hastanenin çok yakınında oturduğum için medicanla görüştük ama içime sinmedi ben prof istiyorum. Sanırım mikroenjeksiyon yaptırıcam amerikan hastanesinde önümüzdeki ay ama bir sürü hastaneyle konuştuk kararsız kaldım. medicana fiyat olarak çok iyi benim yaptıracağım daha pahalı bilmiyorum karar vermedim henüzzzz
malesef benim aşılama fos çıktı .2.si aralık sonu yapılacak .medicana da ki latif bey ekibi ile medicalpark bahçelievlere taşınıyormuş öle dediler bugün bana .valla bende kararsızım neden tutmadı anlamıyorum.
hadi inşallah canım benim doktorda medical parka geçiyor bu hafta oraya gelicem bende bakalım hastane değişimi şanslı gelir belki 2.aşılamam tahminen 2-3 ocakta olacak inşallah tutar budefa.
hadi inşallah canım benim doktorda medical parka geçiyor bu hafta oraya gelicem bende bakalım hastane değişimi şanslı gelir belki 2.aşılamam tahminen 2-3 ocakta olacak inşallah tutar budefa.
inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürsün ben 2. aşılamadan sonra dr ve bizim kararımızla tüp bebeğe geçtik ben polistik over hast belki böylesi hayırlıdır