- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 623
- 41
Merhaba ben 6 yillik evliyim...malesef cocugumuz yok.bircok doktora gittik.esime varikosel teshisi konuldu ameliyat oldu...birsuru ilac tedavisi en sonunda doktor asilama yaptirin dedi...hep icimde bir umut vardi belki olur diye...daha dogrusu icimde hep buyuk bir korku vardi sebepsiz...evliligimin ilk yilinda vajinismus yasadim elkide beni tedirgin eden nokta buydu.neyse ben cesaretimi topladim ve arastirmalarim sonucu medicine hastanesindeki figen sungarin iyi bir doktor oldugunu duydum.esimle dum gittik.tahlillere bakti bizim gecmisimizi dinledi muayene edeyimmi dedi baslamak istermisiniz dedi.bende olur dedim.esimi disari cikardi muayene etti.kadinlik hormonlarin cok iyi calisiyor dedi...daha sonra gel yalniz konusalim dedi...kilo problemi olan biriyim.hic kimse boyle olmak istemez ama tiroid tedavisi gordugum icin ciddi kilo aldim.basladi bana soylenmeye bu kiloyla olmaz git zayifla oyle gel ben sana cocuk felan yapmam...yapsam bile sen dogum yapamassin...ben dedimki diyetisyene gidiyorum elimden geleni yapiyorum.git ozaman midene kelepce taktir oyle gel dedi...sok oldum...aglamaya basladim sonunda aglayacagina simdi agla demezmi...cok vakit kaybettik dedim bisey olmaz git kelepce taktir gel dedi..zararli ama dedim yok oyle bisey dedi...benim anlamadigim benim kilomda olup bircok insan dogal yolla gebe kalabiliyor hicbirimi doguramiyor...tamam belki hakli olabilir ama daha guzel bir uslup olmasi lazim degilmi...dunden beri ikigozum iki cesme agliyorum benim anne olmaya hakkim yokmu...kiloluyum diye anne olamayacakmiyim...figen hanima gidecek olan arkadaslar birkez daha dusunun..uslubu cok kotu bir doktor.kendisi doktor olmus ama insan olamamis...