kızlar merhaba...bende 23 haftalık gebeyim...bende gebeliğimin başından beri medicana beylikdüzü hastanesine gidiyorum...eşimin çalıştığı kurumun anlaşması olduğu için o hastaneyi seçmek zorunda kaldım...anlaşmalı hastaneler arasında en iyisi o diye .....mehtap hanıma gidiyorum ben...hastaneden hiç memnun değilim ama doktorumdan memnunum açıkcası...çok güler yüzlü ve tabi en önemlisi detaycı bir şeyi atlamıyor...takibinden çok memnunum...ama tabi hastane her 15 dk da bir muayene yazdığı için doktor istedeği kadar iyi olsun size çok fazla zaman ayıramıyor...ultrason çekip söylemesi gereken şeyleri söylüyor..bir sıkıntın olup olmadığını soruyor tabi ama sonuçta insanın sormak istediği çok şey oluyor...zaman kısıtlığı olduğu için cevap veriyor ama sizin bekledğiniz kadar detaylı olmuyor yanıtlar...şunu da söyleyebilirim her ay gidişimde doktorumun biraz daha ilgili olduğunu hissediyorum...bende bu hastanede doğum yapan var mı merak ediyorum doğrusu...internette araştırdım ama hiç yorum bulamadım...burda doğum yapan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevirinim...