Medipol mega bağcılar ünv. hast. kadın doğum doktor tavsiyeleriniz....

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
40
öncelikle bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim...:49:

Aslında bu hastane adına bir başlık var ama ben özellikle kadın doğum üzerine olsun istedim...
daha rahat bir şekilde bilgi alışverişi yapabiliriz inşallah..

benim 1 oğlum var allahın izniyle...
şimdi 2. planlıyorum ama hamiş kalmadan önce doktora görünmek istiyorum....
bağcılardaki bu hastanede memnun oldunuz kadın doğum uzmanı var mı kızlar...:49:

eger hastaneden memnun kalırsam dogumumuda orda yapmak istiyorum...
1. doğumum sezeryan buarada...
yenibir eve taşındımız için kendi doktorumdan bayağı uzaklaştım...

bütün hamişlerden yada benim gibi hamiş olmak isteyen herkesin önerilerini bekliyorum:54::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
öncelikle bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim...:49:

Aslında bu hastane adına bir başlık var ama ben özellikle kadın doğum üzerine olsun istedim...
daha rahat bir şekilde bilgi alışverişi yapabiliriz inşallah..

benim 1 oğlum var allahın izniyle...
şimdi 2. planlıyorum ama hamiş kalmadan önce doktora görünmek istiyorum....
bağcılardaki bu hastanede memnun oldunuz kadın doğum uzmanı var mı kızlar...:49:

eger hastaneden memnun kalırsam dogumumuda orda yapmak istiyorum...
1. doğumum sezeryan buarada...
yenibir eve taşındımız için kendi doktorumdan bayağı uzaklaştım...

bütün hamişlerden yada benim gibi hamiş olmak isteyen herkesin önerilerini bekliyorum:54::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidiyorum, gebeliğimin başından beri. Ben şimdilik çok memnunum. Ama başka bir topicte birisi doğumda memnun kalmadığını, doktorun normal doğumdan ziyade sezeryanı tercih ettiğinii yazmış. Hayırlısı ile doğum yaptıktan sonra daha net bir fikir sahibi olurum sanırım..

Merhaba gamze21
Ben Medipol'den memnun kalmayıp doktor arayışına girdim.
Doktorun adı Banu idi.Hem doktor hemde hastane prosedürü beni rahatsız etti.
Doktor ilgisizdi ayrı, birde ravdevu saatini rahat 1 saat geçirdikten sonra muayene olabiliyorsun.
Hastanenin diğer doktorları hakkında bilgim yok.

Ben gebeligin basindan ber medipole gidiyorum gayet memnunum. İlk 3 ay nese hn gittim ama pek memnun kalmadim cok soguk ve ilgisiz geldi bana sonrasinda belgin hanima basladim gayet memnunum ilgili sicak kanli bir doktor.
Doktorumu birkere dogumda oldugu icin 15 dk bekledikten sonra muayene oldum. Henuz bir sikinti yasamadim .
Belgin hanimi tavsiye ederim

Ben Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidiyorum, gebeliğimin başından beri. Ben şimdilik çok memnunum. Ama başka bir topicte birisi doğumda memnun kalmadığını, doktorun normal doğumdan ziyade sezeryanı tercih ettiğinii yazmış. Hayırlısı ile doğum yaptıktan sonra daha net bir fikir sahibi olurum sanırım..

canım be zaten sezeryan olucagım için poblem deyil....:24:

sana hayırlı doğumlar diliyorum,inş. sağlık ve sıhhatle alırsın yavrunu kucagına:emir_bebek:

Merhaba gamze21
Doktor ilgisizdi ayrı, birde ravdevu saatini rahat 1 saat geçirdikten sonra muayene olabiliyorsun.

canım aradığın doktoru buluşan bizede haber ver:23:

Merhaba gamze21

Merhabalar,Banu benim de doktorum ama ben de değiştirmeye karar verdim.Evet randevulardan ben de şikayetçiyim,1saatten fazla beklediğim oldu,doktor da fazla ilgili değil.Şu an Bakırköy Acıbademden Özlem Pata diye bir doktor buldum,ondan randevu almak istiyorum.İnş memnun kalırım,doğumumu da orda yapmayı planlıyorum.

yaa bende bu dertten muzdaribim hastane ve doktor arıyorum bu hastanenin yorumlarına baktığımdada yarısı iyi yarısı kötü yorumlar yapmış çok kararsızım.

