MEDIPOL MEGA HASTANESI 2015 DOĞUM FIYATLARI

Yasi14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
149
9
38
Ankara
Medipol megada yakın zmanda doğum yapan veya doğum fiyatlarını öğrenen arkadaşlar bizi de bilgilendirir misiniz...hastanede doğum yapanlar,olumlu ve olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız...

Operator doktor muayene ucret 35 ken 45 tl olmus.
Dogumum haziranda.
Acaba dogum fiyatlar nekadar oldu ?
Cumartesi gittigimde detayli sormayi planliyorum.

Evet bende doçent doktor 50 ödüyordum 60 oldu dediler 2015 yılı itibariyle.dogum fiyatlarını 2014 te telefondan arayıp sormuştum.operatör ve uzman doktor normal dogum 950 sezeryan 1500 docent doktor normal dogum 1500 sezeryan 2500 demişlerdi.bu fiyatların üzerine biraz daha eklemiştir muhtemelen. Benim 2. Gidişim medipol megaya. Hastane cok güzel temiz steril havadar beklerken bogulmuyosunuz. Doktorum lebriz hale aktün tümer. Şuanda memnunum ama ilerleyen zaman ne göstericek bilmiyorum. Gözlemlerimi yazarım. Benimde kafamda bazı sorular var. Bi tanıdıgımdan medipol megada oda süsleme yapılmadıgını çiçek getirilmediği fotografcı sokulamıyacagını duydum. Ne kadar dogru bilmiyorm bilenler varsa paylaşmalarını rica edicem

Oda süslemeye sorun olduğunu sanmıyorum ama fotoğrafçı sokmuyorlar dışardan hastanenin varmış anlaşmalı. Off doğuran yokmu megada. Hangi doktora gidiyorsunuz?

Medipol megada yakın zmanda doğum yapan veya doğum fiyatlarını öğrenen arkadaşlar bizi de bilgilendirir misiniz...hastanede doğum yapanlar,olumlu ve olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız...

Operator doktor muayene ucret 35 ken 45 tl olmus.
Dogumum haziranda.
Acaba dogum fiyatlar nekadar oldu ?
Cumartesi gittigimde detayli sormayi planliyorum.

Oda süslemeye sorun olduğunu sanmıyorum ama fotoğrafçı sokmuyorlar dışardan hastanenin varmış anlaşmalı. Off doğuran yokmu megada. Hangi doktora gidiyorsunuz?

Merhaba kızlar gezinirken gördüm. Ben 3 Nisanda medipolde mega da doğum yaptim. Doktorum Derya Yaşar di. Çok memnun kaldım kendisinden. Diğer konulara gelince sezeryan doğum yaptım. Normal 950TL sezeryan 1900TL oda süslemeye bişey demiyorlar ben süsledim. Balonlar ikramlar yaptım. Onlar kapı süsü takıyorlar ve lahusa şerbeti ikramları var. Bebek hemşireleri saat başı kontrol ediyor ayrıca her çağırdığında hemen geliyorlar. Hertürlü sorunuza cevap veriyorlar. Fotoğrafçı icin kendi anlaşmaları olan fotoğrafçıların var ben hemşirelere rica etmiştim onlar Dogum hanede bana resim cektiler:)) spiral olmuştum ve bebeğimle ilk buluşma anlarımin resimleri var. Çocuk doktorundan Süleyman Gülşen. Kızım 2 aylık ve hala doktoruma devam ediyorum. Kadın doğum muayene 60 TL çocuk doktoru 25 TL. Tahliller her özel hast gibi ortalama aynı ücretler. Ben hast. Memnun kaldım sormak istediğiniz başka bişe varsa yardımcı olabilirim

. Bende esenler medipolde doğum yaptım. Zorunlu sezeryan oldum. 850 tl ödedim. Dediğiz hersey esenler medipoldede var kadın doğum ve cocuk bölümüne muayene parası hiç ödemiyorsun. Bedava kısaca. Bende odamı süsledim. Onlarda kapıyı süslediler. Lohusa şerbeti verdiler. Sürekli oda ve wc temizlendi. Hasta bezim falan hep hastaneden verdiler.bakıcılar bebege ayrı bana ayrı cok memnun kaldım. Ayrıca normal doğumda 450 orda. Esenler medipolü tavsiye ederim. Megaya fazla para vereceğinize.

canım bebişin hayırlı olsun öncelikle ne güzel kucağına almışsın :)
ben medipol mega nagihan hanıma gidiyorum.. fakat geçen kontrolde randevu saatine yetişemeyince esenlere gittik şehruz hanım nöbetçiydi ona muayene oldum.. memnun da kaldım.. hem medipol meganın kalabalıklığı hem nagihan hanımın yogunluğu ve tabi ücretler de kafamı karıştırıyor.. esenler medipole mi devam etsem diye düşünüyorum ben de.. sen kimde doğum yaptın?doktorun ilgisi, bilgisi nasıldı acaba.. aydınlatsan azıcık :)

bnm doktoruma gitmişssin:) sehruz hanım. Çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor. Tavsiye ederim. Hastanede cocuk muayenesidr ücretsiz sıra beklemiyorum. Çocuk bakım odaları emzirme odaları bar hastanede. İlk götürdüğümde çünkü kızım durmadı çok işime yaradı. Nolcak hemen gidip ewe dönerim olmuyor bebekle. Anlattıgım gibi önceki yazımda da hersey harika. Megadan farkı yok. Personel çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…