Kızlar medipol pendikte doğumum olacak ama fiyat bilgim yok. Cunku hastahane haftaya pazartesi aciliyor Diğer şubelerinin doğum fiyatlarını ve hastahane şartları hakkında bilgisi olan varmi
Medıpolde şükran hanım baslayacak kadın doğumcu.. Benım doktorum du... Aralık 1 de oraya geciş yaptı banada soylemıstı oraya gecıyorum bılgın olsun dedı.. Ama bende aradım dıger subelerden fıyat alamadım. Ama sana sunu onerırim yenı acılacak bır hastanede dogum yapma şahsi fikrim
Kızlar medipol pendikte doğumum olacak ama fiyat bilgim yok. Cunku hastahane haftaya pazartesi aciliyor Diğer şubelerinin doğum fiyatlarını ve hastahane şartları hakkında bilgisi olan varmi
İyi de hiç bişey bilmeden nasıl doğumum orda olcak diyorsun anlamadım? Bu bilgiyi ancak muhasebeden alırsın ayrıca yeni yıl girecek fiyatlar da değişecek farkındaysan
Medıpolde şükran hanım baslayacak kadın doğumcu.. Benım doktorum du... Aralık 1 de oraya geciş yaptı banada soylemıstı oraya gecıyorum bılgın olsun dedı.. Ama bende aradım dıger subelerden fıyat alamadım. Ama sana sunu onerırim yenı acılacak bır hastanede dogum yapma şahsi fikrim
Aynen bu sebepten medipolde doğum olacak ama şöyle bi durum var 1 aralık denmiş ama 2 gün önce konuştuğumda hastahane henüz açılmamıştı.s bu hafta da eski hastahanede benim sezeryan olacağı için galiba bu hafta gidip doğuma gireceğim. Ya yeni hastahane endişeliyim ve hiç bilgi sahibi değilim
İyi de hiç bişey bilmeden nasıl doğumum orda olcak diyorsun anlamadım? Bu bilgiyi ancak muhasebeden alırsın ayrıca yeni yıl girecek fiyatlar da değişecek farkındaysan
Aaa çok şaşırdım ve cok sevındım... Bırdaha ki kontrolum henuz gelmedıgi için gıtmedım daha o neden ile haberim yoktu . Ama cok iyi oldu bilgilendirdiğiniz
Aaa çok şaşırdım ve cok sevındım... Bırdaha ki kontrolum henuz gelmedıgi için gıtmedım daha o neden ile haberim yoktu . Ama cok iyi oldu bilgilendirdiğiniz
Merhaba ben medipol mega hastanesinde 9 ağustosta doğum yaptım. 40+3 de nişanım geldiği için gittim ve 5 cm açıklıkla doğumhaneye aldılar.. Doktorumu normal doğum dostu sanıyordum falan ne motive ne destek olundu bana. Resmen kabus gibi bir doğum geçirdim .. parayla rezil olmak denir ya aynen öyle oldu.. hastanede istirahat sürem boyunca da asla memnun kalmadım, kat görevlisi ve bebek hemşireleri o kadar kabaydı ki ben kendi kendime emzirdim bebeğimi asla biz ısrar etmedikçe yardımcı olunmadı. Medipol hastanelerinde bu sıkıntı birçok arkadaşımda oldu ama ben bi umut doğum yaptım inanın çok pişmanım..