Tüp Bebek Merkezleri medipol hastanesinde tedavi olanlar acil bakarmisiniz

nazernaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
36
1
96
Ankara
Yrd.doc.dr mustafa acet mi doc.dr banu kumbak aygün mü? Eger bu doktorları taniyorsaniz yardimci olurmusunuz lütfen lütfen

canım ben banu hocada tedavi görmüştüm ama olmadı.
ama nasip işi bu tabi ben ordayken en az 5 tane olumlu sonuç alanı gördüm.
aralarından biride micro tese ile olmuştu.
banu hoca konusunda uzman biri .
maddi olarakda uygun bir merkez tavsiye ederim.

Ben banu hanımı herkese tavsıye edıyorum
Allah razı olsun ondan
Gebelik kontrollerıme gıttıgımde bir suru olumlu sonuc goruyorum cevremde

Merhaba canım bende mustafa acete başladım salı günü ikinci kontrolü var hsg çekildi histeroskopi içinde adet olayı bekliyorum çok iyi ve sevecen bir doktor

Yrd.doc.dr mustafa acet mi doc.dr banu kumbak aygün mü? Eger bu doktorları taniyorsaniz yardimci olurmusunuz lütfen lütfen

Mustafa Beyi tanımıyorum. Nasıl bir doktordur bilmiyorum. Ama Medipolde çalışan bir arkadaşım Mustafa Bey için iyi diyorlar dedi.
Banu Hanıma gelince ben kesinlikle tavsiye etmem. Tahlil sonuçlarımıza göre direk tüp bebek tedav,s,ne başlamamız gerekiyordu. Kendisiyle birebir görüştüğümde bunun en dogru karar olacagını soyledi. Ama eşimle beraber gittiğimizde bir sürü birşeyler anlattı Aşılama ile de hamile kalma olasılıgı var diye eşimi ikna etti. Aşılama yapılacagı gun elinde bir kagıtla geldi. Hemsire aşılama işlemini yaparken; "Eşinizin sperm sayısı yıkamadan sonrabekledigimizden de dusuk çıktı" diyerek söze başladı ben de bant koptu ağlamaya başladım. dedikleri kulaklarımda uguldamaya başladı resmen. Dedimki doktor hanım lutfen şu anda ne dediğinizi anlamıyorum. Lütfen bu bilgileri işlem bittikten sonra eşime anlatın" dedim. işlemden sonra hemen kalkmamam gerekiyordu, moralim bozuk sedyede yarım saat ağladım. Yani kendi adıma Banu hanımla guzel bir hatıram yok.
daha sonra eşimle psikolojimiz bozuldu. sonra Medipolde Doç. Dr. Ebru Öztürk'le tanıştım. Çok pozitif bir bayan kendisiyle görüşmeye gittiğimde ne gerekiyorsa en başta yapın ben daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dedim. Ebru hanımla tedaviye başladım. Şu anda 16 haftalık hamileyim. Ben Ebru hanımı tavsiye ederim
Allah kolaylık versin bol bol dua et. bunlar tedavi sonuçta can veren Allah.
Allah yardımcı olsun

Merhaba yeni gördüm mesajınızı kesinlikle Mustafa Acet çok çok iyi bi doktor kendisi insan olarak da çok iyidir o bizim hem doktorumuz hem de abimiz bütün hastaları adına konuşabilirim ben embriyomu taşıdım kendisine vee oğlumu şuan ayağımda sallıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun Mustafa beyden de Allahım razı olsun darısı başınıza inşaallahhh

Ben de mustafa hoca da karar kildim.bakalim haftaya ilk muayene ve görüsmeye gidicem.ben hic gebelik yasamadim.acaba once hsg mi cektiriyor mustafa hoca

Ben de mustafa hoca da karar kildim.bakalim haftaya ilk muayene ve görüsmeye gidicem.ben hic gebelik yasamadim.acaba once hsg mi cektiriyor mustafa hoca
canım en doğru karar insanın içini rahatlatan bir doktor ayrıntılı ultrason da baktı rahim filmi istedi 38haftalikken kızımın kalbi durdu sezaryenla alındı diğer doktorların normal dediği rahim filmimde hafif çöküntü var histeroskopi ile düzeltilmesi lazım belkide zor gebe kalman buyuzden dedi adet olmayı bekliyorum aklına bişey takilirsa sor cevaplarim canım

