Doktorunuz kim acaba orasıyla anlaşmalı birisini de düşünebilirim.Benim doktorum disaridan gidip orada dogum yaptiriyor begeniyorum diyordu
Doktorunuz kim acaba orasıyla anlaşmalı birisini de düşünebilirim.
Selamlar,
Medicana Kızıltoprak’ta doğum yapan var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bir de orada doktor tavsiye eder misiniz?
Merhaba seçebildiniz mi doktor? Ben timuçin timuroğlu için randevu aldım bakalım...
Merhaba, hayırlı olsun bebişiniz. Evet ben de Timuçin beye gidiyorum. Henüz gebelik yok benim ama kendisinden memnunum.
Memnun kaldınız mı bende ilk randevuma gittimMerhaba seçebildiniz mi doktor? Ben timuçin timuroğlu için randevu aldım bakalım...
Timuçin Beye gitmeyi düşünüyorum. Memnun musunuz bilgi alabilir miyim?
Merhaba tebrikler hamileliginiz baslamis cok sevindim allah tamamina erdirsin ins. Bende hamielyim ama doguma cok az bi zamanim oaldi doktorum hastaneden ayrildi sevmedigim bi hastaneye gecti bende arastirna icindeyim. Memnunmusunuz ve Timucin beye mi devam ediyorsunuz. Dogum fiyatlari medicanada ne kdrmis acaba bilginiz varsa paylasirmisinizBen gidiyorum kendisine memnunum. Henüz hamilelik yok ama çok iyi olduğunu biliyorum gerek takip, gerek doğum için.
Merhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebik. Ben Timuçin beye devam edemiyorum maalesef tüp bebek tedavisi gördüm ve o doktorumla iyi anlaştığımızdan ona devam ediyorum. Medicana’yı da covid yüzünden biraz tereddüt ettim açıkçası. Aşırı kalabalık oluyor ve çok bekletiliyoruz. Çok düzensiz geldi bize. Ama Timuçin bey iyidir gidebilirsiniz.Merhaba tebrikler hamileliginiz baslamis cok sevindim allah tamamina erdirsin ins. Bende hamielyim ama doguma cok az bi zamanim oaldi doktorum hastaneden ayrildi sevmedigim bi hastaneye gecti bende arastirna icindeyim. Memnunmusunuz ve Timucin beye mi devam ediyorsunuz. Dogum fiyatlari medicanada ne kdrmis acaba bilginiz varsa paylasirmisiniz
Cevabiniz icin tesekkurederim ben bir de atasehir medicanaya baktim son dakka doktorumun degismesi zor durumda birakti beni smdi mecbur arayis icindeyiz cokvtesekkurler tekrar hayirli dogumlar olsunMerhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebik. Ben Timuçin beye devam edemiyorum maalesef tüp bebek tedavisi gördüm ve o doktorumla iyi anlaştığımızdan ona devam ediyorum. Medicana’yı da covid yüzünden biraz tereddüt ettim açıkçası. Aşırı kalabalık oluyor ve çok bekletiliyoruz. Çok düzensiz geldi bize. Ama Timuçin bey iyidir gidebilirsiniz.
Size deCevabiniz icin tesekkurederim ben bir de atasehir medicanaya baktim son dakka doktorumun degismesi zor durumda birakti beni smdi mecbur arayis icindeyiz cokvtesekkurler tekrar hayirli dogumlar olsun
Sizde kendinize dikkat edin bu surecte bu hastalik mahvetti hepimiziSize deataşehir yeni açıldı belki daha boştur. Kadıköy’de cidden inanılmaz bi kalabalık oluyor, covid açısından riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?