mEDİPOL CEVAHİR TEKCAN SEVAL PATA LEYLA MIII ACİLLL COK ACİLL COKKKKKKK

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
681
Arkadaslar lütfen yardım suanki doktorum sema HANIM ama degistirmek
istiyorum dogru düzgün soru soramıyosun aramaya korkuyosun
nabzına göre serbet verıyo gidince yüzüne gülüyo ama sanki doktorlukdan bıkmıs gibi
uff bilmıyorum iste ...

Son düzenleme:

Merhaba bende 11 haftalık hamileyim ve 1,5 senedir Seval hn'a gidiyorum ve çok memnunum. Benim soru sormama gerek kalmadan herşeye kendi cevap veriyor. Şahsen ben tavsiye ederim.

şu an hala ordamı bilmiyorum ama şule selviyi tek geçerim mükemmel bi doktor hem ilgili hem güleryüzlü hemde çekinmeden istediğin saatte arayabilirsin.ben çok sorunlu bi gebelik geçirdim ve 30 haftalık doğum yaptım ilk günden sonb güne kadar o kadar güzel ilgilendiki kocasından fazla görmüştür beni bi kere off demedi.ayrıca eli o kadar hafifki doğumdan 2 saat snr hstnede cirit atıyodum üstelikte sezeryanlıyken

saolun arkadaslar bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım

şule selviye çatı muaynesi için gitmiştim tam tersi gülmeyen soğuk bir bayan...çok soru sorulmasını sevmiyor..forumlarda zaten onun adına baslık bile acamıyorsunuz yasak koymustu bir zamanlar şimdi bilmiyorum tabi..
ben hiç memnun kalmadım şule hanımdan belkı alanında iyidir onu bilemicem ama 2 saat sonra helekı sezaryenden sonra cirit atmak cok zor gibi geldi bana ben de sezaryen oldum ve çevremde cok var sez.olan ama kımse 2 saatte kalkamadı..eğer 2 saatte kaldırabiliyorsa kaçırmayın şule hanıma gidin derim..

Ben Seval Pata ya gidiyordum, başlarda çok iyiydi, fakat çatı muayenesinde çılgına döndü, ve bana demediğini bırakmadı, resmen psikolojimi bozdu, inş doğumdan sonra onu hastane yönetimine şikayet edeceğim.

olurmu 2 senede 2 gebelik geçirdim biri dış gebelik biri normal ama ikiside çok riskliydi hergün görüştük kendisiyle kaç sefer ücretsiz muayne etti 4.boyutlu ultrasona soktu kocasından fazla görmüştür beni bi kere off demedi bi kere asık surat görmedim tam tersi herzaman çok güler yüzlüdür hep moralim bozuk olduğunda moral verirdi bana.30 haftalık doğum yaptım bebeğim 2 ay küvezde yattı bu benim ikinci doğumum ilkide sezeryandı ve ilk doğumda bir ay kendime gelemedim sağımdan soluma dönemiyodum ama şule hanımın eli okadar hafifmişki doğumdan snr sondamı çıkardılar ve ben hemen ayaklandım bebeğimi görmeye yoğun bakıma indim üstelikte tek başıma merdivenlerden indim düşün hiç agreım olmadı 2 gün snr çıktım hstneden hergün otobüslerde medipole bebeğime süt vermeye gittim üstelikte 2,5 yaşındaki bebeğimi kucağumda taşıyorak gidiyodum yani bukadarını anlattım abarttığımı düşünmüyosundur heralde tabi herkesin kendi tercihi belkide seni tanımadığı ve onun hastası olmadığın için öle gülmemiş olabilir

ben cevahir hanıma gidiyorum. bir ara bıraktım sezeryacı oldunu duymuştum ama inanmıyorum öyle olduğuna. bir çok doktor denedim medipolde. en sevdiğim, beni bilgilendiren, güler yüzlü ve pozitif doktor odur.

