Doğuma Hazırlık Medipol Çamlıca !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tugcecakmak58

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
67
23
18
30
Merhaba arkadaslar. 31 haftalik gebeyim ve en basindan beri medipoldekj zeynep akcoltekine muayene oluyorum. Ama dogumu nasil yaptiriyolar?daha once onda dogum yapan oldu mu ? Cok merak ediyorum. Bilginiz varsa lutfen benimle paylasiiinn

Merhaba arkadaslar. 31 haftalik gebeyim ve en basindan beri medipoldekj zeynep akcoltekine muayene oluyorum. Ama dogumu nasil yaptiriyolar?daha once onda dogum yapan oldu mu ? Cok merak ediyorum. Bilginiz varsa lutfen benimle paylasiiinn
Slm canım ben henüz hastane bulamadım ve biyerde yorumlarda camlica medipol u gördüm sen hayla oraya mi devam ediyorsun birde fiyatlar nasıl

Slm canım ben henüz hastane bulamadım ve biyerde yorumlarda camlica medipol u gördüm sen hayla oraya mi devam ediyorsun birde fiyatlar nasıl
Evet hala oraya devam ediyorum. Dogum fiyatlari cok gelmedi bana. Normal dogum 1750 zorunlu sezeryan 2250 kendi istegine gore yapilcak olan sezeryan 4000 tl. Ben normal dogum istiyorum ama bakalim nasil olcak

Doğumunuz olmuştur heralde Allah hayırlı uğurlu etsin. Doktorunuzdan memnun kaldınız mı? İlgisi, alakası nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…