersen ayrıca 550tlydi galba..paketlere normaldoğumda1 gece sezeryanda 2 gece cocuğun muayenesi ilk bakımları oda suslemesi falan dahıl oluyor..
canım bende göztepe medical parkta yaptım doğumumu hemşireler ebeler gayet iyiydi sancı odası tek kiilik çok rahat ettim ben ama benim doktorum başka hastanenin doktoruydu dışardan geldi 1600 verdik biz ama ben doğal doğum yaptım suni sancısız kesiksiz doğurttu sağolsun doktorum.ayrıca doğumhane çok konforluydu çatal çok güzeldi hiç kalkasım gelmedi okadar yani![]()
teşekkür ederim şimdi tabi biraz daha pahalanmış ne yapalım sağlık olsun pazarlık işini eşime bırakıyorum zaten :)
:26:hanımlar merak ettiğim bi konu var sanırım istanbuldaki medicalparktan bahsediyosunuz ben bursadayım ve burdaki medicalparka gidiyorum niye o kadar çok pahalı ki çok merak ediyorum burdaki fiyat normal 500 sezeryan 550 hatta arada bi kampanya oluyo bu 2. gebeliğim ilk bebeğimde zorunlu sezeryan oldum 550 dediler her ihtimale karşı fazlasıyla para aldık yanımıza yatış işlemlerini yaptırdığımızda 250 tl istediler şok olduk meğer kampanyaya denk gelmiiz inşallah temmuz ayıda kampanyalı olur öbür bebişimde indirimli gelir bize
ama niye acaba orda çok pahalı nedenini biliyomusunuz
şimdi ne kadar olmuş bilgin varmi canım? Ben az önce aradım ama sadece muayene fiatini alabildim normal doğum sezaryon dogum fiatini alamadim
canım bende göztepe medical parkta yaptım doğumumu hemşireler ebeler gayet iyiydi sancı odası tek kiilik çok rahat ettim ben ama benim doktorum başka hastanenin doktoruydu dışardan geldi 1600 verdik biz ama ben doğal doğum yaptım suni sancısız kesiksiz doğurttu sağolsun doktorum.ayrıca doğumhane çok konforluydu çatal çok güzeldi hiç kalkasım gelmedi okadar yani![]()