Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yrd.doc.dr mustafa acet mi doc.dr banu kumbak aygün mü? Eger bu doktorları taniyorsaniz yardimci olurmusunuz lütfen lütfen
Merhaba yeni gördüm mesajınızı kesinlikle Mustafa Acet çok çok iyi bi doktor kendisi insan olarak da çok iyidir o bizim hem doktorumuz hem de abimiz bütün hastaları adına konuşabilirim ben embriyomu taşıdım kendisine vee oğlumu şuan ayağımda sallıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun Mustafa beyden de Allahım razı olsun darısı başınıza inşaallahhhYrd.doc.dr mustafa acet mi doc.dr banu kumbak aygün mü? Eger bu doktorları taniyorsaniz yardimci olurmusunuz lütfen lütfen
canım en doğru karar insanın içini rahatlatan bir doktor ayrıntılı ultrason da baktı rahim filmi istedi 38haftalikken kızımın kalbi durdu sezaryenla alındı diğer doktorların normal dediği rahim filmimde hafif çöküntü var histeroskopi ile düzeltilmesi lazım belkide zor gebe kalman buyuzden dedi adet olmayı bekliyorum aklına bişey takilirsa sor cevaplarim canımBen de mustafa hoca da karar kildim.bakalim haftaya ilk muayene ve görüsmeye gidicem.ben hic gebelik yasamadim.acaba once hsg mi cektiriyor mustafa hoca
Canim Banu hanimi ben tedavi öncesi cok arastirdim
cok iyi tup bebek merkezlerinde memorialde bahçecide calismis
tup bebek tedavisine geçmeyi bilmez mi? bence herkese tup bebek öneren doktorlardan değil
bize de asilama da uygun tup bebek de dedi biz hemen tup bebek tedavisine baslayalim dedik belki senin esin karasiz kaldi ve önce asilama denemek istedi
kadın tup bebek doktoru niye doğrudan tup bebek yapmasin ki
biz ilk denemede gebe kaldik ve cok mutluyuz
Aynı hastanede Ebru hanimin da adini gordum ama onun tecrübesi yok
onu nette ASM deki Ebru hanimla karistiriyorlar galiba onun da adi ebru ozturk o tecrübeli ama medipoldeki değil canim
Medipol tup bebekde Dr Banu hanımdan sasmasın kimse derim
Allah herkese gönlündekini versin
Canım benimkide normal değildi hafif çöküntü vardı mustafa bey çok güzel anlatıyor detaylı bende adet olmayı bekliyorum stresten gecikti yarın test ve adet söktürücü alcam siz görüşmeden sonra fiyat bilgi verme uzmanına gitmedidinizmi biz gittik 2 buçuk milyar dedi eşim indirim fln olmazmi dedi ödeme şekli nasıl olacak dedi bizde nakit dedik daha sonra 2 milyar olur dedi adetin ilk günü arayın günü belirleriz dedi gerçi Nurdan hanimda söylemişti aynisiniBugün mustafa hocayla görüstüm.rahim seklim inanilmaz bozuk kendi gözlweimle gördüm.adetten sonra histeroskopi olacak.gercwkten süper bi insan.benden önce bir hastasi geldi.6 kez tüp denemis ama basarili olamamis.mustafa hoca icin gelmişlerdi. Allah herkese yardim etsin.bu arada histeroskopinin maliyeti nedir bilenler yardimci olabilirmi
Bugün mustafa hocayla görüstüm.rahim seklim inanilmaz bozuk kendi gözlweimle gördüm.adetten sonra histeroskopi olacak.gercwkten süper bi insan.benden önce bir hastasi geldi.6 kez tüp denemis ama basarili olamamis.mustafa hoca icin gelmişlerdi. Allah herkese yardim etsin.bu arada histeroskopinin maliyeti nedir bilenler yardimci olabilirmi
İnssss bir gün karşılaşırız ben bugün adet oldum Nurdan hanımı aradım fiyat bilgilendirme uzmanı size dönecek dedi bugün aramadilar bir ikigun bekliycem aramazlarsa ben ararım artık senin adet tarihin nezaman ist nerde oturuyorsun evin yakinmi hastaneyeTşk ederim arkadaslar.dün muayene cok sarkti.ben hastaneden ciktigimda saat 7 idi.ve mustafa hocayı bekleyen 3 hasta vardı. Hic acele etmeden tüm detaylariyla 45dk belki daha fazla muayene etti.konustu anlattı.iste gec cikinca muhasebe kapanmisti.bakalim bizde bi konuşalım; ))