• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medıcana hastanesinde tüp bebek yaptıracak olanlar

tonya

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
339
2
296
Diğer
kızlar bende ocak ayında ilk tüp bebek deneme başlayacağım süha bey'e daha önce aşılama yaptırmıştım ama olmadı nasip şimdi rapor almayı hakkettim onu bekliyorum.fiyatları hakkında çok bilgi aldım diğer tüp bebek merkezlerine nazarn uygun 2.000 ytl ama raporsuz fiyatı yani rapor alırsam 750.tyl fark verip yaptırcam inş.ilaçlarda 400 ytl tutuyor bizim ödediğimiz fark...
sebepsiz infertilite ...............

kızlar bende ocak ayında ilk tüp bebek deneme başlayacağım süha bey'e daha önce aşılama yaptırmıştım ama olmadı nasip şimdi rapor almayı hakkettim onu bekliyorum.fiyatları hakkında çok bilgi aldım diğer tüp bebek merkezlerine nazarn uygun 2.000 ytl ama raporsuz fiyatı yani rapor alırsam 750.tyl fark verip yaptırcam inş.ilaçlarda 400 ytl tutuyor bizim ödediğimiz fark...
sebepsiz infertilite ...............

hayırkısı olsun canım..süha bey bahçelievler medicana damı..2000 ytl iyiyimiş..inşş başarırsın tatlım..:1hug:

mrb bende ocak ayında başlıyorum beylikdüzündeki medicana international istanbul hastanesinde aysun hanım doktorumuz bizim raporumuz yok yaşımız tutmadığı için alamıyoruz 22 yiz 23 sonrasına veriyorlarmış eşimde sperm sayısı azlığı var geçirdiğiniz aşamaları paylaşırsanız sevinirim.

selman beyi, memoriladen taniyorum.... muthis pozitf bir doktor..... ve bilgili... aysun hanimla birlikte ekip olarak calisiyorlar ,,aysin hanimda ayni sekilde profosyonel bir ekipler..

medicana camlica da, omer faruk bey var orda arkadasim denedi ve ikizlerini kucaklaayacak az kaldi dogumuna gun sayiyor..

selam kızlar
bende medicana selman beyin hastasıyım.tüp bebek

selam bende üç ay öncee çamlıca medıcanada ömer faruk beyde denedım sonuç olumsuz ama gıdersem yıne oraya gıderım inş herkes muradına erer..........

kızlar inş.bende ocak şubat gibi düşünüyorum daha raporum çıkmadı.ama bilgilendirirseniz sevinirm.

ben 2012 mart ayında medicana international da tüp bebek tedavisi oldum ve doktorum selman Beydi...ÇOK İYİ BİR MERKEZ VE ÇOK İYİ BİR DOKTOR...orayı tavsiye ederim...şimdi iki aylık bir oğlum var...Allah a şükürler olsun

Back
X