Canim Banu hanimi ben tedavi öncesi cok arastirdim
cok iyi tup bebek merkezlerinde memorialde bahçecide calismis
tup bebek tedavisine geçmeyi bilmez mi? bence herkese tup bebek öneren doktorlardan değil
bize de asilama da uygun tup bebek de dedi biz hemen tup bebek tedavisine baslayalim dedik belki senin esin karasiz kaldi ve önce asilama denemek istedi
kadın tup bebek doktoru niye doğrudan tup bebek yapmasin ki
biz ilk denemede gebe kaldik ve cok mutluyuz
Aynı hastanede Ebru hanimin da adini gordum ama onun tecrübesi yok
onu nette ASM deki Ebru hanimla karistiriyorlar galiba onun da adi ebru ozturk o tecrübeli ama medipoldeki değil canim
Medipol tup bebekde Dr Banu hanımdan sasmasın kimse derim
Allah herkese gönlündekini versin

Ben de Banu hanimi tavsiye ediyorum
cok dikkatli ve konuya hakim akademik yonu de cok kuvvetli konuşmalarından konusuyla ilgili gelişmeleri cok iyi takip ettgini dusundum
Mustafa bey hep ameliyatta herkese de rahim ameliyatı yapıyor
bu kadar anormal rahim olması bana tuhaf geldi
Bazı hekimler gerekli gereksiz ameliyatta yapabiliyor
dikkat edin kendinize kızlar
doğru kişiyi bulmak cok önemli merkez de cok doktor da
iyi sanslar

Canim Banu hanimi ben tedavi öncesi cok arastirdim
cok iyi tup bebek merkezlerinde memorialde bahçecide calismis
tup bebek tedavisine geçmeyi bilmez mi? bence herkese tup bebek öneren doktorlardan değil
bize de asilama da uygun tup bebek de dedi biz hemen tup bebek tedavisine baslayalim dedik belki senin esin karasiz kaldi ve önce asilama denemek istedi
kadın tup bebek doktoru niye doğrudan tup bebek yapmasin ki
biz ilk denemede gebe kaldik ve cok mutluyuz
Aynı hastanede Ebru hanimin da adini gordum ama onun tecrübesi yok
onu nette ASM deki Ebru hanimla karistiriyorlar galiba onun da adi ebru ozturk o tecrübeli ama medipoldeki değil canim
Medipol tup bebekde Dr Banu hanımdan sasmasın kimse derim
Allah herkese gönlündekini versin

Sevgili Meltem, hastadan hastaya doktor değişiyor. Ben kendisine senin dediğin gibi tecrübelidir diye gittim ama bizi yanlış yönlendirdi. Elmdeki tahlilleri daha önce başka doktorda gördü ve sizin bu sperm analizine göre aşılamayla hamile kalmanız mumkun değil sizin direk olarak tüp bebek tedavisiyle başlamız gerekiyor dedi.
DEvlet hastanesinde en az 3 tane aşılama tutmadıgı takdirde tüp bebek tedavisi başlanıyormuş. Ben de Medipole gittim Banu hanımla yüzyüze konuştum. Evet tüp bebekle başlamamız daha iyi olur dedi. Eşimle gittiğimizde eşime bir kaçörnekten bahsetti. eşim de ikna oldu. Nihayetinde ilaçlara başlandı ama ben işlem gununu asla unutamıyorum.
Ben çatalda yatıyorum bir hemşire aşılama işlemini yapıyor. Banu Hn. elinde bir kağıtla ayakta durmuş bana "eşinizin sperm sayısı labratuvar yıkamasından sonra istediğimizden de az çıktı. normalde xxx sayısı arasında olması gereken sayı xxx çıktı". Yani daha işlem sırasında Banu Hn beni başılamanın tutmayacagı konusunda bilgilendiriyordu. ben ağlamaya başladım. ve sözünü bölerek "Kusura bakmayın Banu Hn ama benim şu anda moralim bozuldu ve sizin ne dediğinizi anlamıyorum lütfen işlem sonrasında bu bilgileri eşimle paylaşırmısınız dedi. Banu Hn. tamam dedi ve dışarı çıktı işlemi hemşire bitirdi üzerime br örtü örttü. Üzülme canını sıkma ben şimdi eşini yanına ağırıca dedi.
Ben burada kimseyi kötülemeye çalışmıyorum sadece kendi başımdan gecenleri anlaıyorum ama birçok hastada Banu Hndan memnun kalmış olabilir. Allah tüm isteyenlere evlat sevgisi tattırsın. Evlatlarını kucagında göstersin.
Ben Ebru Öztürk ile tüp bebek tedavime başladım. Medipolun internet sitesinde kendisinin Özgemişi Mevcut Tüp bebek alanında tecrübeli ve bu konuda Yurtdışında eğitim almış Doçent ünvanına sahip son derece pozitif bir insan. Olumsuz şeylerianlatarak moralinizi bozmaz. Sizi sürekli guler yüzle karşılar ve ugurlar. Ben Ebru Hn ile tüp bebek tedavisi oldum ve hamile kaldım.
Amaç burada evlat sevgisi takmak isteyenlerin evlatlarına ulaşanilmesi. Rabbim bunu başka başka doktorların elleriyle olmasına neden oluyor.

