Aşılama Medicana Bahçelievlerde Aşılama yaptıran arkadaşlar varmı aranızda? yada bana öneride bulunmak isteyen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benarya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
465
746
103
Selam kızlar Dün doktorum aşılama yada tüp bebeğe gidicegimizi söyledi. 1senedir deniyoruz, eşimin tahlillerinde ilk alinan örneklerde sonuçlar çok kötüydü, testi yenilediler busefer herhangi bir düşük değer yoktu. Sperm hareketinden kaynaklı olabiliyor dendi Bendende rahim filmi istendi(korkuyorum)
Bahçelievler Medicana da aşılama yaptıranlar varmı aranızda, yada önerebileceğiniz biryer?

Sohrab öncelikli hayırlı olsun pozitifin birbaşka konuda okudum detay sormak istedim. Hangi hastanedeydi acaba, doktorunu öğrenebilirmiyim? beslenmende özellikle dikkat ettiğin birşeyler oldumu? Cevaplarsan çok sevinirimmm

Ankara baskent te hulusı Bülent zeyneloglu yaptı aşılamamı cnm
Beslenme olarak da insülin direncim oldugu için saglıklı beslenmeye gayret ediyorum onun harıcınde ozel olarak bişey yapmadım

Ankara baskent te hulusı Bülent zeyneloglu yaptı aşılamamı cnm❤
Beslenme olarak da insülin direncim oldugu için saglıklı beslenmeye gayret ediyorum onun harıcınde ozel olarak bişey yapmadım
Tekrar hayırlı olsun, buarada doktorum bana ekstra ilaç ve iğnelerden bahsetmedi. Kullanılması kesin bir detaymı acaba , olayı nasıl bilmiyorsam öğrenicem insallah

Tekrar hayırlı olsun, buarada doktorum bana ekstra ilaç ve iğnelerden bahsetmedi. Kullanılması kesin bir detaymı acaba , olayı nasıl bilmiyorsam öğrenicem insallah
Yumurtaları iğne ile büyüttu benım, bazı doktorlar klomen femara tarzı ılaclar kullanıyormuş.. Bi de ben proxywomen kullandım yumurta kalıtrsı ı artırıcı takvıye içinde folık asittte vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…