Arkadaslar lütfen yardım suanki doktorum sema HANIM ama degistirmek
istiyorum dogru düzgün soru soramıyosun aramaya korkuyosun
nabzına göre serbet verıyo gidince yüzüne gülüyo ama sanki doktorlukdan bıkmıs gibi
uff bilmıyorum iste ...
şule selviye çatı muaynesi için gitmiştim tam tersi gülmeyen soğuk bir bayan...çok soru sorulmasını sevmiyor..forumlarda zaten onun adına baslık bile acamıyorsunuz yasak koymustu bir zamanlar şimdi bilmiyorum tabi..
ben hiç memnun kalmadım şule hanımdan belkı alanında iyidir onu bilemicem ama 2 saat sonra helekı sezaryenden sonra cirit atmak cok zor gibi geldi bana ben de sezaryen oldum ve çevremde cok var sez.olan ama kımse 2 saatte kalkamadı..eğer 2 saatte kaldırabiliyorsa kaçırmayın şule hanıma gidin derim..
Ben Seval Pata ya gidiyordum, başlarda çok iyiydi, fakat çatı muayenesinde çılgına döndü, ve bana demediğini bırakmadı, resmen psikolojimi bozdu, inş doğumdan sonra onu hastane yönetimine şikayet edeceğim.
ayy ne dedi uff hala bulamadım doktorrrrr
ayy ne dedi uff hala bulamadım doktorrrrr
Bende hafif vajinusmus vardı, tam değil tabi hamile kalabildim sonuçta, 36. haftada çatıma bakacağını söyledi, gittim hayatımda daha önce vajinal muayene olmamıştım, muayeneye başlar başlamaz sanki o bölgeme bıçak sokuyorlar gibi dayanılmaz tarif edilmez acı hissettim o nedenle kadının elini tuttum, birkaç kez denedi ama sonuç aynıydı, çok fena kızdı, dört dörtlük vajinusmus olduğumu beni asla normal doğurtamayacağını, çok istiyorsam zeynep kamile gitmem gerektiğini, ölsem beni orada sezaryana almayacaklarını söyledi, daha doğrusu bağırarak çağırarak bunları ifade etti, ben zaten şoke olmuşum, çok kötüyüm, çok gücendim, paramla rezil oldum, akılllılık etseydi sabreder, beni sezaryana ikna edebilirdi ama hastaneden kovdu resmen. Onu Allah Teala ya havale ettim.
Bende hafif vajinusmus vardı, tam değil tabi hamile kalabildim sonuçta, 36. haftada çatıma bakacağını söyledi, gittim hayatımda daha önce vajinal muayene olmamıştım, muayeneye başlar başlamaz sanki o bölgeme bıçak sokuyorlar gibi dayanılmaz tarif edilmez acı hissettim o nedenle kadının elini tuttum, birkaç kez denedi ama sonuç aynıydı, çok fena kızdı, dört dörtlük vajinusmus olduğumu beni asla normal doğurtamayacağını, çok istiyorsam zeynep kamile gitmem gerektiğini, ölsem beni orada sezaryana almayacaklarını söyledi, daha doğrusu bağırarak çağırarak bunları ifade etti, ben zaten şoke olmuşum, çok kötüyüm, çok gücendim, paramla rezil oldum, akılllılık etseydi sabreder, beni sezaryana ikna edebilirdi ama hastaneden kovdu resmen. Onu Allah Teala ya havale ettim.
Seval hn.dan da tereddütünüz varsa Hakan beyi de çok övüyorlar isterseniz onu deneyin
Anlayışın için sağol arkadaşım, Allah hepimizi her daim iyilerle karşılaştırsın. Seval Pata böyle yaptı işte. İnşaAllah doğum ve lohusaliık ardından medipole gidip onu şikayet edeceğim.inanamıyorum böyle doktorlara nası der yaa offf zeynep kamile gitmiş yok yaaa ben bilmiyodum
canım o kadar kıymetsız olsa senın agız konunu cekermıyım deseydın ayyy offf
hakan bey normal dogum yaptırmıyor 2li test icin gitmişdim hakan beye gercekden süper bi doktor
ama gebelık takibide pek almıyomus alsa bile sezeryan yapıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?