Bugün mustafa hocayla görüstüm.rahim seklim inanilmaz bozuk kendi gözlweimle gördüm.adetten sonra histeroskopi olacak.gercwkten süper bi insan.benden önce bir hastasi geldi.6 kez tüp denemis ama basarili olamamis.mustafa hoca icin gelmişlerdi. Allah herkese yardim etsin.bu arada histeroskopinin maliyeti nedir bilenler yardimci olabilirmi

Bugün mustafa hocayla görüstüm.rahim seklim inanilmaz bozuk kendi gözlweimle gördüm.adetten sonra histeroskopi olacak.gercwkten süper bi insan.benden önce bir hastasi geldi.6 kez tüp denemis ama basarili olamamis.mustafa hoca icin gelmişlerdi. Allah herkese yardim etsin.bu arada histeroskopinin maliyeti nedir bilenler yardimci olabilirmi
Canım benimkide normal değildi hafif çöküntü vardı mustafa bey çok güzel anlatıyor detaylı bende adet olmayı bekliyorum stresten gecikti yarın test ve adet söktürücü alcam siz görüşmeden sonra fiyat bilgi verme uzmanına gitmedidinizmi biz gittik 2 buçuk milyar dedi eşim indirim fln olmazmi dedi ödeme şekli nasıl olacak dedi bizde nakit dedik daha sonra 2 milyar olur dedi adetin ilk günü arayın günü belirleriz dedi gerçi Nurdan hanimda söylemişti aynisini

nazernaz canım cok geçmiş olsun, ben de medipolde histeroskopi ameliyatı oldum. Benim ameliyatı Ebru Hn yaptı. fiyat serenalar'ın dediği gibi 2,500 dediler. Medikal muhasebede görüştüğüm kişiye, "bak daha benim tüp bebek işlemleri var, doktor kontrolleri, kan tahlilleri, dogumu vs derken bir sürü iş var daha çok gelip gidicem ben buraya" diyerek indirim yaptırdım.pazarlık konusunda iyiysen 2000in altına duurebilirsiniz belki. Şimdiden çok geçmiş olsun. Sonuçta bıak altına yatıyorsun biraz agrın olabilir ama sabah ameliyat olursan akşamına çıkıyorsun.

Tşk ederim arkadaslar.dün muayene cok sarkti.ben hastaneden ciktigimda saat 7 idi.ve mustafa hocayı bekleyen 3 hasta vardı. Hic acele etmeden tüm detaylariyla 45dk belki daha fazla muayene etti.konustu anlattı.iste gec cikinca muhasebe kapanmisti.bakalim bizde bi konuşalım; ))

Tşk ederim arkadaslar.dün muayene cok sarkti.ben hastaneden ciktigimda saat 7 idi.ve mustafa hocayı bekleyen 3 hasta vardı. Hic acele etmeden tüm detaylariyla 45dk belki daha fazla muayene etti.konustu anlattı.iste gec cikinca muhasebe kapanmisti.bakalim bizde bi konuşalım; ))
İnssss bir gün karşılaşırız ben bugün adet oldum Nurdan hanımı aradım fiyat bilgilendirme uzmanı size dönecek dedi bugün aramadilar bir ikigun bekliycem aramazlarsa ben ararım artık senin adet tarihin nezaman ist nerde oturuyorsun evin yakinmi hastaneye

Back
X