Medicana süleyman akarsu...

Merhaba,
Ben yeni hamile kaldım. Kendisiyle 2 aşılama deneyimimiz oldu. 2. si tuttu şükür. Sen normal gebelik misin? Memnunmusun hocadan?

Merhaba süleyman hocaya gittiniz mi ? Gitmeyi planliyorum 7 haftalik hamileyim
ben geçen hafta gittim çok iyi bir insan. kesem ile ilgili problemlerim vardı çok rahatlattı içimi. sadece bir şey olmaz gibi değilde açıklama yaparak. 10 haftalık bebeğimin ellerini kollarını yüz kemiklerini gösterdi. gebelikle ilgili bilgiler verdi. 10 gün dolmadan gel dedi muhtemelen çarşamda günü yeniden gideceğim. ilk izlemim geyet iyiydi. ama doğum vs vs bir şey söyleyemem.

ben geçen hafta gittim çok iyi bir insan. kesem ile ilgili problemlerim vardı çok rahatlattı içimi. sadece bir şey olmaz gibi değilde açıklama yaparak. 10 haftalık bebeğimin ellerini kollarını yüz kemiklerini gösterdi. gebelikle ilgili bilgiler verdi. 10 gün dolmadan gel dedi muhtemelen çarşamda günü yeniden gideceğim. ilk izlemim geyet iyiydi. ama doğum vs vs bir şey söyleyemem.
Sanirim ya seda tamsoy ya da ayla aktulaaya gidecegim :)

Merhaba süleyman hocaya gittiniz mi ? Gitmeyi planliyorum 7 haftalik hamileyim

Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz , ben çok memnunum kendisi tanıdığım en iyi doktor

Slm gittiniz mi

Back
X