ayy ne dedi uff hala bulamadım doktorrrrr

ayy ne dedi uff hala bulamadım doktorrrrr

Bende hafif vajinusmus vardı, tam değil tabi hamile kalabildim sonuçta, 36. haftada çatıma bakacağını söyledi, gittim hayatımda daha önce vajinal muayene olmamıştım, muayeneye başlar başlamaz sanki o bölgeme bıçak sokuyorlar gibi dayanılmaz tarif edilmez acı hissettim o nedenle kadının elini tuttum, birkaç kez denedi ama sonuç aynıydı, çok fena kızdı, dört dörtlük vajinusmus olduğumu beni asla normal doğurtamayacağını, çok istiyorsam zeynep kamile gitmem gerektiğini, ölsem beni orada sezaryana almayacaklarını söyledi, daha doğrusu bağırarak çağırarak bunları ifade etti, ben zaten şoke olmuşum, çok kötüyüm, çok gücendim, paramla rezil oldum, akılllılık etseydi sabreder, beni sezaryana ikna edebilirdi ama hastaneden kovdu resmen. Onu Allah Teala ya havale ettim.

çok ayıp etmiş bence...ben de çatı muayenesi olmaya önce şule hanıma gittim biraz gıcık davrandı ama diğer arkadasımızın dedğine göre onun hastası olmadıgım için öyle davranmış ama normalde iyi biriymiş senı yanıltmak istemem...
cevahir hanım da yaptı çatı muayenesi ama o kadar iyi kiii..korktum tabıkı çatı muayenesinden elini hep tuttum asıstanımın elini tut kız bakamıyorum rahat dedi sadece ama gülerek:) ben de asistanının elini tuttum hep...biraz acıdı tabı ben de kastım kendımı..muayene bitti çatın dar dedi ama yine de ben senın bu muayene korkunu yenmen için normal doğum yapmanı isterim dedi yanı vajinismus gibi laf bile hiç etmedi öyle değilim ama öle görünüyor diyebilirdi çünkü kastım bayag kendımı...sadece normal doğum olursa daha sonra hiç böyle korkun kalmaz dedi muayenelerde falan...ama çatı darlığın da önemli değil yine 6 kişi bile tutup doğurturum senı istersen dedi ama dua et de bebek kanala girsin dedi..nitekim girmedi bebek...40.haftaya kadar bekledi ama artık suyun azalır bebek kakasını yapar dedi ve alalım dedi istersen ben de tamam dedim..2.çocuguma hamıle kalırsam yıne cevahir hanımı düşünüyorum ama bi arkadasımızın şekeri yüksek cıkmıs neden sadece tatlı yeme demiş anlamadım orada bir hata yapmış bence daha ayrıntılı bilgi vermeliydi..ama yıne de fikrim aynı..şimdi cocuk doktoruna her gittiğimizde ona d auğruyoruz bebişimi bir seviyo bir seviyoo görsenız dısarıda da kantının orada rastladım hiç tanımıyo gibi yapmıyor hemen uğra bana diyor..

inanamıyorum böyle doktorlara nası der yaa offf zeynep kamile gitmiş yok yaaa ben bilmiyodum
canım o kadar kıymetsız olsa senın agız konunu cekermıyım deseydın ayyy offf

Seval hn.dan da tereddütünüz varsa Hakan beyi de çok övüyorlar isterseniz onu deneyin

hakan bey normal dogum yaptırmıyor 2li test icin gitmişdim hakan beye gercekden süper bi doktor
ama gebelık takibide pek almıyomus alsa bile sezeryan yapıyormus

inanamıyorum böyle doktorlara nası der yaa offf zeynep kamile gitmiş yok yaaa ben bilmiyodum
canım o kadar kıymetsız olsa senın agız konunu cekermıyım deseydın ayyy offf
Anlayışın için sağol arkadaşım, Allah hepimizi her daim iyilerle karşılaştırsın. Seval Pata böyle yaptı işte. İnşaAllah doğum ve lohusaliık ardından medipole gidip onu şikayet edeceğim.

hakan bey normal dogum yaptırmıyor 2li test icin gitmişdim hakan beye gercekden süper bi doktor
ama gebelık takibide pek almıyomus alsa bile sezeryan yapıyormus

Benim arkadaşımda Hakan beye gidiyo, normal doğum yapmayı düşünüyo. Hakan bey de herşey normal giderse normal doğum yapıcaz demiş.

Ben Leyla hn da doğum yaptım, süper bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…