T turbuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 191 0 96 41 Çanakkale 18 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi turbuk #1 kısa bir süre sonra medikal parkta doğum yapmayı düşünüyorum.Son zamanlarda orada doğum yapanlar varsa memnun kaldınız mı?Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
kısa bir süre sonra medikal parkta doğum yapmayı düşünüyorum.Son zamanlarda orada doğum yapanlar varsa memnun kaldınız mı?Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
T turbuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 191 0 96 41 Çanakkale 19 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi turbuk #2 .............................................
tugcekbr seni bekliyoruz.......... Kayıtlı Üye 22 Şubat 2010 466 0 96 Bursa 11 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi turbuk #3 turbuk .!.: ............................................. Genişletmek için tıkla... canım yaptınmı medicalde doğum hangi doktordu senn bnde orda yaptım ahmet yılazdı
turbuk .!.: ............................................. Genişletmek için tıkla... canım yaptınmı medicalde doğum hangi doktordu senn bnde orda yaptım ahmet yılazdı