Merhabalar,Banu benim de doktorum ama ben de değiştirmeye karar verdim.Evet randevulardan ben de şikayetçiyim,1saatten fazla beklediğim oldu,doktor da fazla ilgili değil.Şu an Bakırköy Acıbademden Özlem Pata diye bir doktor buldum,ondan randevu almak istiyorum.İnş memnun kalırım,doğumumu da orda yapmayı planlıyorum.

Merhaba Canım,
Özlem hanım benim eski doktorumdu ve çok memnundum fakat malum Acıbadem olunca fiyatlar çok artıyor.Hamileliğimde gidemedim ne yazıkki ama şiddetle öneririm.
Şuan Hizmet hastanesi Meltem Hanım'a gidiyorum.Gerekli ilgi ve bilgi veriyor bence gayet iyi,öneririm.

annem 28 hfatlaık gebe ve doktoru suna özdemir kesinlikle cok iyi bir doktor . Dün aksam annemin sancısı tuttu ve acile götürdük acildeki kadın doğum doktorları didem ve banu. Annemin zarının inceldiğini bebegin direk alınması gerektıgını söyledıler fakat annem istemedi bu sabah kendi dr suna özdemire gitti ve bebegin alınmasına gerek olmadıgı her gün düzenli takip edilmesi gerektıgını soyledi eger kı annem dun 2 doktorun dedıgını kabul edıp dogum yapsaydı bebegın yasama sansı azdı ve didem ve banu doktorlar kabalar hiç aydınlatmıyolar biz suna hanımdan cok memnunuz cok guzel aydınlatıyo sıcakkanlı hastanın halinden anlayan bir doktor

Didem hanima ve fazilet hanima bi dwfa nobette denk geldim.. gercekten sertler, didem hanim aksamin bi vakti nst icin gitmisiz ve gozunun onune gelen nst ye bakmadi ben ameliyat doktoruyum dedi, bunu diyinceye kadar bakabilirdi.. ve ben o vakitte bi sonuc icin doktoe bekledim. Kesinlikle ebru ozturku tavsiye ederim..

Medipol Mega'yı bende kontroller ve doğum için düşünüyorum ama burada yorumlar çok farklı geldi bana.
Herkesin ortak iyi bir dr. dediği biri yok galiba. Son zamanlarda giden ve memnun olan varmı acaba?

arkadaşlar benim de kafam karıştı, bu hastaneye gelmek istiyordum ama dr.lar hakkında hep farklı yorum var..gerçekten kimsenin memnun olduğu doktor da yok gibi??

evet arkadaslar bende evıme yakınlık acısından bu hastaneye gıtmk istiyorum varmı guncel gıden yenı hamıle arkadaslarımız ?

yaa bende bu dertten muzdaribim hastane ve doktor arıyorum bu hastanenin yorumlarına baktığımdada yarısı iyi yarısı kötü yorumlar yapmış çok kararsızım.

Merhaba,
Ben yeni hamileyim ve medipolde Suna hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Siz medipole gittiniz mi yorumlarınız neler yardımcı olabilir misiniz?
kafam gerçekten çok karışık ve doğru doktoru bulmak istiyorum :)

evet arkadaslar bende evıme yakınlık acısından bu hastaneye gıtmk istiyorum varmı guncel gıden yenı hamıle arkadaslarımız ?

Merhaba,
Açıkcası ben de evime yakınlığından dolayı medipole gitmek istiyorum siz karar verdiniz mi ve doktora gittiniz mi.
Forum sitelerinde Suna Hanımı övmüşler içime sindi gibi ama gitmiş birilerinden tavsiye almak isterim.

Back
X