Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin dediğin protez saç olmasın canım çünkü onlar çıkmıyor kafadan medikal peruğu günlük çıkarabiliyorsun onların fiyatı da 1500 civarı sanırım protezler biraz daha pahalıBen kullanmıorum ama benimde 1,5 yıldır saçlarım.dökülüyor kel kalmak üzereyim bende medikal peruk kullanmayı düşünüorum biraz araştırdım kendi sacın gibi olmuyor ama günümüz için güzel fiyatlar 1.500 tl den başlıo uzunluğa ve gürlüğüne göre değişebilio toplanabilio denize girilebilio ve 20 gün kadar başında hiç çıkarmadan durabiliomuş
Peki bunun ömrü ne kadar canım ya o kadar para vereceğiz sonuçta protezin 1.5 sene falandı da medikalin daha uzundur heraldeYok cnm medikal günlük çıkarabiliosunda zaten hani istersen 20 güne kadar bìrakabilirsin ben çok araştırdım saç derdi mahfetto beni bizzat aradım görüştüm bu bilgileri verdiler
İyiymiş o zaman canım alınabilir sen neredekilerle görüştün10 yıl cnm
Kızlar merhaba yeni konu açamadım bir türlü onun için burdan devam etmek istedim bende prenses peruktan gerçek saç peruk aldım nedeni ise yola gelmek bilmeyen inatcı ve ince telli saçlarım kazıtıcam bu akşam ve peruk kullanmaya başlıcam ama sormak istediğim peruk takarken kendi saçlarımıza bakım nasıl yapıcaz söylendiği gibi gerçek peruk ta saçlar nefes alıyor mu ? bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirimAnkara prenses peruk cnm
Evet canım nefes alıyor delikli gözeneği haa geçiriyor akşamları çıkardığında bakımını yaparsın açıkçası bende kazıtıp bakım yapıcam dedim ama pek yaptığın söylenemez peruğa alıştım çünkü umarım sen düzenli yapabilirsinKızlar merhaba yeni konu açamadım bir türlü onun için burdan devam etmek istedim bende prenses peruktan gerçek saç peruk aldım nedeni ise yola gelmek bilmeyen inatcı ve ince telli saçlarım kazıtıcam bu akşam ve peruk kullanmaya başlıcam ama sormak istediğim peruk takarken kendi saçlarımıza bakım nasıl yapıcaz söylendiği gibi gerçek peruk ta saçlar nefes alıyor mu ? bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim
teşekkür ederim canım cvp verdiğin için bu arada bana özelden peruklu bi foto gönderir misin sakıncası yoksa tabiEvet canım nefes alıyor delikli gözeneği haa geçiriyor akşamları çıkardığında bakımını yaparsın açıkçası bende kazıtıp bakım yapıcam dedim ama pek yaptığın söylenemez peruğa alıştım çünkü umarım sen düzenli yapabilirsin
Fiyatı Nedir biliyor musunuz acaba?herkese merhaba merak ettim perukla uğraşacağınıza neden folligraft yaptırmıyorsunuz. bir kaç yerde reklamı vardı bende seyrek saç problemi yaşıyorum çözüm ararken sitelerini inceledim hatta amerikada eyalet güzeli olmuş bir bayan bile kullanıyor başa sabitleniyormuş dilediğiniz gibide denize havuza girip gnlük hayatınıza devam edebiliyormussnz hem kafadan çıkma uçma kayma durumuda yok bana çok mantıklı geldi. muhteşem yüzyıl dizisinde vahide gördümde bu saçı kullanmış.
Baktım şimdi fiyatına ucuz değil :) her ay bakımı var ve 1.5 yıl dayanıyormus![]()
Sizin sorununuz nedir? Bende erkek tipi saç dökülmesi var. Bayağı uğraştım prp mezoterapi serumlar şampuanlar ... Hamile kalınca bıraktım her şeyi mecbur. Doğum sonrası da deli gibi dökülüyor malum tepem bayağı açıldı. Bayağı mutsuzum. Folligraftın parası neyse de her ay bakım olayı kötü. Her şehirde yok ve her ay seyahat etmek zor olur hatta imkansız. Yaptırırsanız sonucu yazar mısınız?pardon mesajınızı geç gördüm evet ama perukla gezmektense bu sistemi tercih ederim. psikolojimin peruğun riskini kaldırabileceğine inanmıyorum.
Ben gittim ve görüştüm o boncuk olanıda gördüm ve inan değmez neden mi? Çünkü boncukla sabitledikleri için rüzgârlı havalarda kayabiliyormuş çıtçıt saç gibi yani. Ben diğerinden getirttim usd olarak 3 bin verdim yaklaşık. Uzunluğu ve ölçüye göre bu fiyat aralığı değişiyormuş. Bana gelen saç ile orda gorduklerim arasında dağlar var. Sonuç korktum ve yaptırmadım şuan çekmecede kutusuyla duruyor bende verdiğim parayla kaldim. Ayrıca bakımların ayda bir kez olduğu doğru ama bunun için merkezlere gitmenize gerek yokmuş orda eğitimini veriyorlarmis ve evde sizde uygulayabiliyormussunuz. Onların ücreti de ayrı tabi.benimde saçlarım ince telli hatta neredeyse bebek tüyü gibi çok aşırı saç dökülmem yok ama tepe bölgemde oluşan açılma canımı sıkıyor ben sadece tepe bölgesine yaptırmayı düşünüyorum dün merkezlerini aradım sadece tepe bölgesine tupıng dedikleri bir sistem ile çalışma yapabileceklerinden bahsettiler bu sistem boncuk kaynak tarzı bişey sanırsam en kısa sürede gidip görmek istiyorum bunu isterseniz sizde arayıp bilgi alın. yaptırırsam tabi ki sonucu yazarım :)