Medikal Park Sultangazi'de doğum ve sonrası nasıl?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Günaydın Hanımlar

Hamileliğimin 4. ayından beri Medikal Park Sultangazi'de Dr. Sadık Özen'e gidiyorum. Doktorum biraz asabi ama genel olarak olumlu bir insan. Doğum için sezaryen veya normal doğum konusunda kesin bir şey söyleyemiyor haklı olarak. En azından para için beni sezaryene zorlamaması bir artı.
:26:
Asıl konu şu: Bu hastanede doğum yapanların olumlu veya olumsuz bilgi ve fikirlerini almak istiyorum.

2 aydan az kaldı ve son anda sinir stres yaşamak istemiyorum.

:18:
Şimdiden teşekkür ediyorum cevap verenlere.

demek ki kimse gitmemiş

merhaba arkadaşlar az önce sadık beyden geldim bende allah razı olsun ondan doğru düzgün bilgilendirdi.şöyle anlatayım durumu size ben ilk 8 haftalıkken sadık beye görünmüştm fakat sonra bahatta mustafa beyin iyi olduğunu söylediler son haftama kadar ona göründüm mustafa bey hep sat tarihimden ilerleyerek (24 mayıs) şubat sonu mart başı dedi ama bende bi hareketlilik yoktu hiç şu saate kadar hep 40 haftamı doldurup geçtiğimi düşünüyordum.son gittiğimde haftamı bile yanlış söyledi birz aceleci ilgisiz gibi geldi bizde tekrar bi sadık beye görünelim dedik ve az önce muayene etti 1 hafta geç döllenme olmuş ondan dolayı senin 40 haftan 10 martta doluyor o zaman gel tekrar görüşelim dedi içim çok rahatladı günüm geçiyor diye korkuyordum allah razı olsun sadık beyden adam doğru dürüst ölçüm yapıyo evet biraz sert gibi ama iyi bi doktor olduğu kesin tavsiye ederim arkadaşlar.bu arada ilk gebe olduğumuda nur cansudan öğrenmiştm ama o da bana çok ilgisiz gelmişti

başka giden yok mu acaba bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum Hadiye hanımı tavsiye ettiler ama merak ediyorum.

başka giden yok mu acaba bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum Hadiye hanımı tavsiye ettiler ama merak ediyorum.

hadiye hanım için iyi diyorlar evet.
ben sadık bey'den de hastaneden de memnun kaldım.
sezaryen doğum ve sonrası ilgi çok iyiydi. eğer Rabbim kısmet ederse 2. çocuğum olursa yine aynı dr ve hastaneyi tercih etmeyi düşünüyorum.

şimdi kendi mesajımı okuyunca heyecan bastı. dua vaktine gelmiş ki dileğim gerçek oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…