Tüp Bebek Merkezleri medipol hastanesinde tedavi olanlar acil bakarmisiniz

merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla cumartesi günü için banu hanımdan randevumu aldım.Allahım utandırmasın...Bana yakın olduğu ve banu hanım hakkında güzel şeyler okuduğum için tercih ettim.Bundan önce 4 tane tüp bebek merkeziyle görüştüm.sadece bir tanesi hoşuma gitti oda bana uzaktı anadolu yakasında o yüzden vazgeçtim.Bakalım banu hanımla frekanslarımız uyacak mı?Memnun kalırsam artık başlıyacağım.Dua edin kızlar:)
Merhaba bende Banu Hanım da gidiyorum siz başladınız ı tedaviye

benim sorunum aslında karışık biraz:)polikistikover ve prolaktin sorunu yaşıyorum.Prolaktinim ilaç içmeme rağmen düşmüyor.Kimi doktor bu düşmeden tüp bebek bile olmaz diyor,kimi doktor bu yalancı prolkatin diyor önemli değil diyor.kafam çok karışık umarım bu sorularımın cevabını banu hanımda bulabillrim...

Merhaba bende medipol sen mustafa beye gidiyordum transverim yapildi şuan beklemedeyim Rabbim gönlümüze gore versin hepimizin .bende tavsiyeyle gitmistim gerçektende ilgililer

ayy kızlar bu cumartesi gidemedim.işim çıktı bende randevumu iptal ettirdim haftaya cumartesi giddeceğim.Denizce7979 arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)

ayy kızlar bu cumartesi gidemedim.işim çıktı bende randevumu iptal ettirdim haftaya cumartesi giddeceğim.Denizce7979 arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)
Tesekkur ederim canım transfer günü hariç 8. Günüm rabbim gönlümüze gore versin

Merhaba medipolseverler benim bugün kontrolüm vardı işler yolunda şükür bugün iki Guzel gebelık haberı daha geldı orada bu sonucu Alanları görmek çok hoş
Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın dıyorum ama insan biraz da kendı araştırıp gıtmeli
Banu hanım süper bır doktor
Hayranım kendısıne çok enerjık ve pratık
Darısı basına olmayanların ✌️✌️✌️✌️

Ben de ben De Medıpol mega Dr banu hanım hastasıyım
Hem de hocamın çok hastasıyım
Bı tane benım doktorum
Çok kalıtelı bir doktor
Sakın yanıl

Sakın yanılıp başka doktora gıtmeyın
Benım banu hocam napar eder sızı gebe bırakır
Çok kaliteli ve akıllı bır doktor
Iyi ki tanımıştım banu Hocamı

Bugün medıpoldeydım
Banu hanım yıne Her zaman ki gibi çok yoğundu
Ama bı tane benım banu hocam
Çoook ıyı
biz çok ama çok memnunuz

Bir daha ki sefere dolma yapıp götürcem hocama
Ekibini de çok sevıyorum
Semra yardımcısı bıcır bıcır maşallah
Aile gıbıler

Ben cumartesi günü ilk gittim ve ilk görüşmem kötüydü.Burda okadar güzel şeyler yazmışsınız ki bakalım ikinci görüşmemde ne olacak çok merak ediyorum.İlk önce şunu söyleyeyim randevulu gitmeme rağmen 2 saat bekletildim.Sonra beni en son hasta olarak içeri aldılar ve girmemle beraber banu hanım yardımcısına kaç hasta kaldı diye sordu.Bu son dedi,oda tamam dedi hemen bana evet anlatın dedi.Ben işte ilk görüşmeye geldim bunlar tahlillerim falan diye lafa giriyordum ben o tahlillere bakamam dedi.hızlı hızlı konuşuyor ve soru sormaya başladı.Neyse 3,5 soru sordu muayene edelim dedi.Tabi bunlar 5-10 dk içinde oluyor hızlı hızlı konuşuyor hızlı hızlı muayene etti.Sonra bir iki tahlil yazdı bunları yaptır gel dedi.tamam dedim.Bukadar.yani ben umuyorum ki tahlillerden sonra gittiğimde daha güzel bir yaklaşımla daha düzgün anlatacak inşallah birşeyleri.Yani ne bileyim şöyle tüp bebek yapıyoruz,fiyat şudur,şu aşamalar var sizde şu sorunlar var,tahlillerinizde şunları şunları gördüm v.s hiçbir açıklama yoktu sıcaklık yoktu.2.görüşmeyi bekliyorm.Yine aynı olursa napcam bilemiyorum:(

ben de bugun medipol megaya gittim. randevum Banu hn ileydi. biz de 1 saate yakın bekledik, fakat gorusmem iyi gecti, degdi yani. muayene olduktan sonra tedavi surecini konustuk, bir kac tahlil istedi. herhalde burada baslayacagim, esimle olumlu bakıyoruz. iyi bir doktor oldugunu dusunduk, ilgiliydi. bu arada beklerken bayağı fazla sayıda gebe kalan olduğunu gördüm.fiyatlar da uygun. insallah ben de gebe kalırım. cok zor bu surec.

Arkadaşlar merhabalar,

Ben birşey merak ediyorum. Medipol mega hastanesinde Doç Dr. Ebru Öztürk hanım sanırım ayrılmış, kendisine ulaşmam gerekiyor. Hangi hastanede olduğunu bilen veya telefon numarasını bilen var ise paylaşırsanız çok memnun olurum.

Back
X